מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
רכב במרכז אמריקה
17.11.07 13:16
עינב
הי,צריכה עזרה,אנחנו מתכננים לטייל בקוסטה ריקה,ניקרגואה הונדורס,גואטמלה בליז ומקסיקו.
אנחנו מגיעים לניו יורק ומשם רוצים לקחת טיסה לקוסטה ריקה או למקסיקו תלוי מהיכן נתחיל את הטיול,השאלה:אנחנו רוצים רכב לכל הטיול,היכן עדיף לנחות בקוסטה ריקה או מקסיקו?,המטרה היא להחזיר את הרכב רק בסוף הטיול,האם ניתן לשכור רכב לתקופה כזו או עדיף לקנות משהו?האם בכלל ניתן להחזיר רכב במדינה אחרת?והאם הדרכים לנהיגה לא מסוכנות,הבנו שלא כדאי לנהוג בלילה בשום מקום...
תודה
זהו הירח דבש שלנו....
כרטיסי טיסה
למרכז אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: רכב במרכז אמריקה- שכחתי לציין - אנחנו נוסעים לחודש!
17.11.07 13:20
עינב
כן אני יודעת זה לא הרבה זמן לכל המדינות,את הונדורס וניקרגואה אנחנו רק נעבור בדרך,
שנינו טיילים מנוסים טיילנו כבר כמעט בכל הארצות.....ואנחנו אוהבים לזוז....באוסטרליה וניו זילנד עושים בנסיעות בין 300 - 700 ק"מ ליום....
RE: RE: רכב במרכז אמריקה- שכחתי לציין - אנחנו נוסעים לחודש!
18.11.07 11:16
דוד
קודם כל מרכז אמריקה זה לא ניו זילנד אוסטרליה אל תשווי את הכבישים שם לכבישים המשובשים ברוב מדינות מרכז אמריקה.
אני ממליץ אבל לתהחיל ממקסיקו שם יהיה קל יותר למצוא רכב אבל אני ממש לא יודע להגיד לכם לגבי מעברי גבול, ואיך בסוף נפטרים מהרכב
RE: רכב במרכז אמריקה
28.11.07 13:17
רותם
אני לא רוצה להפחיד כי אני שונאת שעושים את זה..
אבל כמה דברים חשובים...
1) כדאתם שוכרים את הרכב צריך לבדוק כמה זה השתתפות עצמית, ומה הביטוח מכסה, יש מקומות שאין להם ביטוח...
2) לצערי מדינות כמו גואטמלה וקוסטה ריקה לא הכי בטוחות לציוד שלכם. נתקלתי באנשים שהגיעו להוסטל עם שקיות וסיפרו שפרצו להם לאוטו וגנבו ממש הכל, והם לא היחידים...
התחבורה הציבורית במקסיקו נהדרת, היא קצת יקרה אבל נהדרת...
3) בקוסטה ריקה וגואטמלה (אני לא חושבת שיהיה לך בעיה בניקרגואה או הונדורס) תקחו מלון שיש בו חניה תמיד ואל תשאירו את הרכב בחוץ, כי אז גונבים ציוד.

אני שונאת להיות זאתי שמשביזה, אז אגיד כמה דברים חיוביים, זה מוזיל את הטיול, זה הרבה יותר נוח, וכיף לטייל באוטו שאפשר לעצור איפה שבא לכם...
טיול נעים
רותם
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |