פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
חיסונים לתאילנד
סיון
17.03.10 09:18
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
איזה חיסונים צריך לעשות לקראת נסיעה לתאילנד? איפה עושים (לשכות בריאות או קופ"ח) ? כמה עולה?האם מקבלים החזרים? תודה
תגובה
RE: חיסונים
ערן יהב
¤
17.03.10 09:33
גשי למרפאת מטיילים. תבררי עם הקופה אליה את שייכת היכן יש אחד קרוב לביתך. לדוגמא אני גר ברחובות, אז בבית חולים קפלן יש מראפת מטיילים. העלויות תלויות בכמה חיסונים את צריכה + תשלום לרופא על ההתייעצות. בד"כ המחיר נע בסביבות כמה מאות שקלים, ואני יודע שאם יש כללית מושלם מקבלים החזרים של עד 400 ש"ח.
תגובה
RE: חיסונים
סיון
17.03.10 09:45
הבנתי שבקופה זה יקר יותר בגלל ההתייעצות ושעדיף פשוט לקבל מרשמים מרופא משפחה וללכת ללשכת בריאות ולא לקופה, האם זה נכון?ואיך אני יודעת בדיוק אלו חיסונים אני צריכה?
גשי ללשכת הבריאות המחוזית למרפאת המטיילים ותקבלי יעוץ איזה זריקות יתאימו לך.הקופות משתתפות ב-50% ויותר מהעלות. משה צ'אנג מאי
תגובה
RE: בהחלט צודק ערן.
אבישי
17.03.10 12:55
האם החיסונים לתאילנד זו חובה?
תגובה
RE: בהחלט צודק ערן.
אייל
17.03.10 22:28
אני מכיר אנשים שיצאו לתאילנד ולא עשו חיסונים אבל לדעתי זה חוסר אחריות. הם היו בעיקר בבנגקוק ובאיים. אם אתה מתכנן את הצפון שם יש ג'ונגלים אז וודאי שצריך חיסונים.
לא מומלץ לחסוך כמה מאות שקלים שחלקם חוזרים אליך מהקופה. אם תחטוף איזה מחלה הסכומים והכאבים לא שווים 200 או 400 ש"ח.