מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
טיול בגואטמלה - שאלות למומחים ולמנוסים
16.03.08 19:57
מיכל
שלום למנוסים בגואטמלה. יש לנו בסה"כ שבועיים בגואטמלה. נוחתים וישר נוסעים לאנטיגואה. שאלותינו:
1. כמה ימים מלאים להקדיש לאנטיגואה - יומיים? או שלושה?
2. משם אנחנו נוסעים לכיוון האגם טיטלן ומתכננים לישון בכפר בשם Tzununa. האם חייבים לישון לילה בפנצחל או שאפשר עוד באותו היום להפסיק להגיע לכפר שלנו שעל גדות האגם? האם יש מעבורות מספר פעמים ביום? עד איזו שעה?
3. אם רוצים לנסוע לשוק בצ'יצ'י - האם אפשר לעשות את זה כטיול חד יומי הלוך ושוב מהכפר הנ"ל שעל גדות האגם טיטלאן או שכדאי להתקרב לצ'יצ'י ולישון שם באיזור?
4. ושאלה ממש למומחים - האם יש טיסות פנים בין Flores שליד טיקאל אל קובה? (גם אם יש עצירה בדרך, לא נורא)
תודה רבה לכל המסייעים
טיסות פנימיות
במרכז ודרום אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: טיול בגואטמלה - שאלות למומחים ולמנוסים
19.03.08 01:16
יעלה
1. אם אתם בלחץ זמן מספיק יומיים באנטיגואה - יום אחד לטייל בעיר ויום אחר לעלות להר הגעש.

2. השוק בצ'יצ'י הוא בהחלט טיול חד יומי אין צורך לישון באיזור.
RE: RE: טיול בגואטמלה - שאלות למומחים ולמנוסים
21.03.08 04:22
ליאת
היי מומחית אני לא אבל את זה אני זוכרת היטב, באנטיגואה יש מסלול אחד להר געש מתויר אנחנו לפני שנתיים ישנו בPLACE 2 STAY(קל לזהות-דגל ישראל מתנופף מהגג)שזה מקום פשוט פרקטי ונעים (בעלי הבית:ראול ואחיו שאנלא זוכרת את שמו שנייהם מקסימים) ומשם קנינו כרטיס מסודר לטיפוס...אני לא ממליצה להיות יומים באנטיגוה כי הסיור להר געש יוצא במשהו בין 5 ל6 בבוקר אתם הולכים ברגל עם ההוא מהמקום שישנים בו לאיזה מאפיה משם אוסף אותכם אוטובוס ואתם חוזרים ממש בצהריים משהו כמו 14 או 15,וחוזרים עייפים:) אני חיבת להוסיף שמעבר לעלות הכרטיס תכיני עודף כי מתוך "נימוס" אוספים מכל התיירים דמי נחמדות לנהג לפני הנסיעה זה לא חובה...אבל אל תגידי שלא אמרתי.
RE: RE: RE: טיול בגואטמלה - שאלות למומחים ולמנוסים
26.03.08 12:17
כרמל
לגבי ההר געש- אני דווקא עשיתי את המסלול בשעות הצהריים ועד הלילה והיה ממש יפה לראות את ההר געש והלבה בחושך...
רק לקחת בחשבון שלפעמים יורד גשם בדרך חזרה למטה וצריך להערך בהקדם. במזל עלינו לא ירד :)
פנחצ'ל- אין צורך לישון שם, אני לא יודעת איזה סוג טיול אתם עושים אבל יחסית יותר יקר שם. אני עליתי על מעבורת משם לסן פדרו ב-16:30 שהן יחסית מהאחרונות.
צ'י'צי- טיול של יום אחד, לא צריך לישון שם.
טיסות פנים- הרוב הגדול של הטיסות הם גואטמלה סיטי-פלורס אבל מידי פעם יש גם אחרות.. תבדקי באינטרנט את הטיסות ואולי תמצאי משהו מתאים :)
מקווה שעזרתי...
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |