מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
Share |
נושא
תאריך
שם
ירח דבש במרכז אמריקה - אוגוסט הבא
15.12.09 15:33
נתי
שלום לכולם,

אולי טיפה מוקדם לשאול, אבל אני כבר מעכשיו מתחיל להיערך לירח דבש שיהיה בערך באמצע אוגוסט הבא.
אנחנו מעוניינים בטיול של חודשיים במרכז אמריקה, כאשר מתוכן שבוע אחד יהיה רגיעה מוחלטת בחופים, ובשאר אנחנו מעוניינים בעיקר בנופים, טבע, הרבה אטרקציות(!) , תרבויות, וגם נוף עירוני (אשתי לא מוותרת...) אם אפשר.
כמו כן, הייתי מעוניין כי קוסטה ריקה תהיה חלק נכבד ביותר ממהלך החודשיים, בגלל היצע הנופים והטבע שהאיזור מציע.
כמו שאני רואה כרגע, התקציב כנראה לא יעלה מעל ה25,000 ש"ח, אני מקווה שלא בעייתי במיוחד.
אנחנו אנשים דתיים ולכן לא הולכים לבזבז כסף במסעדות אלא כנראה שמשך כל הטיול נכין לעצמנו את האוכל, ולכן אני מניח שעניין האוכל לא אמור להוות בעיה תקציבית.
(בטיול האחרון שלנו בתאילנד לא זוכר שהיינו רעבים בכלל, לא היה זמן לזה:).
שאלתי אליכם, איזה מן המקומות כדאי להוסיף לקוסטה ריקה ובאיזו חלוקה, כדי לקבל כמה שיותר ממה שרצינו.
שכחתי להוסיף, אנחנו מעוניינים גם בהמון חיי לילה.

הצעות יש? כולן יתקבלו בברכה,
מודה לכולם,
חג חנוכה שמח!
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
כרטיסי טיסה למרכז אמריקה
עוד בנושא בלינקים הבאים מזג אוויר, מטבעות, מפות ועוד שירותים רלוונטים

פורום מרכז אמריקה

מידע על קוסטה ריקה

מסלולים בקוסטה ריקה

גלריית תמונות של קוסטה ריקה

שותפים לקוסטה ריקה

ויזות לחו"ל

תחזית מזג אוויר בקוסטה ריקה

מפות של קוסטה ריקה

שעון קוסטה ריקה

ערכו של הקולון

ציוד יד שניה לטיול

כרטיסי טיסה לקוסטה ריקה

מלונות בקוסטה ריקה

השכרת רכב בקוסטה ריקה

ביטוח נסיעות - 1 $ ליום

ספרים, מפות ומדריכים

עבודה בחו"ל

תעודת סטודנט בינלאומית

RE: ירח דבש במרכז אמריקה - אוגוסט הבא
21.12.09 10:11
נתי
תגובות?
מישהו?
RE: ירח דבש במרכז אמריקה - אוגוסט הבא
21.12.09 10:42
ערן יהב ¤
אם אתם רוצים לראות הרבה טבע המקומות הם גואטמלה וקוסטה ריקה. כאשר לדעתי גואטמלה יותר מעניינת וגם יותר זולה.
תקציב של מטייל בגואטמלה נע סביב 1000 דולר, בעוד קוסטה ריקה יקרה ב 50%.
לכן הייתי ממליץ לטייל חודש אפילו קצת יותר בגואטמלה. לא תצטערו. זה הדובדבן שבקצפת של מרכז אמריקה.
לארח מכן תעברו דרך יבשתית לדרום מקסיקו, סאן קריסטובל, פלנקה ולאחר מכן חופים קריבייפ בטולום, פלאיה דל קרמן ועד קנקון ואיסלה מוחרס.
מקסיקו יקרה לפחות 1500 דולר. נסיעות יקרות, לינה יקרה. לכן אם אתם רוצים לחסוך תשהו יותר בגואטמלה.

אם תראצו לשלב שבועיים בקוסטה ריקה קחו בחשבון שתאלצו לקחת טיסה אחרי זה לגואטמלה שזה עלות של 300 דולר בערך לאדם.
25,000 אלף שזה יותר מ 6 אלף דולר אמור להספיק לטיול עצמו לשניכם.
RE: RE: ירח דבש במרכז אמריקה - אוגוסט הבא
22.12.09 17:39
נתי
שלום ערן,

קודם תודה רבה,
נראה שההתלבטות תהיה בין קוסטה ריקה לבין גואטמלה.
קוסטה ריקה בסקירה ראשונית הייתה נשמעת לי יותר מעניינת מגואטמלה גם בגלל היצע האטרקציות ועולם הטבע והחי (על גואטמלה לא קראתי הרבה , עד עכשיו).
תוכל לספר בכלליות מה האטרקציות המרכזיות בקוסטה ריקה ובגואטמלה, כלומר מה אוכל לעשות בכל אחת מהמדינות הללו, לפני שאני ניגש לעבודה.
אשמח מאד,
שוב המון תודה,
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |
הפניקס Mochiler
ביטוח נסיעות
רק ב 1 $ ליום
אין ביטוח במחיר כזה !!!
עם הכיסוי הרחב ביותר
[לחץ למידע נוסף]