מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
הוספת קובה. דחוף. דחוף. דחוף
06.01.08 00:22
אפרת
שלום.
הטיסה שלנו עוד שבוע בדיוק. והיום חשבנו להוסיף את קובה כי יש לנו חודש וחצי אז זה אפשרי
אנחנו נוחתות בקובה וחוזרות ממקסיקו.
יש למישהו המלצות איך לשלב את קובה ומתי. או האם לשנות בכלל את הנחיתה לקובה ומשם להמשיך..
טיסות פנימיות
במרכז ודרום אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
סליחה..נוחתות בגוואטמלה
06.01.08 00:30
דואר אלקטרוני: es_25@walla.co.il

סליחה ..נוחתות בגוואטמלה.
RE: סליחה..נוחתות בגוואטמלה
06.01.08 18:33
יובל
אפשרות 1 היא טיסה חד כיוונית מגואטמלה לקובה ואז מקובה למקסיקו. אלו שתי טיסות יקרות יחסית.

אפשרות 2 היא הלוך ושוב מיעד מסוים, ואז הכי כדאי ממקסיקו. טיסה הלוך ושוב מקנקון לקובה היא כנראה הפתרון הכי זול.

הכל תלוי בשאלה איך חשבתן לעבור מגואטמלה למקסיקו.
אם בכל מקרה תכננתן טיסה או אוטובוס ארוך, אפשר לחסוך את זה באמצעות שתי הטיסות.
לעומת זאת אם מעניינים אתכן דברים באיזור הגבול ואתן מתכננות לטייל ולחצות את הגבול אז הכי כדאי להגיע לקנקון ומשם לטוס הלוך ושוב.

אני עשיתי את אפשרות 1, מגואטמלה לקובה עם TACA דרך אל סלבדור ואז מקובה למקסיקו עם מקסיקנה.
את הכרטיס לקובה קניתי אצל סוכן מקומי בגואטמלה ואת הכרטיס מקובה למקסיקו קניתי ברשת מסוכנות נסיעות קובנית http://www.allwaystravel.cu/
אפשר לפנות שם ישירות לסוכנת בשם דיאנה, היא עשתה מעל ומעבר כדי שהכל יעבור חלק (חיכתה לנו 3 שעות בשדה התעופה ובסוף כשהתגלתה בעיה בכרטיס הגענו אליה הביתה באמצע הלילה כי המשרד היה סגור בסוף השבוע)

בכל מקרה לפני הגעה לקובה חובה לדבר עם מישהו שהיה שם לאחרונה ולהתעדכן על המלצות. חובה לעבור על מה מותר ואסור להביא אם לא מתחשק לך לעבור חקירת משטרה מיותרת בכניסה. חוצמזה אני ממליץ מאוד להסתמך על מטבע זר לא דולרי, הכי טוב יורו או דולר קנדי, ולא לסמוך על כרטיס אשראי.
אתה זוכר כמה עלו לך הטיסות??
ל"ת
07.01.08 01:06
דואר אלקטרוני: es_25@walla.co.il

- ללא תוכן -
RE: הוספת קובה. דחוף. דחוף. דחוף
08.01.08 21:05
דואר אלקטרוני: avikraus@walla.co.il

היי, חזרתי חודש שעבר מקובה - אל תפספספו אותה, אם מתאים לך שלחי לי מייל או טלפון ואסביר לך.
אל תמצמצי - סעי,
ארץ מדהימה, אנשים מדהימים, חבל"ז ולפחות שבועיים אם אפשר.
אם נוח צלצלי מחר בין 06:15 ל 12:00 אני זמין בנייד
0507646066
אבי
RE: הוספת קובה. דחוף. דחוף. דחוף
08.01.08 21:15
דואר אלקטרוני: avikraus@walla.co.il

היי, חזרתי לפני כחודש מקובה, פשוט לא לפספס.
ארץ מדהימה.
כדאי מאוד לשלב את קובה, לפחות שבועיים, בכיף אסביר לך.
שלחי מייל או נייד ואצלצל.
אם מתאים לך צלצלי אליי, 0507646066
רצוי מחר בין 06:15 עד 12:00
או החל מ14:30 צפונה.
אל תהססי,
סעי
אבי
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |