כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים ללאוס
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר ללאוס
[לחץ כאן להזמנה]
השכרת רכב בלאוס
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בלאוס
  • המשך ללוח שותפים »
מלונות בלאוס
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
השכרת רכב בלאוס
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
מידע רלוונטי על לאוס
שווי מטבע בלאוס
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בלאוס
השעה ואזור זמן בלאוס
לאוס מקדימה את ישראל ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בלאוס
מפת לאוס
צפו בערים ומוקדים מעניינים בלאוס על מפות של גוגל
מזג אוויר בלאוס
תנאים נוכחיים בואנטיאן
ערפלי 28 °C
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות ללאוס ולמזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
מגוון עבודות בלאוס
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בלאוס
[לחץ לחיפוש אירוע]
הזמנת מלון ברחבי לאוס עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בלאוס:
לחיפוש מלון בלאוס
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות ללאוס
לפרטים והזמנת ביטוח
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה ללאוס עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה ללאוס
לחיפוש כרטיס טיסה

עזרה בתכנון המסלול שלי למזרח לחודשיים ושבוע - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
עזרה בתכנון המסלול שלי למזרח לחודשיים ושבוע
עידן סגל
23.04.10 00:58
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]
שלום רב אני מצרף את תכנון המסלול שלי-
אשמח לכל הערה/ טיפ/ או כל רעיון אחר של מקומות ששכחתי ואני חייב לבקר בהם-

יום 1- 28/07 –נחיתה בבנקוק, וטיסה ישירות לצ'אנג מאי- סגירת טיולים ומנוחה

תאילנד- 8 ימים

יום 2- 29/07 –צ'אנג מאי- סיור בעיר, קביעת מסלולים
יום 3- 30/07 –טיול מופע פילים, שייט רפסודות, משתלת הסחלבים, כפר האומנים.
יום 4- 31/07 – נסיעה לפאי + סיור בעיר
יום 5- 01/08- טיול בפאי
יום 6- 02/08 – נסיעה לצ'אנג ראי- סיור בעיר.
יום 5- 03/07 – צ'אנג ראי- ביקור בגני המלכה DOI TUNG, ביקור בוואט פרה קאו, שייט על נהר הקוק רכיבה על פילים, שוק הלילה
יום 6- 04/08 – טיול לשבטי ההרים,שבט ארוכות הצוואר, אקהא ויאהו , MAE SAI- העיר הצפונית ביותר לתאילנד בגבול עם בורמה , שייט על נהר המקונג דרך האי דונג סאו .
יום 7- 05/08 –נסיעה לעיירת הגבול -לצאנג קונג, בקשה לויזה + לינה בצאנג קונג

לאוס- 12 יום

ימים 8,9- 06/08-07/08- נסיעה ללואנג נמטה- טרקים- 2 ימים.
יום 10- 08/08 –נסיעת יום ללואנג פראבנג. -לינה ליד הנהר, ביקור בשוק הלילה
יום 11- 09/08 –לואנג פראבנג- מדרחוב, טיול לפארק הלאומי, בערב יש שוק,
יום 12- 10/08 – מקדשים בעיר,נסיעה לשמורת מפלים KUAN SEA, גבעה יפה בשקיעה.
יום 13- 11/08 –יום טיול (שייט) למערות בודהא.
יום 16- 12/08 – נסיעת יום לואנג ויאנג באוטובוס+ התמקמות.
יום 17- 13/08 –טיול- בוואנג ויאנג- מערות נטיפים, וסיור
יום 18- 14/08 –נסיעה לויינטיאן והתמקמות
יום 19- 15/08 –טיול ב ויינטיאן- מקדשי נזירים, שני מקדשים מחוץ לעיר- עם אופניים, שוק האוכל
אחר הצהריים.
יום 20- 16/08 –טיסה להנוי- עם AIR LAOS והתמקמות בהנוי- עיר העתיקה

ויטנאם- 23 יום
המשך יום 20- 16/08 –מנוחה וטיול cyclo / סיור רקשות בהנוי- שדרות העצים, אגמי המים, בערב מופע בובות המים- סגירת טיולים...
יום 21- 17/08 – טיול בהנוי-מוזילאום הו-צ'י-מין, מוזיאון הלאומי של הו-צ'י-מין, מוזיאון האישה, אגם החרב, סיור ברובע העתיק נסיעת לרכבת לנסיעת לילה לעיר "לאו קאי" (ולינה) או משם אוטובוס לבאק אה (חשוב להגיע ביום זה – שבת כי ביום ראשון יש שוק מאוד ססגוני.
יום 22- 18/08 – טיול בשוק הססגוני של באק הא ביום ראשון, וסיור בעיר
יום 23- 19/08- TRACK בבאק הא עם מדריך ובלילה נסיעה ל-סאפה
יום 24- 20/08 -טיול בסאפה- כפרי השבטים, אורח חייהם של שבטי ההרים ההמונג השחור- עיירות קאט-קאט וסינצאני, וטא ואן, בערב רכבת לילה להנוי.
יום 25- 21/08 – טיול מאורגן ל- - Perfume pagodaבחזור מקדש "קואן טאן"- , פגודת העמוד אחד, מקדש הספרות, מבני האוניברסיטה.
ימים 28,27,26- 24/08- 22/08 –האלונג ביי- טיול מודרך 3 ימים
יום 29- 25/08 – יום טיול לטאם קוק, tam coc עם אופניים- שדות אורז, ושייט באזור של 4 שעות.- טיסה להואה או רכבת – תלוי במחיר ובזמן
יום 30- 26/08 –טיול בהואה- בירתה הקדומה של הקיסרות הוייטנאמית, יציאה לשייט על מימיו של נהר הבושם, ביקור בפגודת טיאן מו ובקברי המלכים, ביקור במצודה ובעיר האסורה , פגודת 7 הקומות, בערב שוק דונג בהא.
יום 31- 27/08 –נסיעה להויאן דרך העיר דאנאנג –בה אבקר במוזיאון צ'אם הבנוי מאבן חול , המשך נסיעה להויאן- הגעה ולינה בהויאן.
יום 32- 28/08 –הוי אן- עיר החייטים- טיול עם קפטיין dan לחפשו בנהר, סיור פנורמי בעיר הנמל, הגשר היפני, ביקור בהר השיש וצפייה על המפרץ, בערב השוק ונסיעת לילה לנאה טרנג.
יום 33- 29/08 –נאה טרנג- טיול למעיינות חמים, קברות המלכים, והסלעים לאורך החוף.
יום 34- 30/08 –נאה טרנג- טיול בסירה בחברת, t.m brothers, אי הקופים, ומפלים- 25 ק"מ מהעיר.
יום 35- 31/08 –נסיעת יום לדאלאט והתמקמות.
יום 36- 01/09 –דאלאת- טיול יום למפלי קארן, עמק האהבה, גני פרחים, הבית המשוגע.
יום 37- 02/09 –המשך טיולים בדאלאת, אחה"צ נסיעה לסייגון- התמקמות בעיר.
יום 38- 03/09 –סייגון- טיול לבית העירייה, קתדרלת נוטרדאם, נהר סאי גון, הנמל, מוזיאון המלחמה, פגודת קיסר השמיים, וצ'יינה טאון, מלון רקס- שממנו המריאו אחרוני המסוקים האמריקאים, לסיום השוק המרכזי של סייגון וברובע הסיני .
יום 39- 04/09 –סייגון- נסיעה למחוז טאי נין- מקדש קאו דאי ל טקס דתי מעניין, נסיעה למערות קוצ'י, וחזרה למלון בעיר.
יום 40- 05/09 –נסיעה למחוז וין לונג- דלתת המקונג (לבדוק טיול מאורגן של 3 ימים דרך סוכנות סין קפה שהם דואגים גם לויזה לקמבודיה- הטיול 3 ימים), השוק הצף- קאי בה, הגעה למלון באזור "קאנטו".
יום 41- 06/09 –ביקור בשפך נהר המקונג, שייט אל שווקים צפים נסיעה לאורך מעלה נהר המקונג , ביקור במקדשי האזור והגעה בערב לעיירת הגבול צ'או דוק.
יום 42- 07/09 –צ'או דוק-(הוצאת ויזה לקמבודיה- אם לא בוצע דרך סוכנות נסיעות), שייט בסירות המהירות לכיוון פנום- פן בירת קמבודיה- התמקמות במלון ב-LAKE SIDE.

קמבודיה- 5 ימים
יום 43- 08/09 –סיור בפנום פן- ארמון המלך, פגודת הכסף, מוזיאון כלא המלחמה,בערב לפני השקיעה טיול לאורך טיילת המקונג , ולינה חזרה למלון.
יום 44- 09/09 – המשך סיור בעיר- מוזיאון השואה, וואט פנום, שוק הרוסים- עתיקות ונסיעה לסיאם ריפ- ולסגור שם טיול יומיים מאורגן לאנגקור וואט.
יום 45- 10/09 –נסיעה לאנגור וואט- ותחילת הביקור במקדשים ובפסלי הבודהה, ביקור בשער העיר, מקדש בא-יון, במת הפילים, ובמקדש הגדול מכולם- טה פרום. בסיום היום- שקיעה מרהיבה מגבעת פנום הבה קונג, וחזרה למלון עם אופצייה לצפייה במופע מקומי של ריקוד ומחול קמבודי.
יום 46- 11/09 – המשך ביקור באנגקור ואט- שייט על אגם טונלה, שווקים וסיור בין שרידי המקדשים והמבנים של ממלכת ח'מר. נסיעה לגבול עם תאילנד ולינה בעיר הגבול
יום 47- 12/09 – נסיעה מהגבול לשדה תעופה בנקוק לתפוס טיסה לסוראט-טאני ומשם מעבורת לקוסומוי.

תאילנד איים- 18 יום

ימים 48, 49, 50, 51 ,52- 17/09- 13/09–קוסמוי- 5 ימים מלאים- טיול ב-42 האיים (National Marine Park), מפלים, מופע קופים ותנינים, נסיעת שטח בג`ונגלים, ב-17/09 נסיעה מקוסומי לקראבי- התמקמות באי.
ימים 53, 54, 55, 56- 21/09- 18/09- קראבי- 4 ימים מלאים, בערב הפלגה מקראבי לפוקט והתמקמות באי.
ימים 57, 58, 59, 60 ,61- 26/09- 22/09–פוקט- 5 ימים מלאים-כולל שייט למפרץ פאנג נגה- האי של "גיימס בונד", ב-26/09 הפלגה מפוקט לקופיפי- התמקמות באי.
ימים 62, 63, 64, 65, 66- 30/09- 27/09–קופיפי- 4 ימים- קופיפי דון וקופיפי לה.בסוף היום החמישי – ב-30/09 -טיסה חזרה לבנקוק.

תאילנד בנקוק- 3 יום
יום 67- 01/10 - טיול לכיכר הדמוקרטיה, הר הזהב, מתחם מגורי המלך ציטראלדה, ארמון VIMARNMEK , בית הפרלמנט, אתר ההנצחה למלך רמה ה-5 , צ'יינה טאון, שייט קלונגים בנהר הצ'אפורייה ותעלותיו. מקדש השחר ופגודת הפורצלן, מעגן הסירות המלכותיות למקדש הדגים ,ביקור במקדש הרחוב ארוואן, בערב- סיור לילי ברובע פאט פונג, וביקור בשוק הלילה סואן- לום
יום 68- 02/10 - טיול למקדשים- וואט פו, וואט טרימיט, גראנד פאלאס (ארמון המלך)- משכנם של מלכי סיאם , מקדש בודהה מאמרלד- המקום המקודש ביתור על העם התאי, מקדש וואט פרה-קאו- נסיעה לקוואסן, בלילה ביקור בשוק הפרחים, קניון MBK
יום 69- 03/10 - השוק הצף – דמנואן סדואק, קאנצ'אבורי- הגשר על הנהר, מוזיאון המלחמה, ובית הקברות לשבויי מלחמת בנות הברית, קניון MBK- ונסיעת חזרה לשדה תעופה בנקוק לטיסת חזור.
יום 70- 04/10 –טיסת חזור מבנקוק.
תגובה
RE: עזרה בתכנון המסלול שלי למזרח לחודשיים ושבוע
23.04.10 05:07
עידן שלום.
נראה מצויין:)
ממש כמו מסלול של טיול מאורגן,חחח.
תכנון:
תצטרך תקציב לא קטן לכל הפעילויות,שים לב לכך.
לא נתת לעצמך,לדעתי,זמן חופשי.
כל תכנית היא בסיס לשינויים ובמקרה שלך זה יהיה משמעותי.
ברור לך שהמרחקים שאתה תגמע הם עצומים וידרשו שעות רבות למעבר בין נקודה לנקודה.
כמו כן הם ידרשו דיוק והכנה מראש של זמני רכבות,אוטובוסים וטיסות.זה לא תמיד כמו בתכנון.
רק לדוגמא,מעבר מפאי לצ'אנג ראי הוא לא פשוט כל כך,וזאת אומר בעדינות...אוטובוס לא יוצא כל שעה ובטח לא ישיר.תצטרך לנוע על כביש 1095 שהוא באמת לא מהנעימים בעולם ואין לך ברירה אחרת,עד שתתחבר לכביש 107 ואח"כ לכביש 109,כביש 118 וכביש מס' 1.וזו הדרך הקצרה ביותר...
העניין הוא שיהיו לך עוד נסיעות רבות כאלו על פי מה שאני רואה מהמסלול.
מציע לחשוב טוב לפני הביצוע שהוא אפשרי אבל לא פשוט.
משה צ'אנג מאי
תגובה
עידן סגל
23.04.10 07:54
משה שלום רב,

בהחלט טיול מאורגן- נעזרתי רבות בישראל מצ'אנג מאי- שהביא לי המלצותיו בנושא
היכן לדעתך הייתי צריך להוסיף ימי מנוחה, או אתרים שאפשר לוותר עליהם?
תודה רבה
עידן סגל
תגובה
עידן סגל
23.04.10 08:09
כמו כן- משה/ גל, כמה ימים לדעתך עליי להוסיף לחופשה על מנת כן להצליח לראות את כל האתרים.
מה התקציב המשוער שלדעתך עליי להעמיד?

תודה מראש
עידן סגל
תגובה
עזרה בתכנון המסלול שלי למזרח לחודשיים ושבוע
עידן סגל
26.04.10 03:13
משה שלום רב,

מה שלומך?
עדכנתי עפ"י כל ההמלצות שקיבלתי השבוע והוספתי כאמור 3 שבועות + לטיול
אודה לכם באם תציינו ותעזרו לי בנוגע לתחבורה בכל איזור שאהיה, באילו יעדים כדאי להשתמש בטיסות, מתי להזמין טיסות אלו שתמליץ, כמה תקציב עליי להקצות לטיול, וכמובן כיצד להתנייד עם הכסף (כ"א , TRAVELS, מזומן וכו'..), כמו כן אם יש עוד הערות למסלול שלי - אודה לשפצור מצידך
אשמח להפגש עמך בהקדם בצ'אנג מאי...

תכנון הנסיעה-

תאילנד בנקוק - 5 ימים

11/07 –נחיתה בערב בבנקוק בערב, ללכת לאיזור הקאווסן, הקשר הישראלי, "למטייל"...
12/07 - טיול לכיכר הדמוקרטיה, הר הזהב, מתחם מגורי המלך ציטראלדה, ארמון VIMARNMEK , בית הפרלמנט, אתר ההנצחה למלך רמה ה-5 , צ'יינה טאון, שייט קלונגים בנהר הצ'אפורייה ותעלותיו. מקדש השחר ופגודת הפורצלן, מעגן הסירות המלכותיות למקדש הדגים ,ביקור במקדש הרחוב ארוואן, בערב- סיור לילי ברובע פאט פונג, וביקור בשוק הלילה סואן- לום
13/07 - טיול למקדשים- וואט פו, וואט טרימיט, גראנד פאלאס (ארמון המלך)- משכנם של מלכי סיאם , מקדש בודהה מאמרלד- המקום המקודש ביתור על העם התאי, מקדש וואט פרה-קאו- נסיעה לקוואסן, בלילה ביקור בשוק הפרחים, קניון MBK
15/07 - השוק הצף – דמנואן סדואק, קאנצ'אבורי- הגשר על הנהר, מוזיאון המלחמה, ובית הקברות לשבויי מלחמת בנות הברית, קניון MBK.
16/07 –טיסה לצ'אנג מאי- וקביעת טיולים.

תאילנד צפון- 12 ימים
17/07 –צ'אנג מאי- סיור בעיר, קביעת מסלולים
18/07 –טיול מופע פילים, שייט רפסודות, משתלת הסחלבים, כפר האומנים- בערב שוק הלילה
19/07 –בבוקר דוי סוט אפ אחה"צ רחוב התעשיות (כפר האומנים).
20/07 –דוי אינטנון - יום מלא וארוך
21/07 – נסיעה לפאי + סיור בעיר
22/08- טיול בפאי
עוד 2 ימים בפאי
25/07 – חזרה לצ'אנג מאי- ונסיעה לתאטון/ שייט מתאטון לצ'אנג ראי- בערב שוק לילה.
26/07 – צ'אנג ראי- סיור בעיר, ביקור בגני המלכה DOI TUNG, ביקור בוואט פרה קאו, שייט על נהר הקוק רכיבה על פילים, שוק הלילה
27/07 – טיול לשבטי ההרים,שבט ארוכות הצוואר, אקהא ויאהו , MAE SAI- העיר הצפונית ביותר לתאילנד בגבול עם בורמה.
28/08 –נסיעה לעיירת הגבול -לצאנג קונג, בקשה לויזה + לינה בצאנג קונג.

לאוס- 16 יום
29/08 –נסיעה מעיירת הגבול ללואנג נמטה- 5 שעות וסיור באיזור
30/08-31/08- טרקים בלואנג נמטה- 2 ימים.
01/08 –נסיעת יום ללואנג פראבנג. -לינה ליד הנהר, ביקור בשוק הלילה
02/08 –לואנג פראבנג- מדרחוב, טיול לפארק הלאומי, בערב יש שוק,
03/08 – מקדשים בעיר,נסיעה לשמורת מפלים KUAN SEA, גבעה יפה בשקיעה.
04/08 –יום טיול (שייט) למערות בודהא.
05/08 – ניעת יום לואנג ויאנג באוטובוס+ התמקמות.
06/08 –טיול- בוואנג ויאנג- מערות נטיפים, וסיור
07/08 –טיולים- בוואנג ויאנג
08/08 –טיולים- בוואנג ויאנג
09/08 –נסיעה לויינטיאן והתמקמות
10/08 –טיול ב ויינטיאן- מקדשי נזירים, שני מקדשים מחוץ לעיר- עם אופניים, שוק האוכל
אחר הצהריים.
עוד 2 ימים בלאוס פנויים...
13/08 –טיסה להנוי- עם AIR LAOS והתמקמות בהנוי- עיר העתיקה

ויטנאם- 30 יום
13/08 –מנוחה וטיול / סיור רקשות בהנוי- שדרות העצים, אגמי המים, בערב מופע בובות המים- סגירת טיולים...
14/08 – נסיעה לעיר לסאפה במיניוואן- יש להזמין יחד עם כרטיסי הרכבת- הסעה מ/ל סאפא מראש שלא אתקע בסאפא בלי הסעה לרכבת - ולינה בסאפה (חשוב להגיע לבאקה ביום זה – שבת כי ביום ראשון יש שוק מאוד ססגוני, וצריך לנוח לפני הנסיעה לבאק אה.)
15/08 -טיול בסאפה- כפרי השבטים, אורח חייהם של שבטי ההרים ההמונג השחור- עיירות קאט-קאט וסינצאני, וטא ואן, בערב רכבת לילה להנוי.
16/08 -טראק בסאפה
17/08 -טראק בסאפה- בערב חזור להנוי
18/08 –נסיעת חזור להנוי והתמקמות

19/08 – טיול בהנוי-מוזילאום הו-צ'י-מין, מוזיאון הלאומי של הו-צ'י-מין, מוזיאון התרבות
20/08 – טיול בשוק הססגוני של באק הא ביום ראשון, וסיור בעיר- עד אמצע היום ואז סיור בסאפא או על קטנועים בסביבה
21/08 -טיול בהנוי- מוזיאון האישה, אגם החרב, ועוד מה שלא הספקתי
22/08 – טיול מאורגן ל- - Perfume pagodaבחזור מקדש "קואן טאן"- , פגודת העמוד אחד, מקדש הספרות, מבני האוניברסיטה.
23/08 -טיול בהנוי- מוזיאון האתנולוגי, מוזיאון האישה, אגם החרב, ועוד מה שלא הספקתי...
26/08- 24/08 –טיול מאורגן להאלונג ביי- טיול מודרך 3 ימים
27/08 – יום טיול לטאם קוק, tam coc עם אופניים- שדות אורז, ושייט באזור של 4 שעות.
28/08 – טיסה להואה או רכבת – תלוי במחיר ובזמן-טיול בהואה- בירתה הקדומה של הקיסרות הוייטנאמית, יציאה לשייט על מימיו של נהר הבושם, ביקור בפגודת טיאן מו ובקברי המלכים,
29/08 ––טיול בהואה- ביקור במצודה ובעיר האסורה , פגודת 7 הקומות, בערב שוק דונג בהא.
30/08 –נסיעה להויאן דרך העיר דאנאנג –(אפשרות לבקר במוזיאון צ'אם הבנוי מאבן חול) , המשך נסיעה להויאן- הגעה ולינה בהויאן.
01/09 –הוי אן- עיר החייטים- טיול עם קפטיין dan לחפשו בנהר, סיור פנורמי בעיר הנמל, הגשר היפני, ביקור בהר השיש וצפייה על המפרץ, בערב השוק
02/08 –הוי אן- מקום טוב לנוח בו עוד יום
03/09 –הוי אן- מנוחה ובערב נסיעת לילה מהוי-אן לנאה טרנג.
04/09 –נאה טרנג- טיול למעיינות חמים, קברות המלכים, והסלעים לאורך החוף.
05/09 –נאה טרנג- טיול בסירה בחברת, t.m brothers, אי הקופים, ומפלים- 25 ק"מ מהעיר.
06/09 –נאה טרנג- מקום טוב לנוח בו
07/08 –נסיעת יום לדאלאט והתמקמות.
08/09 –דאלאת- טיול יום למפלי קארן, עמק האהבה, גני פרחים, הבית המשוגע.
09/09 –המשך טיולים בדאלאת, אחה"צ נסיעה לסייגון- התמקמות בעיר.
10/09 –סייגון- טיול לבית העירייה, קתדרלת נוטרדאם, נהר סאי גון, הנמל, מוזיאון המלחמה, פגודת קיסר השמיים, וצ'יינה טאון, מלון רקס- שממנו המריאו אחרוני המסוקים האמריקאים.
11/09 –סייגון- נסיעה למחוז טאי נין- מקדש קאו דאי ל טקס דתי מעניין, נסיעה למערות קוצ'י, וחזרה למלון בעיר.
13/09 –12/09 –(טיול מאורגן של 3 ימים )-נסיעה למחוז וין לונג- דלתת המקונג (טיול מאורגן של 3 ימים דרך סוכנות סין קפה שהם דואגים גם לויזה לקמבודיה- הטיול 3 ימים- ובסוף מסיימים בפנום פן), השוק הצף- קאי בה, הגעה למלון באזור "קאנטו", ביקור בשפך נהר המקונג, שייט אל שווקים צפים נסיעה לאורך מעלה נהר המקונג , ביקור במקדשי האזור והגעה בערב לעיירת הגבול צ'או דוק לכיוון פנום- פן בירת קמבודיה- התמקמות במלון ב-LAKE SIDE.
קמבודיה- 6 ימים
14/09 –סיור בפנום פן- ארמון המלך, פגודת הכסף, מוזיאון כלא המלחמה,בערב לפני השקיעה טיול לאורך טיילת המקונג , ולינה חזרה למלון.
15/09 – המשך סיור בעיר- מוזיאון השואה, וואט פנום, שוק הרוסים- עתיקות ונסיעה לסיאם ריפ- ולסגור שם טיול יומיים מאורגן לאנגקור וואט.
17/09 –16/09 – נסיעה לאנגור וואט ל-2 ימים -עם נהג טוסטוס צמוד , ולא מאורגן, -ל טייל לפי ספר על מקדשי אנגקור -תחילת הביקור במקדשים ובפסלי הבודהה, ביקור בשער העיר, מקדש בא-יון, במת הפילים, ובמקדש הגדול מכולם- טה פרום. בסיום היום- שקיעה מרהיבה מגבעת פנום הבה קונג, וחזרה למלון עם אופצייה לצפייה במופע מקומי של ריקוד ומחול קמבודי.
המשך ביקור באנגקור ואט- שווקים וסיור בין שרידי המקדשים והמבנים של ממלכת ח'מר.
18/09 – יום שייט באגם טונלהסאפ.
19/09 – טיסה לבנקוק או נסיעה לגבול עם תאילנד ולינה בעיר הגבול פויפט (תלוי בזמן..)

תאילנד איים- 23 יום
19/09 – טיסה מבנקוק- לסוראט-טאני ומשם מעבורת לקופנגאן.
24/09- 19/09– קופאנגן- חוף ה sunrise שבאזור הצפוני של האי קופנגן, ההדרין Haad Rin. . - 6 ימים מלאים- מסיבות הפול מון ב-23/09- חשוב להגיע 5 ימים לפני להשכיר חדר. לשלב אולי יומיים בקוטאו לצלילות.
29/09- 25/09– קוסמוי- 5 ימים מלאים- טיול ב-42 האיים (National Marine Park), מפלים, מופע קופים ותנינים, נסיעת שטח בג`ונגלים, ב-17/09 נסיעה מקוסומי לקראבי- התמקמות באי.
03/10- 30/09- קראבי- 4 ימים מלאים, בערב הפלגה מקראבי לפוקט והתמקמות באי.
08/10- 04/10–פוקט- 5 ימים מלאים-כולל שייט למפרץ פאנג נגה- האי של "גיימס בונד", ב-26/09 הפלגה מפוקט לקופיפי- התמקמות באי.
12/10- 09/10–קופיפי- 4 ימים- קופיפי דון וקופיפי לה.
תאילנד בנקוק- 2 יום
12/09 – טיסה מהאיים (סוראט-טאני) חזרה לבנקוק
13/09 –השלמת קניות- MBK ונסיעה בלילה לשדה תעופה.

תודה מראש על כל העזרה
עידן סגל
תגובה
23.04.10 06:10
היי עידן

מניסיון שלי בטיולים במזרח, בין היתר במקומות שציינת
ומניסיון של מאות רבות של מטיילים שפגשתי שעשו מסלולים דומים, בסופו של דבר מהתיכנון המפורט לפרטי פרטים שלך ישאר פחות או יותר רק הבסיס.

