רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
רוצים להיות בקשר עם הבית
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בתאילנד
  • המשך ללוח שותפים »
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לפוקט
[לחץ כאן להזמנה]
השכרת רכב בפוקט
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
מידע רלוונטי על תאילנד
שווי מטבע בתאילנד
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • »
השעה בתאילנד
השעה ואזור זמן בתאילנד
תאילנד מקדימה את ישראל ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בתאילנד
מפת תאילנד
צפו על פוקט ממעוף הציפור דרך מפות גוגל
מזג אוויר בתאילנד
תנאים נוכחיים בבנגקוק
מעונן בעיקר (ביום) 28 °C
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות לתאילנד ולמזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
מגוון עבודות בתאילנד
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
הזמנת מלון ברחבי תאילנד עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בפוקט:
בנגקוק
צ'אנג מאי
פאטיה
פוקט
קוסמוי
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בפוקט
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לתאילנד עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לתאילנד
לחיפוש כרטיס טיסה
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לתאילנד
לפרטים והזמנת ביטוח

סיוע במציאת חדרי משפחה בפוקט - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
סיוע במציאת חדרי משפחה בפוקט
סיגל
10.10.09 10:17
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לפוקט
[לחץ כאן להזמנה]
שלום רב לחברי הפורום.
מאז שהחלטנו לשנות כוון, לוותר על ארה"ב עם הילדים ולטוס בחופשת פסח לתאילנד, אני קוראת בשקיקה את כל מה שכותבים כאן בפורום.
אחרי שגיבשתי תוכנית טיול, אשמח לקבל את עזרתכם.
אנו אמורים לנחות בבנקוק ב-19.3, מיד להמריא לצ'אנג מאי, לבלות שם 5 ימים.
מצ'אנג מאי טיסה לפוקט, ושם מתחילה הבעיה שלנו.
אני מזועזעת מהמחירים של חדרי בתי המלון שם. ואני כבר לא מדברת על מלונות 4 ו- 5 כוכבים.
המחירים במונחים של תאילנד מלפני שנה כבר ממש לא אקטואלים.
אשמח מאוד לעזרה שלכם בהמלצות על בתימלון/וילות נופש באזור פטונג או קארון ביץ' במחירים של עד 80$ לחמישה לתקופה של 25.3-30.3
האם משהו שמע על אתר הזמנות ברגע האחרון שנקרא: Late stays?
האם הוא אמין, כי שם נצפים מחירים נמוכים משמעותית.
כמו כן אנו נרצה לבקר 2 לילות באיזור קראבי, ואשמח לקבל הצעות ללינה באזור, זה יכול להיות גם גסטהאוס בסיסי עם מיזוג ומקלחת חמה.
שאלה נוספת היא: האם כדאי לצאת לטיול שבעת האיים מאזור קראבי או מפוקט (מבחינת המחיר)? האם התמורה זהה?
מודה לכם מקרב לב!
סיגל
תגובה
טיול משפחתי בפסח
גולנוש
10.10.09 10:57
היי סיגל,
ראשית, למען הקוריוז, אנחנו נוסעים שוב לתאילנד יום לפניכם, ב-18/3, כך שאולי נפגש...
להלן פרטים על בתי מלון בפוקט, המתאימים למשפחות כולל מחירים הנכונים לתקופת פסח:
מלון Ramada Karon Beach Resort נחשב למלון משפחות מצוין. נמצא בחוף קארון ועולה 2950 באט לחדר זוגי כולל ארוחת בוקר.
מלון Allamanda Laguna Phuket הנו מלון דירות 4 כוכבים המתאים למשפחות שרוצות סוויטה מרווחת במקום שני חדרים במחירים של החל מ-2500 באט ללילה כולל ארוחת בוקר.
מלון Phuket Graceland היוקרתי ממוקם בצפון פטונג, מרחק 5 דקות הליכה ממרכז הבילויים בחוף. חדרים מדהימים, גדולים ומרווחים ובריכות שחיה וג'קוזי בכל מקום. 2750 באט ללילה כולל ארוחת בוקר.
מלון Paradise Royal הנו מהיפים בחוף פטונג מרחק 10 דקות הליכה מהטיילת. 1300 באט ללילה כולל ארוחת בוקר. 2 ילדים עד גיל 10 בחדר ההורים ללא חיוב למעט ארוחת הבוקר. כמו כן, למלון הצעות רבות של מבצעי לילה חינם.
מלון Ibis Patong בן 3 כוכבים מציע תמורה מצוינת למחיר האטרקטיבי שלו. מלון חדש, משנת 2008, הממוקם במרחק 500 מטר מהחוף, לא רחוק מבית חב"ד ועולה 2100 באט ללילה ללא ארוחת בוקר.

מציע לכם לשקול שוב האם כדאי לנסוע לקרבי. זה לא כל כך מתאים לילדים. עדיף לשהות את כל התקופה בפוקט ולצאת לטיול חד יומי לקופיפי

נסיעה טובה !
תגובה
אתרי מלונות
גולנוש
10.10.09 11:01
ודרך אגב, ממליץ להזמין את המלונות באחד משלושת הדרכים הבאות:
1. אתר Agoda האמין והזול
2. אתר Hotelscombined שנותן את המחירים הכי זולים מעשרות אתרים אחרים
3. סוכנות "סגול" בפוקט
תגובה
RE: טיול משפחתי בפסח
סיגל
10.10.09 19:08
היי גולן
גם אנחנו טסים מישראל ב-18 במרץ עם אוזבקיסטאן אייר. באיזה גילאים הילדים שלכם?
הציעו לי וילה באזור קמאלה במרחק 20 דקות נסיעה מפטונג. המחיר 72$ ללילה. מדובר בשני חדרה שינה, סלון, מטבח, מיזוג, שני חדרי שרותים ומקלחות, שומר על הקומפלקס, ברכה משותפת ונדמה לי שגם ג'קוזי. מה דעתך על כך?
מלון הדירות שהצעת יוצא 75$, האם גם שם כל המשפחה יחד ביחידה אחת? היכן הוא נמצא? האם התאכסנתם שם, ואתה ממליץ מחוויה אישית שלכם?
את איביס הציעו בסגול ב-2500 באט ללילה לזוג.
בפארדייס רוייאל 1300 באט הוא ללילה לזוג, ומה קורה עם ילדים בטווחי גילאים שלנו (17,15,12)?
בנוגע לאוננג בקראבי שמעתי שמדהים שם. יש באזור פארק לאומי עם ברכת האיזמרגד והנחל החם שבהחלט שווה ביקור, וכמובן חוף ריילי והחוף הסמוך לו. הילדים שלנו כבר גדולים ונראה לי שלשרוץ בפוקט יותר מדי ימים לא תועיל להם. חשבנו על 5 לילות בפוקט ו-2 לילות באזור קראבי ומשם טיסה לבנקוק.
המון תודה על העזרה!
נראה שאתם שוחים בנושא שנקרא: תאילנד.
האם ניתן להעזר בך גם בנוגע לגסטהאוסים בבנקוק? שמעת על רשת סוואדי?
שוב תודה
סיגל
תגובה
גולנוש
11.10.09 08:49
היי סיגל,
ראשית, טיסה נעימה וללא עיכובים.....
הילדים שלי בגילאים 2,6,10,13.
חוף קמאלה הוא לא מהחופים הפופולריים ומעולם לא שהיתי שם, כך שאני לא יודע לענות לך. מלון הדירות שהצעתי נמצא במקום שנקרא "לגונת פוקט" שזה מעין כפר ענק שבנוי סביב לגונה מדהימה המלאה במלונות. מקום קסום ויפיפה, אם כי גם לא במיקום מרכזי. הלינה היא בדירת סוויטה.
אני מכיר אישית את המלונות גרייסלנד ורויאל פרדייז ששניהם מצויינים, במיקומים טובים מאוד ומאוד מתאימים למשפחות.
המחירים שבהם נקבתי לקוחים מאתר "אגודה" ונכונים לסוף מרץ 2010. סוכנות "סגול" נותנת לפעמים מחירים טובים יותר ולפעמים פחות טובים. אני נוהג להזמין מלונות מ"אגודה" וטיולים מ"סגול".
קחי בחשבון שבכל מלון תצטרכי להזמין חדר אחד זוגי ואחד טריפל לילדים.
לגבי קרבי - אני עדיין לא הייתי נוסע עם ילדים, אלא הייתי שוהה 5 ימים בפוקט ועוד יומיים בקופיפי. מתוך החמישה ימים בפוקט, הייתי מקדיש שניים לטיולי יום מאורגנים, האחד לשמורת פאנג נגא (ג'יימס בונד, טיול ארבעת האיים) והשני לשמורת קאוסאק.
לגבי בנגקוק, אשמח לעזור לך בבחירת מלון. לא ממליץ לשהות בגסטהאוס, אלא אם כן התקציב שלכם ממש דחוק. מלון טוב בקאוסן יעלה בסביבות 1000-1500 באט לחדר זוגי ללילה, כולל מיזוג, מקלחות, בריכת שחיה וארוחת בוקר.
רשת סוואדי היא רשת של גסטהאוסים. לא ישנתי בה מעולם.
נסיעה טובה !
תגובה
סיגל
11.10.09 11:05
היי גולן
כמה פעמים כבר ביקרתם בתאילנד שאתה מפגין שליטה אבסולוטית בנושא?
כשאתה מדבר על "לגונת פוקט" ,הסוויטה היא לכל המשפחה?
דא' המחירים שקיבלתי מגל בסגול היו לא ממש זולים. "אגודה" הוא אתר מצויין, אך לצערי אני ממש מתקשה למצוא גסטהאוס בבנקוק באזור הקוואסאן, בטווח מחירים של 20-30$ לחדר.האמת היא שמצאתי את Rambuttri Village Inn דרך אגודה, אך לצערי לא נראה לי שהם מאפשרים מיטה נוספת בחדר.
בנוגע לקראבי, מרגע לרגע נראה לי ששזה ממש אתר חובה, אם אתם מחפשים טבע ולא רק חופים מדהימים, שהבנתי שהם במלוא משמעות המילה"מדהימים" ולא בסטנדרט של פוקט, אז אם יש 2 לילות אז בעצם למה לא?..
5 לילות פוקט זה בהחלט מספיק.
החזק אצבעות שיימצא לנו מקום בטיסת חזור.
אגב- באיזה חברת תעופה אתם טסים?
שוב, תודות חמות על הסיוע.
סיגל
תגובה
גולנוש
11.10.09 11:57
אנחנו טסים עם רויאל ג'ורדניאן, חברה מצויינת, טסה רק מעל סעודיה וקונקשן מצויין (שעתיים, טיסת לילה). 1000$ למבוגר ו-900$ לילד.
יש לי נסיון עשיר בתאילנד לאחר שנה וחצי כתרמילאי, עוד שנה וחצי של עבודה באלעל בבנגקוק, ירח דבש בתאילנד ועוד הרבה נסיעות נוספות....
להלן סקירת בתי מלון ראויים בקאוסן בבנגקוק:
מלון Rambuttri Village Inn מציע חדרים נקיים ברמה גבוהה, שקט ונקי במחיר זול ביותר (קאוסן, 725 ללילה), D&D Inn דומה לקודמו אך יותר רועש. מוסד תרמילאים (קאוסן, 750-850 ללילה ו-1300 לחדר משפחה),
New Siam 2 בסמטה שקטה דקתיים מהקאוסן, כולל בריכת שחיה (קאוסן, 840 ללילה) ואילו מלון האח שלו החדש יותר New Siam Riverside, אשר נמצא ממש מאחורי הקשר הישראלי מציע שילוב של חדרים יפים, מיקום מעולה ומחיר זול (קאוסן, החל מ-1390 ללילה),
מלון Viengtai המשופץ מציע חדרים יפים, בריכת שחיה וארוחת בוקר בופה (קאוסן, החל מ-1700 לזוג או 2640 למשפחה),
אני לא מכיר מלון שלא מכניס מיטה שלישית לחדר !
לגבי קרבי - אשתי לא מוכנה לחזור לשם ובכל מקרה, אין מצב שקרבי עדיף על קופיפי !

טיול נעים
תגובה
סיגל
11.10.09 15:05
היי גולן
עכשיו ברור מהיכן הנסיון העשיר!!
אז אתה אומר שיש סיכוי שהRambutree מכניס מיטה שלישית בחדר, כי אם כך הוא הכי אטרקטיבי.
אנחנו לא נוותר על קופיפי בשום פנים.
הדיל של חברת אוזבקיסטאן מאוד אטרקטיבי, והטיסות מאוד נוחות. המחיר הוא 600% והבעיה כרגע שטרם נפתח לוח הטיסות לחודש אפריל.
אז שוב תודות וחופשה נעימה לך ולמשפחה
סיגל
תגובה
סיגל
סאני 30
11.10.09 20:14
קבלי עוד גסטהאוס באזור של הקאוסאן,ברמה יותר גבוהה מה-Rambuttri Village -
http://www.sleepwithinn.com/
תגובה
RE: סיגל
סיגל
11.10.09 21:30
תודה רבה
תגובה
אורית בר
30.12.09 20:43
סיגל / גולן שלום
אמנם חלפו חודשיים מאז התכתבתם, ראיתי התכתבות זו רק עכשו.
גם אני נוסעת עם בנותי לתאילנד ב 17/3 אשמח לשמוע מכם על איזה טיול בצפון אתם ממליצים ועם איזו חברה?
כמו כן גם אני מנסה להשיג מלונות בפוקט והמומה מהמחירים הגבוהים, מצאתם משהו טוב במחיר סביר?
אשמח אם תענו לי תודה! אורית
תגובה
31.01.10 14:22
אורית שלום , אני נוסעת עם ביתי בתאריך זה לתאילנד , אשמח לשוחח איתך ואף לחלוק ברעיונות , נראה לי שנוכל להפרות זו את זו.
ברכת שבוע נפלא זהבה.
תגובה
31.01.10 14:22
אורית שלום , אני נוסעת עם ביתי בתאריך זה לתאילנד , אשמח לשוחח איתך ואף לחלוק ברעיונות , נראה לי שנוכל להפרות זו את זו.
ברכת שבוע נפלא זהבה.
תגובה
איילת
09.11.09 15:20
שלום גולן,
גם אנחנו החלטנו לנסוע השנה לתאילנד ובמידע ש"שפכת" כאן עוזר מאוד.
לנו יש גם 4 ילדים - 9,7,2,0.4 ובמקרה אנחנו מתוכננים גם לתאריכים החל מה 18/03/10.
אני עדיין לא סגרתי טיסות ורציתי להתייעץ איתך על הירדנים - האם טסת איתם כבר בעבר?
מה עדיף לנו פוקט או קוסמוי - אני מבינה שאתה בדרך לפוקט

תודה מראש
תגובה
Thailand
21.04.10 17:04
גם אנחנו היינו בטיול מדהים בתאילנד בקיץ שעבר ונוסעים שוב בקיץ 2010.

תאור כללי של המסלול , http://www.thailand.org.il/files/wordocs/fam.pdf הסרטון מהקיץ שעבר עם המלצות רבות בסופוhttp://photopeach.com/album/1775u78 , מחירים והסברים נוספים כאן : http://bit.ly/cyk3cU

נשמח מאד אם תצטרפו אלינו, מי שבעניין מוזמן ליצור עימי קשר 054-5703535 weshler@gmail.com אם יש שאלות, או לשוחח עם ניר בשימחה.

שרון

תאילנד , ילדים , טיול , משפחות , קיץ , מסע , הרפתקה , משפחתי , חול , אטרקציות, טבע, חיות , טיסה , נוער , בר מצווה, בת מצווה, טיול עם הילדים, טיול משפחות, קבוצה, מסע משפחתי , תאילנד, הודו, אופניים, גלישה,אומגה, פילים, צלילה, מלונות אקזוטיים
תגובה
מלונות בפוקט
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
רוצים להיות בקשר עם הבית
[לחץ כאן להזמנה]
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בפוקט
[לחץ לחיפוש אירוע]