פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
קוסטה ריקה למשפחה
הילית
05.12.08 05:40
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על קוסטה ריקה, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
הי, אנחנו משפחה יוצאים בסוף מרץ לחודש. מסלול מומלץ? ראיתי שההמלצה היא על 3 ש' האם כדאי לשלב יעד נוסף מלבד קוסטה? עלויות? תודה
תגובה
RE: קוסטה ריקה למשפחה
שני
05.12.08 16:18
אני ממליצה לשלב את האיים בצפון מזרח פנמה, מאוד קרוב לגבול הדרום מזרחי של קוסטה ריקה. איי בוקס דל טורוס, איים מדהימים, חמישה ימים עד שבוע יספיקו באיים אלו.
תגובה
הילית
06.12.08 09:26
תודה רבה.
תגובה
סילבי
08.12.08 18:38
במשך לתשובתו של איציק, בעלי אני לא הייתי בגואטמלה כך שקשה לי לעזור אבל אני יודעת שמבחינת ביטחון אישי המצב לא טוב בכלל לקוסטה ריקה צריך לפחות 3 שבועות צריך לקחת בחשבון שבתחילת אפריל יש את חג הפסחא שזה אומר שהמחירים עולים, צפוף יותר וקשה למצוא מקומות לינה. היום, בבתי מלון קטנים איך מאוד נחמדים ונקיים ניתן למצוא חדר לשני מבוגרים+ 2 ילדים בסביבות 50-100$ לא כולל ארוחת בוקר כניסה לפארקים הלאומים- 10$ למבוגר 5-7$ לילד טורטגרו הוא כן אתר מומלץ, אני לא בטוחה האם בתקופה זו יש קינון של הצבים(אחד האטרקציות של המקום) קוסטה ריקה מאוד נוחה לטיולים, אנשים מאוד ידידותיים, שופעת טבע בכל מקום,חופים יפים למרות שהים מסוכן לרחצה היא לא זולה(מחירים דומים לארץ) אבל בהחלט מומלצת סילבי
אנו משפחה שחיה בקוסטה ריקה יעדים לטיול: הר געש ארנל, סנטה טרזה באוקינוס הפסיפי, טמרינדו,פוארטו ויחו בקריביים, מנואל אנטוניו ניתן לשלב ביקור בבוקב דל טורו בפנמה לכמה ימים
תגובה
הילית
07.12.08 02:26
ראשית תודה על העצות. אנחנו חשבנו על גואטמלה כאופציה ל10 ימים. שבועיים+ יספיק לאתרים בקוסטה ריקה? שמתי לב שלא הזכרת את טורטוגרו- לוותר באפריל? ואחרון האם תוכל להתייחס לעלויות: לינה, השכרת רכב? ושוב תודה...
תגובה
שני
07.12.08 02:33
שבועיים יספיקו לקסוטה ריקה במיוחד אם שוכרים ג'יפ. לדעתי 10 ימים בגואטמלה זה מעט מדי. הייתי עושה הפוך ומבלה יותר זמן בגואטמלה ופחות בקוסטה ריקה.