פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מסלול
lusi
02.08.08 02:52
מלונות בקוסטה ריקה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
אשמח לקבל המלצות למסלול של כשבוע בגוטאמאלה. אחרי זה קוסטה ריקה. האם מזג האויר באוגוסט נח לזה ? אני יוצאת ב 3 לאוגוסט. תודה
תגובה
RE: מסלול
עידן
03.08.08 17:03
אוגוסט זו העונה הגשומה אבל בין לטייל או לא לטייל הייתי בוחר בלטייל. שבוע בגואטמךה זה קצר מאוד. מקומות חובה זה אגם האטיטלן יומיים- שלושה. אנטיגואה כולל אטרקציות מסביב יומיים שלושה. ונסיעה למקדשי הטיקל.
קוסטה ריקה לא ציינת כמה זמן ?
תגובה
RE: מסלול
אלעד
05.08.08 16:39
לא הייתי נוסע לגואטמלה לשבוע במיוחד אם את עוברת לקוסטה ריקה. אלו לא מדינות עם גבול ואת תהיה צריכה לעבור דרך אל סלוודור, וניקרגגואה וגם לישון בהם לפחות שני לילות אם את מתכוונת לעשות את הדרך ביבשה. הטיסה לא זולה בין קוסטה לגווטמלה יחסית למרחק הקצר. אם את מעוניינת לטייל בעיקר בקוסטה ריקה ובכל זאת לחוות מדינה נוספת , אז פנמה הרבה יותר מתאימה( פנמה: פנמה סיטי, איי סן בלאס( חובה) ובוקס דל טורו). בעיקר מכיוון שהיא גובלת עם קוסטה ריקה... גווטמלה מדהימה אבל שבוע זה אפילו לא קרוב למספיק, גם מכיוון שאת תתחילי בגווטמלה סיטי ותסיימי את השבוע בגוואטמלה סיטי, מה שאומר שהרבה מהשבוע הזה את תהיי בנסיעות.