מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
ערן מה דעתך על המסלול?
08.07.07 15:53
איירין
אנחנו טסים הכי בראש פתוח אבל הבנתי שזה פחות או יותר המסלול ההגיוני , אשמח אם תשפץ לי אותו מעט:

נחיתה בגווטמלה סיטיוישר לאנטיגואה->אגם אטיטלן והכפרים מסביב (פנצ'חל ,סן פדרו, סולואה,זוניל)->חזרה לאנטיגואה->סמוק שמפיי->טיקל->ריו דולסה->לווינגסטון (למרות ההכפשות שלך)_> ומשם איכשהו לחזור לכיוון קוסטה ריקה

מה דעתך ?
אם ממש בא לך אני אשמח אם תישלח לי גם מסלול כזה לקוסטה ריקה :)!!!!!
תודה תודה תודה
כרטיסי טיסה
לקוסטה ריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: ערן מה דעתך על המסלול?
11.07.07 16:09
ערן יהב ¤
היי איירין,
מצטער שאני משיב לך באיחור אבל לפני שעתיים נחתתי לאחר נופש קצקצר בן 4 ימים במרמריס טורקיה ...

המסלול סה"כ טוב, למעט העניין של ההתחלה.
מיותר לנסוע בשטל לאנטיגואה בשביל לנוסע אחרי זה לאטיטלן, כיוון שרוצים לנסוע לאטיטלן מאנטיגואה חייבים לנסוע חזרה לגואטמלה סיטי ואז לקחת אוטובוס נוסף לפנחצ'ל.
לכן הייתי ממליץ לך לקחת מונית מהשדה לתחנה המרכזית, ושם יוצאים כל הזמן אוטובוסים לפנחצ'ל מרחק של 2-3 נסיעה אם אינני טועה.

ואני בעד שתנסי בעצמך מקומות ואל תשמעי למה שאחרים אומרים (למרות שאם תתבעסי אני אכתוב לך "אמרתי לך !!!!").

אשלח לך מאוחר יותר מסלול לקוסטה ריקה.
יהיה מצוין אם תפרטי איזה סגנון טיול את אוהבת ... האם חופים וטיול בין ערים וכפרים, או גם אטרקציות וטרקים ...

ביי
RE: ערן מה דעתך על המסלול?
11.07.07 18:37
ענבל
אני מחזיקה מערן, ויש לו טעם טוב בטיולים גם לפי התמונות באתר וגם לפי הסיפורים אבל לדעתי לווינגסטון מקום יפה ומעניין, יש שם אווירה טובה.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |