רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בתאילנד
  • המשך ללוח שותפים »
השכרת רכב בתאילנד
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בתאילנד
[לחץ לחיפוש אירוע]
מידע רלוונטי על תאילנד
שווי מטבע בתאילנד
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בתאילנד
השעה ואזור זמן בתאילנד
תאילנד מקדימה את ישראל ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בתאילנד
מפת תאילנד
צפו בערים ומוקדים מעניינים בתאילנד על מפות של גוגל
מזג אוויר בתאילנד
תנאים נוכחיים בבנגקוק
מעונן בעיקר (ביום) 30 °C
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות לתאילנד ולמזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
הזמנת מלון ברחבי תאילנד עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בתאילנד:
בנגקוק
צ'אנג מאי
פאטיה
פוקט
קוסמוי
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בתאילנד
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לתאילנד עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לתאילנד
לחיפוש כרטיס טיסה
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לתאילנד
לפרטים והזמנת ביטוח

שלום, תאילנד אוגוסט-ספטמבר הקרוב , כמה שאלות... - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
שלום, תאילנד אוגוסט-ספטמבר הקרוב , כמה שאלות...
רינת
12.06.10 19:30
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]
אני ובעלי טסים לתאילנד ב-12.8 , מרגישה שאנחנו קצת לא יודעים את כל הפרטים, ואולי קצת מעופפים,
1.חיסונים ? האם צריך ? איפה אני מבררת אם כן ואיזה?( אנחנו טסים לשלושה וחצי שבועות).
2. אנחנו נוחתים בשעה 14:00 ביום שישי בצהריים, מומלץ להזמין מלון ללילה הראשון מהארץ ?
3. מתכננים לנסוע לצ'אנג מאי, לטיול המפורסם, מישהו יכול לפרט עליו קצת יותר ? והאם פה כדאי להזמין מהארץ ? או להגיע לשם ? כל כמה ימים יש טיול כזה, זה בימים מסויימים ?או שיוצא כל יום טיול ? תודה מראש, וסליחה על הבורות !
תגובה
RE: שלום, תאילנד אוגוסט-ספטמבר הקרוב , כמה שאלות...
רינת
13.06.10 11:01
אין פה אף אחד שיכול לסייע ?
אני באמת צריכה את העזרה של אלה מכם שהיו שם...
תגובה
ערן יהב ¤
13.06.10 12:33
חיסונים תבדקי במרפאת מטיילים בקופה שאת שייכת אליה. אל תסמכי על תשובה לא מלומדת של מטייל אחר.

לינה אפשר למצוא בלינק המצורף. אני אישית חושב ששווה להגיע לקואסן, להשים את התיקים בבית חב"ד, או באחד הסוכנויות הישראליות הרבות שבאזור. ולצאת לרחוב לעבור בין מספר אכסניות ומלונות ולראות מה לטעמכם.
ככה אני עשיתי ואף פעם לא מצאתי את עצמי מסתובב יותר מ 20 דקות למצוא חדר לשביעות רצוני.
תגובה
tili
13.06.10 14:19
1- אין מישהו שמוסמך לתת לכם תשובה חוץ מרופא במרפאת מטיילים.
2- לדעתי עדיף לכם להזמין טיסה לצפון/ לדרום לכמה שעות אחרי הנחיתה. בד"כ משאירים את בנקוק לסוף, ואין טעם להלוך חזור הזה (אלא אם כן אתה נוסעים באוטובוס או רכבת).
אני אישית הזמנתי כל מה שאפשר מראש, כולל מלונות, מהסיבות שקודם כל אני יודעת בדיוק כמה כסף יש לי תכלס, אחרי כל ההוצאות שהן בגדר חובה, ואני לא צריכה לעשות חישובים בתחילת הטיול מה אני כן או לא יכולה להרשות לעצמי, כי צריך להשאיר כסף למלונות באיים לדוגמה.
סיבה שנייה היא שאני יודעת בדיוק לאן אני מגיעה, ולא מתחילה להסתובב ולחפש מקום לינה, אלא מגיע ישר ומתחילה לטייל- בשביל זה טסתי.
דבר שלישי, לפני כל הזמנה אני קוראת ושואלת אנשים שמכירים והיו, וכך מקבלת החלטה סופית.

3- טיול הג'יפים המפורסם, כמו שאמרת- מפורסם. רוב רובו של עם ישראל שטס לתאילנד עושה אותו. מאוד תיירותי וממוסחר. השאלה מה אתם מחפשים. יש לו המלצות לכאן ולכאן. הוא יוצא כל יום. אפשר להזמין מראש ואז יאספו אותם משדה התעופה. אני אישית מכירה כמה שממש נהנו בטיול והמליצו בחום. מנגד, אני מכירה קבוצה שמאוד התאכזבו, תיארו את הטיול כהצגה להעברת הזמן. כ"כ לא נהנו, שהחליטו לעזוב, וחזרו באמצע הטיול. זה תלוי המון גם באיזה אנשים נופלים איתך, ואיזה סוג אנשים אתם.
ממליצה לך בחום, לצור קשר עם סוכנים ישראלים מצ'אנג מאי, ולקבל מהם מידע על טיולי יום. תראי שיש המון מקומות יפים ומיוחדים שאנשים טיולי הג'יפים לא יודעים שהם בכלל קיימים. שעשי זה מול זה, וכך תחליטי על מה ללכת.
תגובה
רינת
13.06.10 14:31
תודה רבה על התשובות :)

לגבי המרפאה אכן התקשרתי למרפאת מטיילים, אמרו לי לקבוע פגישה, ושהחיסונים יתבצעו בפגישה עצמה.