כבר בהגעה שלך למזרח ואין זה משנה באיזה מדינה תנחת,
אתה תראה שקצב ההתנהלות שונה, ותיכנונים לחוד ומציאות לחוד...

טיול כמו שלך בסופו של דבר יהיה הרבה יותר ספונטני וקשה לי מאוד להאמין שאכן תבקר או תעשה בדיוק מה שרשום, לא מפני שזה לא אפשרי אלא מפני שבמזרח כמו במזרח דברים קורים לפעמים אחרת מהתיכנון הראשוני.

בגדול זה טוב מאוד שיש לך תוכנית ומקומות בכל מקום,
אמנם פה ושם צריך ליטושים (כמו שהזכיר משה,פאי לצ'יאנג ראי זה נוראי ביום אחד ולא ממש מעשי, 3 ימים בהלונג לדעתי גם יותר מדיי וכו')

כמו כן לא ציינת מספר משתתפים וגילאים.

טיול מהנה

גל
צ'יאנג מאי
"כוכב הצפון"
galfox29@gmail.com
תגובה
עידן סגל
23.04.10 07:56
גל שלום
משתתף 1- בגיל 27
תגובה
26.04.10 10:29
ערן שלום.

שמח לקרא את ההשקעה שלך בתכנון הטיול שלך למזרח , יישר כח.
מה שאני לא מבין מה אתה בדיוק מנסה לעשות? קבלת ממני תכנית טיול שמהווה שלד לטיול שלך באיזור, תוכל להוסיף ולגרוע כאוות נפשך. רק שהוספת המון דברים לימי הטיול שתכננתי עבורך,
מאחר ואתה לא יודע מה המרחקים בין הדברים ממליץ לך לקרא שוב את מה ששלחתי לך במייל הפרטי ואם יש לך השגות אז אנא פנה אלי.
המקומות שתכננתי עבורך אלה מקומות החובה שיש בטיול שלך. אני מתכננן ומדריך טיולים באיזור כ 11 שנים מהם כ 9 שנים בוויטנאם,
לכן הצעתי לך שתשקול שוב את המסלול שתכננת.
אתה מוזמן לשאול כל שאלה שתעזור בהתלבטות שלך.

ישראל
תגובה
עידן סגל
26.04.10 13:12
ישראל שלום רב,

אכן בזכות השלד שלך וכל המגזינים בנוגע לאטרקציות באיזורי הטיול הבנתי כי עליי להוסיף עוד חודש לטיול- וכך עשיתי, אני מאמין ויודע כי בוודאי לא אעשה את כולו מחד אך מאידך במידה וכן אבצע אי אלו מסלולים שרשמתי- ביקשתי במייל זה לדעת עזרה בנוגע לתחבורה בכל איזור שאהיה, באילו יעדים כדאי להשתמש בטיסות, מתי להזמין טיסות אלו שתמליץ,טיולים שכדאי שאזמין דרככם, כמה תקציב עליי להקצות לטיול, וכמובן כיצד להתנייד עם הכסף (כ"א , TRAVELS, מזומן וכו'..

תודה שוב
עידן
תגובה
בני
27.04.10 23:57
תשמע אתה דפוק בשכל מה זה חשבתי שאתה מדריך איזה קבוצה של זקנים או משהו
מה אתה נורמלי מה זה כל התכנונים האלה ימוצ'ילר תשתחרר לא מאמין שיש אנשים שאשכרה מתכננים ככה טיול
תגובה
עידן סגל
28.04.10 16:40
בני שלום,

תחילה אני מוגבל בזמן, ומעוניין לתכנן נכון את הזמן הקצוב שיש לי.
שנית כל, אם אין לך משהו חכם להגיד- עדיף שתמנע מלהגיב- להודעתך אין שום ערך מוסף.

יום טוב
עידן
תגובה
מלונות בלאוס
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר ללאוס
[לחץ כאן להזמנה]