מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מרכז אמריקה- מתי הכי כדאי?
03.09.07 21:57
דורין
ב12.12 אני על מטוס לארגנטינה (כן,אני יודעת שאני בפורום של מרכז אמריקה,הנה זה מגיע)
התכנון שלי כרגע הוא למצות את דרום אמריקה ולטעום גם קצת מהמרכז.
להתחיל מזיגזוג של ארגנטינה וצ'ילה משם להמשיך לברזיל.אח"כ בוליביה ולבסוף פרו.
ומשם (בסביבות אפריל) לטוס לקוסטה ריקה, גוואטמלה, מקסיקו והביתה.
היות ויש כאן כמה יודעי דבר,אשמח לתגובות בנוגע לתכנון מבחינת מזג אויר, עונות, עלויות, איפה כדאי יותר,איפה פחות וכ'ו במרכז אמריקה.
תודה רבה!
כרטיסי טיסה
למרכז אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: מרכז אמריקה- מתי הכי כדאי?
04.09.07 00:55
ערן יהב ¤
הייתי ממליץ אחרי ברזיל, בסביבות מרץ לטוס למרכז אמריקה, לקוסטה ריקה, גואטמלה ומקסיקו ומשם לחזור לבוליביה, לעשות שם חודש ואחרי זה פרו עוד חודש וחצי עד חודשיים.
כך את מרוויחה מזג אוויר טוב במרכז אמריקה ואז חוזרת למזג אוויר טוב יותר בדרום אמריקה בפרו בוליביה.
החסרון היחידי הוא שתצטרכי לשלם עוד 450 דולר לטיסה ממקסיקו לבוליביה.
RE: RE: מרכז אמריקה- מתי הכי כדאי?
04.09.07 23:00
דורין
או אה..וואחד חיסרון :)
אבל אם אני לא טועה בקישור שיש כאן באתר לטיסות פפנים של גיא המוצ'ילר. רשום שם. פרו-מקסיקו (או כל מדינה אחרת בדרום/מרכז) 299 דולר. לקחת את זה בעירבון מוגבל אתה אומר...?
ושאתה אומר בסביבות מרץ לטוס למרכז ואז לחזור לדרום למזג אויר יותר טוב שמתי הוא בדיוק מתחיל המזג אויר הטוב יותר הזה? מה עוים כל אלה שלא חותכים באמצע למרכז?
אם אני רוצה לסיים קודם עם הדרום ואז עם המרכז..? מתי הכי כדאי לעשות את זה..?
אה ועוד שאלה? כמה כבר מרכז אמריקה יקרה..?
כמה תעלה לי מחייה שם לחודש?
ועל איזה מדינות מהמרכז אתה ממליץ יותר ופחות..?

ולא אמרתי את זה בהתחלה,אבל תודה.
תמשיך את עבודת הקודש הזאת.
לא ייאמן כמה האתר הזה עזר לי באירגונים של הטיול.
(אווופ כמה שאלות,הא?)
RE: RE: RE: מרכז אמריקה- מתי הכי כדאי?
05.09.07 07:35
ערן יהב ¤
רוב מהטיילים שוהים בברזיל עד אמצע מרץ ואז עוברים לבוליביה שם מתחילה העונה אבל עדיין קצת מוקדם ויש מדי פעם גשמים.

יש כאן שני בעיות והיא שמגיעים קצת מוקדם לבוליביה ומצד שני נתקעים הרבה בברזיל שהיא גם המדינה היקרה בדרום אמריקה.
וגם אחרי בוליביה ופרו שזה יהיה בערך בסוף מאי תגיע למרכז אמריקה, שאז העונה פחות טובה ויש יותר גשמים. זה לא קריטי אבל לדעתי בטיול שמוצאים בו עשרות אלפי שקלים, כרטיס טיסה של 4000 דולר זה לא משמעותי, אבל תטייל במזג אוויר הטוב ביותר.

מרכז אמריקה יקרה יותר, פנמה וקוסטה ריקה בסביבות 1300 דולר לחודש, מקסיקו 1600 דולר לחודש אבל גואטמלה זולה (600 דולר לחודש)
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |