מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
Share |
נושא
תאריך
שם
קוסטה ריקה לשבועיים
10.10.06 15:44
דואר אלקטרוני: avivroi@gmail.com

אני מעוניין לטוס לקוסטה ריקה לשבועיים בערך כנראה לבד , אין כרגע אף אחד שרוצה לבוא איתי (משפחות, ילדים) גם לי יש תינוק בגלל זה אני מעוניין לשבועיים.

הבנתי שקוסטה ריקה גדולה משטח ישראל פי שתיים, אך למרות זאת אני מעוניין לטעום ממנה כמה שיותר ובכמה שפחות כסף.
עכשיו, האם לשכור רכב או לנסוע באוטובוסים, האם האוטובוסים מגיעים לכל מקום מכל מקום?
האם לקחת שק שינה ואוהל?
איזה ציוד אני אמור לקחת לשם מלבד תרמיל ועוד תיק קטן למצלמה וקצת שטויות?
והכי חשוב מהם העלויות של טיול כזה, לא כולל טיסות (הכי זול שמצאתי היה בנטרוול 1020 דולר עם אלעל למדריד וממדריד לקוסטה ריקה באייר מדריד).
כמה עולה להכנס לשמורות טבע?
נסו לסדר לי קצת את הראש , כי מזמן איבדתי את הידיים ואת הרגליים מרוב מידע על מדינה זו!!!
תודה וחג שמיייייח!!!!!
ציוד חדש ומשומש
למרכז אמריקה
[לחץ כאן]
עוד בנושא בלינקים הבאים מזג אוויר, מטבעות, מפות ועוד שירותים רלוונטים

פורום מרכז אמריקה

מידע על קוסטה ריקה

מסלולים בקוסטה ריקה

גלריית תמונות של קוסטה ריקה

שותפים לקוסטה ריקה

ויזות לחו"ל

תחזית מזג אוויר בקוסטה ריקה

מפות של קוסטה ריקה

שעון קוסטה ריקה

ערכו של הקולון

ציוד יד שניה לטיול

כרטיסי טיסה לקוסטה ריקה

מלונות בקוסטה ריקה

השכרת רכב בקוסטה ריקה

ביטוח נסיעות - 1 $ ליום

ספרים, מפות ומדריכים

עבודה בחו"ל

תעודת סטודנט בינלאומית

RE: קוסטה ריקה לשבועיים
11.10.06 00:31
נורית
בזמן קצר הכי יעיל לשכור ג'יפ ולטייל.
לשכור לבד זה יקר אבל אם תפגוש שם עוד שניים שלושה מטיילים זה משתלם.
ישנם אוטובוסים אבל הם לא זולים, וגם יש מקומות שיוצאים אוטובוסים פעם ביום ולכן אתה מבזבז זמן יקר. שלא לדבר על האיטיות שלהם.

אין צורך לקחת אוהל ושקש, יש אחלה הוסטלים במדינה.
RE: קוסטה ריקה לשבועיים
11.10.06 05:22
אסף
השאלה היא האם אתה מתכנן לרבוץ באחד החופים או להספיק לבקר בכמה שיותר מקומות.
היתרון של קוסטה ריקה שהיא ארץ קטנה, והגעה ממקום למקום לא אורכת ימים שלמים כמו מדינות אחרות באיזור.
אבל נסיעות באוטובוסים בקוסטה ריקה הם דבר מעצבן ודי יקר. נסיעה של 40 ק"מ מתארכת לעיתים ל 3 שעות עקב דרך עפר קשה ואוטובוס מקרטע.
לכן מומלץ לשכור ג'יפ, רצוי שתחבור למטיילים נוספים ע"מ לצמצם עלויות.

תבקר בפואס (שעתיים מסאן חוזה) בדרכך ללפורטונה שם תשהה יומיים (יש הרבה דברים לעשות שם), אחר כך למונטה ורדה (יערות גשם ואומגות) עוד יומיים, ומשם לכיוון החוף הפסיפי בצפון ואז לרדת על קו החוף עד סאו אנטוניו, כאשר מתעקבים בחופים טובים שבא לך.
ובסוף 6 שעות ואתה חזרה בסן חוזה.

אין צורך בציוד כמעט, אין שם טרקים וכדומה, אבל שווה להביא ערכת כלים לבישול, כיוון שכל אכסנייה יש בה מטבח ואם נמאס לך האוכל המקומי אתה יכול לפנק את עצמך באיזו ארוחה טובה
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |
ביטוח נסיעות
רק ב 1 $ ליום
אין ביטוח במחיר כזה !!!
עם הכיסוי הרחב ביותר
[לחץ למידע נוסף]