מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מרכז אמריקה
01.08.07 09:04
כנרת
שלום
אני וחבר שלי מתכננים לטוס בתחילת ספטמבר לשבועיים שלושה ואנו מתלבטים לאן לטוס במרכז אמריקה. אנו מחפשים יעדים עם חופים/ איים שניתן גם לטייל וגם לנפוש בהם.עדיף מקומות פחות מתויירים.כמו כן, נשמח לקבל טיפים על דילים טובים לטיסה. אם מישהו יכול לעזור לנו , נשמח מאוד. תודה
כרטיסי טיסה
למרכז אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: מרכז אמריקה
01.08.07 09:44
אורי
קוסטה ריקה ושילוב עם איי פנמה זו אפשרות טובה.
חופים יפים, מרחקים לא ארוכים, והאיים של פנמה ממש יפים.
RE: RE: מרכז אמריקה
01.08.07 13:19
כנרת
תודה
01.08.07 18:13
גלי
יש אחלה חופים מדהימים ולא מתויירים במקסיקו. אבל צריך לנסוע הרבה ממקום למקום, במיוחד אם רוצה לעבור בין החופים הקריבים לפסיפיים.
אבל מקסיקו ממולצת בחום!!!
RE: RE: מרכז אמריקה
02.08.07 09:15
כנרת
את יודעת במקרה איפה ניתן לקנות כרטיסגים טיסה לא יקרים למקסיקו? (מהארץ)
RE: RE: RE: מרכז אמריקה
02.08.07 10:12
שחר
מחפשים, מחפשים ועוד מחפשים עד שמוצאים כרטיס זול.
09.08.07 02:54
רונית
אני מכירה וממליצה על קוסט ריקה מדינה שלפי מה שרשמת יש בה את מה שאת מחפשת המון חופים והמון מקומות (הרי געש ויערות עננים) לטיולים באיזי.

מבחינת דיליים טובים לטיסה - לקוסטה ריקה תנסי בחב' התעופה איבריה.
רק לא איבריה!
14.08.07 15:58
נדב
גם אם תמצאו דיל יותר טוב באיבריה, עדיף לא לטוס איתם. זו חברה שעושה הרבה טעויות, החל מאובדן מזוודות ועד טעויות בשינויי טיסה (אותי הורידו מטיסה בעקבות טעות שלהם), וגרוע מזה - הם לעולם לא לוקחים אחריות על הטעויות שלהם, ומתייחסים אל הלקוח הנפגע כאל רמאי המנסה להוציא מהם כסף.
כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אני ממליץ לא לנסוע באיבריה.
רק לא איבריה!
14.08.07 16:05
נדב
גם אם תמצאו דיל יותר טוב באיבריה, עדיף לא לטוס איתם. זו חברה שעושה הרבה טעויות, החל מאובדן מזוודות ועד טעויות בשינויי טיסה (אותי הורידו מטיסה בעקבות טעות שלהם), וגרוע מזה - הם לעולם לא לוקחים אחריות על הטעויות שלהם, ומתייחסים אל הלקוח הנפגע כאל רמאי המנסה להוציא מהם כסף.
כל אחד שיעשה מה שהוא מבין, אני ממליץ לא לנסוע באיבריה.
את יכולה לקרוא על חוויותיי בחברת התעופה הזו בהודעה שפירסמתי היום בפורום. חוץ מזה, אפשר לקרוא כתבה שהתפרסמה לפני יומיים ב ynet, שמראה שאני לא לבד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436428,00.html
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |