פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
טיול למרכז אמריקה
25.01.08 17:15
מרב
הי ערן,
אני חושבת לטייל במרכז אמריקה אך לא מכירה את האזור.. האם תוכל להמליץ לי על מסלול? התכנון שלי הוא לנסוע בסביבות אוגוסט ועד תחילת אוקטובר.[לאחר שהייה של חודשיים בארה"ב]. הייתי שמחה לשלב טרקים ולראות תרבויות... כמו כן - מה סדר הגודל של המחיר לטיול כזה? תודה מראש, מרב.
הי מרב, טיול של חודשיים במרכז אמריקה הייתי ממליץ לעשות שובעיים שלוש בקוסטה ריקה, חודש בגואטמלה ושבוע האחרון אם יש זמן להגיע לחופי קנקון ואיסלה מוחרס במקסיקו.
גואטמלה זולה ועולה בסביבות 600-700 דולר לחודש, קוסטה ריקה כ 1300 דולר לחודש ושבוע במקסיקו יעלה כ 400 דולר לערך.
לגבי קוסטה ריקה וגואטמלה את מוזמנת לקרןוא את סיפורי המסע עם התמונות המשולבות באתר זה ע"מ להתרשם ממה שהמידנות הללו מציעות
הי, תודה עם ההתעניינות. אני לא כ"כ מבינה באזור, אז אשמח אם תוכל לסייע. אני רוצה לנסוע לטיול אחרי שהייה של חודשיים בארה"ב. משך הטיול הוא בערך חודשיים [אולי קצת יותר] והמטרה היא לטייל ולראות נופים ותרבויות [ופחות להתחפשן]. מה אתה ממליץ?