מקסיקו מדהימה!!! אם יזדמן לכם אני ממש ממליצה. קנקון היא באמת לא משהו מי יודע מה בכלל,אבל יש לייד חופים מדהימים: האי איסלה מוח'רס לייד קנקון הוא אי קטן, חול לבן, ים כחול, עצי קוקוס - כמו שאי אמור להיות... יש את חופי טולום שנמצאים לא רחוק - החופים הכי הכי מדהימים שיש שם - די נטושים, המון שקט ושלווה - לא לפספס! יש את פלאיה דל כרמן, שזה קצת כמו ללכת במיאמי, כי יש שם מליון אמריקאיים, אבל זה אחלה מקום לבלות ולהתפנק. זה נמצא באיזור הקאריבי. דרומה משם יש את איזור צ'יאפס עם הג'ונגלים, הנופים המדהימים - אסור לפספס שם את פלנקה שנמצאת לייד ג'ונגלים והריסות של בני המאיה, ואת סן קריסטובל, שזו עיר מקסימה מקסימה עם מלא טיולים שיוצאים משם לאזור. דרומה משם, הגעתי גם לפוארטו אסקונדידו, שזו עיירה קטנה של גולשים מכל העולם (כי יש שם אחלה גלים) - כשאני הייתי היה ממש חם, אוירה מעולה!!!
חוץ מזה, אני יכולה להגיד שבאופן אישי ממש נהניתי במקסיקו, האנשים שם ידידותיים וחמודים, חלק גדול מהם יודע אנגלית לא רע בכלל ויש המון תרבות ונופים לראות...
אם תחליטו להגיע לשם ותרצו לשאול עוד משהו, אני מוכנה לעזור בשמחה ממה שאני יודעת. וברור שאין שום צורך שתשלמו על שום ייעוץ - בשביל זה יש פורומים!!!