מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
22.09.07 16:57
אורי
בקיץ האחרון טיילתי בגואטמלה.אחד הדברים הכי מיוחדים במדינה המדהימה הזאת זה לימודי ספרדית שניתן לעשות בבתי ספר מקומים תוך אירוח אצל משפחה מקומית.

המקום שהכי מומלץ לדעתי הוא העיר שלה (קיצור של קצלטננגו), עיר גואטמלית אוטנתית ללא המוני תיירים, אך יש בה מספר אטרקציות טבע מדהימות (לא לפספס את בריכות המים החמים הטבעיות) ובאווירה נעימה, יש סטודנטים גם ממידנות אחרות. (משלה יוצא הטרק המומלץ מאד לאגם אטיטלן)

אנחנו התארחנו אצל משפחה מדהימה בשם MEYER, שם דאגה לנו סבתא מימי (אוכל גוטמלי שלא תשכחו), אמא פאולה, והאטרקציה המשפחתית, סטפני הקטנה. תוכניות בתי הספר בנויות בסגנון של לימודים (5 שעות ביום), התארחות אצל משפחה כולל ארוחות כל השבוע, ופעילויות צהריים (התנדבות/טבע/כדורגל מקומי ועוד) והכל במחירים מצחיקים באזור ה-150 דולר לשבוע.

לאחרונה פתחה פאולה, שהיא אם חד הורית את בית הספר בביתה, שבו מלמדים רק מורים עם תואר, בחמימות ובאופן מותאם אישי לכל תלמיד (הכל שיעורים פרטים) בית ספר קטן משלה, שמציע שיעורים אינטרקטיבים בכל הרמות כולל דברים שלא תמצאו בבתי ספר אחרים כמו הליכות לשוק לשיעורי מעשיים, שיעורים בבתי קפה ולמעשה: מה שתבקשו - הם יזרמו אתכם.
חלק מהרווחים פולה תורמת לעמותה למען נשים מוכות.

פאולה יודעת אנגלית ברמה שאפשר לתקשר, ומימי- אם תהיו איתה ביחסים טובים תשמח לספר על סבא יהודי שחי בישראל בתחילת המאה.

בקיצור מדובר במשפחה נפלאה, אירוח מדהים, ובית ספר שכיף לקבל בו טעימה ראשונית בספרדית (או גם התמקצעות) כדי להתחיל לטייל בכיף...

הפרטים של ביה``ס:

האתר: http://www.spanishschoolelportal.com/index.htm
המייל: spanishschoolelportal@gmail.com

ואם תגידו שקיבלתם המלצה מאורי/נלי/דביר יחס מדהים מובטח!

שיהיה בכיף!

RE: ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
22.09.07 19:38
ליאת
מה העלות של הקורס הזה וכמה זמן הוא ממשך ?
RE: RE: ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
24.09.07 12:21
תמי
לדעתי כדאי לעשות כבר בארץ קורס ואפילו קצר של מוצ'ילרים. גם אם עושים בדרום אמריקה קורסים זה מקל מאוד ונותן בסיס טוב וגם חשק להתחיל.
RE: RE: RE: ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
19.10.07 14:35
עמיר
מקום מומלץ לקורס ספרדית בארץ וגם לשיעורי ספרדית 1 על אחד
RE: RE: ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
26.09.07 23:57
אורי
אנחנו שילמנו באזור ה 150 דולר לשבוע וזה כולל את הלימודים לשבוע, לינה ואוכל עם המשפחה.. זה חוויה כיפית לאללה, והיתרון זה שבניגוד לקורס בארץ עם עוד 20 ישראלים אין לך ברירה אלא לדבר ספרדית.. מה עוד שהמשפחה מקסימה וזה דרך מגניבה להכיר מקומיים ומטיילים אחרים, אם תרצי עוד פרטים תפני אליי במייל

אורי
26.09.07 23:59
אורי
ולגבי השאלה של כמה זמן: אפשר לעשות קורס של שבוע, אפשר להמשיך אותו יותר, ואני חושב שאם תפני אליהם במייל לא יהיה בעיה גם לסדר לך קורס לפחות משבוע, שזה השהות המומלצת
27.09.07 18:17
חיים
איזה שטויות!!!!
בארץ עשיתי קורס מעולה והיינו 6 אנשים עם מורנ מעולה.
אחרי זה גם עשיתי קורס בניוס שבאקוודור, ולדעתי אם לא היה לי את הבסיס של הספרדית מהארץ היה לי מאוד קשה.
אני מציע לשלב בניהם.

ודרך אגב, הקורס היה במכון לידידות אמריקה שאני מאוד ממליץ עליהם
RE: RE: RE: RE: ללמוד ספרדית בגואמלה (שלה)
10.12.07 23:01
רינה
אני עשיתי פעם ראשונה קורס בגואטמלה, ברור שאם יש זמן לעשות קורס בארץ זה מקל - אבל אם אין אפשרות או זמן, (וגם אם כבר עשית בארץ) לעשות קורס בטיול זה משהו אדיר, שנותן לך זינוק מעולה אחרי זה לטיול. הם גם מתאימים את הרמה והשיעורים פרטים - אז בקטע הזה זה מעולה.
מה עוד שלהתארח אצל משפחה זו חוויה לא נורמלית. מבטיחה שתרצו להשאר עוד שבוע...

אני ממצליצה בחום!
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |