מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום מרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה מכסה את הארצות הבאות: מקסיקו, גואטמלה, הונדורס, בליז, נקרגואה, קוסטה ריקה, פנמה, סלבדור, קובה והאיים.
חזרה לפורום
Share |
נושא
תאריך
שם
טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
11.08.07 03:33
עודד
ערן ידידי,
ראשית אני חייב לציין שהפורום ממש עוזר ומצליח לענות על שאלות רבות בדרך. תודה.
עדיין לאחר חיפושים רבים באתר, אני לא מצליח לקבל החלטה סופית האם לטוס למקסיקו וגואטמלה בתחילת חודש ספטמבר ועד אמצע אוקטובר.
אני רואה שהמלצותיך הם לא לבטל את הטיול בגלל מזג האוויר, ובכל זאת המצב לא הכי נעים אם תופס אותך גשם שמשבית את השמחה..
במסגרת הזמן הזה היכן עדיף לטייל במרכז אמריקה בהתחשב במזג האויר, השאיפה היא לנחות במקסיקו סיטי בתחילת ספט' ולטוס מקנקון באמצע אוקטובר לארה"ב.
אשמח לתשובתך,
תודה.
כרטיסי טיסה
למרכז אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
עוד בנושא בלינקים הבאים מזג אוויר, מטבעות, מפות ועוד שירותים רלוונטים

פורום מרכז אמריקה

מידע על מרכז אמריקה

מסלולים במרכז אמריקה

גלריית תמונות של מרכז אמריקה

שותפים למרכז אמריקה

ויזות לחו"ל

תחזית מזג אוויר במרכז אמריקה

מפות של מרכז אמריקה

ציוד יד שניה לטיול

כרטיסי טיסה למרכז אמריקה

מלונות במרכז אמריקה

השכרת רכב במרכז אמריקה

ביטוח נסיעות - 1 $ ליום

ספרים, מפות ומדריכים

עבודה בחו"ל

תעודת סטודנט בינלאומית

RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
11.08.07 16:17
איציק
אני לא ערן, אבל אוכל לנסות לענות לך...

אם אתה רוצה לטייל בעונה תאלץ לחפש יעד אחר (לדוגמא: מדינות בדרום אמריקה או המזרח).
במרכז אמריקה זו תקופה עדיין גשומה אבל זה לא דרום דרום אמריקה שם בעונה הקרה יש שלג וקפוא אלא יש ימים גשומים אבל לא קר כל כך, מזג אוויר טרופי.

אם אתה הכל זאת רוצה מרכז אמריקה, סע לשלום, אבל קח איתך הרבה סבלנות.
RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
11.08.07 17:24
עודד
איציק,
ראשית תודה רבה, זו הייתה בהחלט תשובה עניינית שאני מניח שיש מאחוריה הרבה ניסיון.
אני מקבל בהחלט את עצתך, ואבקש את עזרתך בהמצלצה על יעד אחר, אולי ספציפי יותר ממה שענית לי בתשובתך.
אני מחפש חופשה באווירה טובה, חופים ושמש, רגיעה ובטלה, נופים יפים, מקומות לטייל נורמטיביים יותר ונורמטיביים פחות, בין תחילת חודש ספטמבר לאמצע אוקטובר.
אם אתה מכיר מקומות שבהם מזג האויר בדרום אמריקה לא ישבש לי את התוכניות בצורה מהותית אשמח לשמוע.
ושוב תודה,
עודד
RE: RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
11.08.07 23:38
ערן יהב ¤
איציק צודק לגבי העונות, אבל יש רבים שאין להם בעייה לטייל במקומות גם שזה לא ממש העונה, וגשמים פה ושם לא מפריעים להם.
לדוגמא, במקסיקו העונה הגושמה נעה בסביבות יוני עד נובמבר אבל שיא התיירות בחופים הקריביים הוא דווקא ביולי אוגוסט אז כנראה שבכל זאת אפשר להנות מחופים ושמש.

דרום אמריקה אפשר לבקר בקולומביה שם יש מזג אוויר טוב וחופים יפים, גם ברזיל אפשרי אם כי עדיין קצת מוקדם, אסל שוב זה לא קריטי אם אתה בחופים בצפון.

הייתי מציע ללכת על מקסיקו. חופים בעיקר וגם טיולים לכל מני כפרים ועתיקות.

תהנה :)
RE: RE: RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
12.08.07 00:53
עודד
ערן תודה רבה על תגובתך, חייב לציין שוב שהאתר שלך מאוד יעיל ומרתק, אני מבלה בו כמעט כל השבת ולומד הרבה.
המלצת על מקסיקו כמקום אפשרי ומועדף, מס' שאלות ברשותך,
התכנון המקורי היה להסתובב במקסיקו ובעיקר בגואטמלה, ראשית נראה לך אפשרי ללכת על האופ' של מקסיקו ואם מזג האויר מאפשר לעבור לגיחה כזו או אחרת לגואטמלה ובמידה וגשום לחזור למקסיקו, זה ריאלי?
שנית אם עיקר הטיול הוא במקסיקו, יש לך מסלול אופציונלי עבורי בהנחה שאני נוחת במקסיקו סיטי וממריא לארה"ב מקנקון?

אני אשמח לתשובתך,
שוב תודה,
עודד
RE: RE: RE: RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
12.08.07 18:40
ערן יהב ¤
תודה עודד.
אין לי המלצה על מסלול מדוייק במקסיקו כיוון שלא עשיתי מסלול מקיף המקסיקו.
אבל אני ממליץ ממקסיקו סיטי תרד דרומה לכיוון סאן קריסטובל בדרך אני מאמין שיש מספר ערים ומוקדים מעניינים שתעצור בהם בדרך.

אחרי קריטובל אתה נכנס לגואטמלה שם הייתי ממליץ לטייל באגם האטיטלן, אנטיגואה, סמוק שמפיי והטיקל ולבסוף לחזור חזרה למקסיקו ולעלות במעלה החוף הקריבי דרך טולום ועד קנקון ואיסלה מוחרס.
RE: RE: RE: RE: RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
14.08.07 05:45
עודד
ערן / איציק
תודה רבה על התגובות והרצון לעזור.
על אף כל מזג האויר וכו.. אני בעניין של מקסיקו וגואטמלה, אני מאמין ומקווה שאלו יהיו חודשיים קסומים ונעימים.
שוב תודה,
עודד
שיהיה טיול מהנה :)
ל"ת
14.08.07 19:29
ערן יהב ¤
- ללא תוכן -
RE: RE: RE: RE: RE: טיסה למרכז אמריקה - ספטמבר אוקטובר
11.08.08 20:32
שימרית
השאלה למסלול במקסיקו עד לקנקון עדיין רלוונטית? במידה וכן אעזור לך במסלול מדהים שעברתי ואעבור שוב חודש הבא:)
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |
ביטוח נסיעות
רק ב 1 $ ליום
אין ביטוח במחיר כזה !!!
עם הכיסוי הרחב ביותר
[לחץ למידע נוסף]