אני מגיע לניו יורק ומשם נוסע לטייל במרכז אמריקה חשבתי על גווטמאלה ומשם לקוסטה ריקה או מקסיקו יש לי בערך חודש וחצי לטיול אשמח אם היה אפשר להמליץ לי על מקומות
תגובה
RE: מרכז אמריקה
ערן יהב
¤
18.07.10 14:05
גואטמלה שלושה שבועות עד חודש, שבועיים קוסטה ריקה ואם יש זמן עוד שבוע באיי פנמה (בוקס דל טורוס). למידע נוסף על המסלולים במדינות ראה בלינק המצורף
מה אם מקסיקו?? רוצה לסיים בחופים כולל קורס צלילה איפה כדי?? וכמה נירא לך שזה יעלה לי??
תגובה
ערן יהב
¤
18.07.10 15:13
אם תעשה את מקסיקו לא יהיה לך זמן לקוסטה ריקה. מכיוון שמקסיקו ענקית ונסיעות בה אורכות זמן רב המלצתי על קוסטה ריקה שם גם אפשר לשכור רכב ולהספיק הרבה בגלל שמדינה יחסית קטנה.
צלילה במקסיקו יקרה, יותר מהארץ. צלילה משתלמת היא בהונדורס. הבנתי מאנשים שעשו שם שזה חצי מהמחיר בארץ ושאזורי הצלילה מאוד יפים. יש אפילו מדריכים ישראלים שם ממה שנאמר לי.
תגובה
יעקב
18.07.10 16:07
איפה עוד אפשר לעשות קורס צלילה?? וכמה נירא לך שטיול כזה יעלה לי?? בפנמה יש איפה לצלול??
תגובה
ערן יהב
¤
18.07.10 16:27
במקסיקו יש בתי ספר לצלילה, כך גם בפנמה (לא יודע בדיוק כי לא הייתי שם). עלות טיול כזה תלוי היכן תהיה וכמה זמן. אם תהיה שלושה שבועות בגואטמלה שהיא מדינה זולה ועוד שלושה שבועות בפנמה קוסטה ריקה מקסיקו עלות הטיול אני משער תהיה בסביבות 1700-2000 דולר.