מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
24.07.07 23:25
מירב
אני אמורה להזמין כרטיס לתחילת ספ' ואני ממש מתלבטת.. הטיול אמור להיות חצי שנה.האם כדאי לשלב, להתחיל במרכז ולעבור לדרום (ארגנטינה וברזיל?)האם זה ייקר לי משמעותית את הטיול? הבנתי שמרכז אמריקה הרבה יותר יקרה..
נראה לי שבדרום אמריקה זה יותר טיול "חורף" חוץ מברזיל ואני יותר בעניין קיץ, חופים, נופים,טיוליים יומיים, חיי לילה ומעט טרקים.
בבקשה תעזרו לי להחליט.
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למרכז אמריקה
ציוד לטיול
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
25.07.07 00:07
ערן יהב ¤
דרום אמריקה זולה יותר למעט ברזיל שיקרה וצד שני גואטמלה שהיא זולה.
גם בדרום אמריקה אפשר לטייל טיול של נופים, חופים (קולומביה וברזיל) וטיולים יומיים. אין חובה לטרק כל היום... ויש לי סוד קטן: רוב המטיילים שפגשתי בטיול לא עשו באמת טרקים. הרוב עשה טרק אחד והבין שזה לא ממש בשבילו ועברו לטרקים של יום אחד, או טרקים על סוסים ויותר השכרת רכב וביקור במוקדים שלא מצריכים טרקים.

אם ממש חשוב לך עניין החופים אז מרכז אמריקה משופעת יותר בחופים.
RE: RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
25.07.07 10:16
מירב
תודה ועוד שאלה,
האם אפשר למצוא חופים במקסיקו (קנקון בטח לא...)קוסטה ריקה שהם שקטים יותר ופחות מתויירים עם ביקתות על החוף או שהכול נראה כמו חוף גורדון ביום שישי בצהריים?
RE: RE: RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
25.07.07 11:56
ערן יהב ¤
כמובן שיש חופים שקטים עם ביקתות סמוכות לחוף.
אומנם ערים גדולות כמו קנקון זה לא המקום.
אבל יש חופים שקטים בעיקר בקוסטה ריקה, פנמה וגואטמלה, אבל גם במקסיקו אפשר למוצא עיירות קטנות עם שקט וחופים יפים.
RE: RE: RE: RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
25.07.07 14:08
מירב
יש המלצה לאן כדאי להגיע? ככל הנראה אנחת בקנקון.
RE: RE: RE: RE: RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
27.07.07 08:52
שי
תברחי מקנקון, יש שם הרבה צעירים אמריקאים מעצבנים.
קחי מעבורת של שעה לאי איסלה מוחרס הרבה יותר כייף שם וזול
RE: RE: RE: RE: RE: RE: דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
30.07.07 00:24
מירב
כן, אחרי כמה ימים של בירורים הבנתי את זה..
אכן אברח משם ברגע שאגיע. תודה.
דרום אמריקה או מרכז אמריקה??
05.08.07 14:11
עינת
לייד קנקון יש חופים מדהימים - איסלה מוח'רס, טולום, פלאיה דל כרמן (קצת מתוייר, אבל יפה), ובדרום מקסיקו (בדרך לגואטמלה, עם סטייה קלה) יש את עיירות החוף של הפסיפי - פוארטו אסקונדידו לדוגמא, זו עיירת גולשים עם חופים מקסימים...
אני אמנם גם נוסעת בקרוב לדרום אמריקה, אבל מקסיקו זו כנראה אהבת חיי - איזה מקום!!! את לא תתחרטי...
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |