מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
Share |
נושא
תאריך
שם
טיול במרכז אמריקה
25.12.09 15:30
אדוה
היי הייתי בטיול של 8 חודשים בדרום אמריקה והתאהבתי באוירה הלטינית האנשים וכו'.. אני כרגע חוסכת לטיול למרכז אמריקה אני מחפשת הפעם קצת יותר בטן-גב אבל עדיין לטייל אבל אולי טיוליים יומיים ורציתי לדעת על איזה מדינות מומלץ ללכת כדי להנות מאוירה והמתרבות הלטינית יחד עם חופים וטיולים? אני מתכננת משהו כמו חודשיים..
כמה בערך גם יעלה לי חודשיים במרכז אמריקה?

תודה על העזרה
כרטיסי טיסה
למרכז אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
עוד בנושא בלינקים הבאים מזג אוויר, מטבעות, מפות ועוד שירותים רלוונטים

פורום מרכז אמריקה

מידע על מרכז אמריקה

מסלולים במרכז אמריקה

גלריית תמונות של מרכז אמריקה

שותפים למרכז אמריקה

ויזות לחו"ל

תחזית מזג אוויר במרכז אמריקה

מפות של מרכז אמריקה

ציוד יד שניה לטיול

כרטיסי טיסה למרכז אמריקה

מלונות במרכז אמריקה

השכרת רכב במרכז אמריקה

ביטוח נסיעות - 1 $ ליום

ספרים, מפות ומדריכים

עבודה בחו"ל

תעודת סטודנט בינלאומית

RE: טיול במרכז אמריקה
28.12.09 13:37
ערן יהב ¤
אני ממליץ להתחיל בקוסטה ריקה שבועיים שלושה. עוד שלושה שבועות עד חודש בפנמה ולבסוף שבוע עד 10 ימים בחופים הקריביים של מקסיקו.
טיול כזה יעלה בסביבות 4000 דולר. לא כולל טיסות מהארץ וחזור.
RE: RE: טיול במרכז אמריקה
28.12.09 22:42
דנית
לפי הכתוב העלות בכל מקום ממה שהזכרת הוא 1000 לחודש (הכוונה למקסיקו פנמה וקוסטה ריקה) אבל אתה חישבת 4000 דולר לחודשיים. למה? האם הנתונים לא מדוייקים וישנים?

אם אני מתכננת 3 שבועות במקסיו חודש בגוטאמלה שבוע בהונדורס שבועיים בקוסטה ושבועיים בפנמה מה העלות המשוערת לדעתך? ואני יודעת שקשה לדעת אבל אשמח לקבל הערכה כדיי לדעת האם אני יכולה לסוע לטיול שרציתי כרגע.. :)

תודה!!
RE: RE: RE: טיול במרכז אמריקה
29.12.09 12:25
ערן יהב ¤
בגואטמלה העלות בסביבות 1000 דולר. לעומת זאת מקסיקו, קוסטה ריקה ופנמה יקר יותר ונע בסביבות 1500 דולר ומעלה. ואני מדבר על לינה באכסניות ולא מלונות.
אם מטיילים טיול קצר אז העלות החודשית גדלה כיוון שיש הוצאות גדולות יותר של הטיסות ונסיעות ארוכות שמתחלקות על מספר חודשים קטן יותר.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |
ביטוח נסיעות
רק ב 1 $ ליום
אין ביטוח במחיר כזה !!!
עם הכיסוי הרחב ביותר
[לחץ למידע נוסף]