לגבי הטיול ג'יפים, אולי אני אברר יותר לעומק, אני לא מתה על כל הטיולים האלה, אבל בעלי מאוד רוצה.

דבר נוסף, וזו בטח שאלה שקשה לענות עליה...
כמה כסף צריך לשם ? חוץ מהטיסה הבילאומית ?
שיכלול מלונות , אוכל (לא אוכל בשר מטעמי דת..) ,ובזבוזים ?

התכנון הוא בעיקר בטן גב, ומסיבות :)
תגובה
tili
13.06.10 15:48
למה בעלך כ"כ רוצה את טיול הג'יפים? אתם יכולים להרכיב טיול הרבה יותר פורה ומהנה. לדוג' היום הראשון בטיו ג'יפים- חוות הסחלבים, פרפרים וכו'- כל התגובות ששמעתי (והיו המון) אמרו שזה סתם חרטה. ורוב הטיול זה נסיעות ארוכות.

בנוגע לכסף- רוב האנשים אומרים שזה יוצא בסביבות ה- 120 דולר לזוג לא כולל טיסות וטיסות פנים. לא יודעת עד כמה. תלוי מתי אתם טסים, לכמה זמן, לאיזה מקומות בדיוק, ובאיזה מקומות בגדול תרצו לישון (מלונות של כמה כוכבים, גסט האוסים וכו'). וכמובן שזה תלוי לכמה זמן אתם טסים.
תגובה
רינת
13.06.10 16:13
תודה על המענה :0)

הוא רוצה לעשות כל מיני דברים פרועים, שעל חלקם הוא יוותר ...
יש אטרקציות נוספות בצפון שכדאי לבחון ?

אנחנו טסים ב-12.8 עד 7.9.
מבחינתי חשוב שיהיה בחדר מים חמים, ומזגן, טלוויזיה וכו' לא מעניין אותי כי אני לא באה להיות בחדר..
חשבנו לקחת באיזור 2000 דולר לשתינו לכל מהלך הטיול...
זה לא יספיק ?
תגובה
tili
13.06.10 22:11
אם הוא רוצה לעשות דברים פרועים אז שיוותר על הג'יפים ומהר. כמו שמישהו כאן אמר, זה יותר כמו קיטנה.
יש בנג'י, טרקטורונים, אומגות, ועוד דברים אחרים הרבה יותר פרועים מטיול הג'יפים.

מבחינת תקציב- לכמה זמן אתם טסים?
הכוונה שלכם היא 2000 דולר לא כולל טיסות וטיסות פנים?
לדעתי אם אתם טסים, כמו הרוב, לחודש, הסכום הזה יהיה לחוץ מדי. אומם אתם לא נוסעים בעונה המתוירת (פרט לקו סמוי). אבל אתם צריכים לבדוק איזה אטרקציות ובאיזה מקומות אתם רוצים להיות, וככה תראו אם התקציב מספיק לכם/ להוריד אטרקציות.

(יש שאומרים שאם קצרים בתקציב ובזמן אז טיול בג'יפים הוא פתרון טוב).
תגובה
אלון לביא
15.06.10 08:32
טוב, בתור אחד שהיה שם ואחד ששיך מה לעולם הרפואה, ממש אבל ממש אין צורך בחיסונים.
אני נסעתי לפני שנה, בספטמבר, היה מזג אויר נפלא!!! משך חודש וחצי היו רק יומיים שלא עשינו הרבה בגלל גשם וגם הם היו בעשרת הימים בלאוס (גיחה מומלצת בחום רב!!!).
לגבי הטיול בצפון, אני עשיתי טנא, היה ממש כיף בגלל האנשים אבל ממוסחר פצצות, אבל באמת יותר מדי...
חובה לעשות את פאי.
צריך לצאת מהסרט של איזה מדינה שכוחת אל במזרח, זה ממש לא זה... הם למודים תיירים בטירוף, הטיול שם יכול גם להיות יקר (באופן יחסי) ובמלונות באחלה אחלה רמה.
לא הייתי מזמין מלון מראש, מה שכן הייתי (בדיעבד מאחר ולא עשיתי כך) בוחר איפה ללון את הלילה הראשון (מתוך שני מלונות). אני חושב שזה נחמד להגיע ללילה הראשון למקום שאתה יודע שהוא טוב גם אם הוא קצת יקר. אבל ממש לא לשלם מראש...
ב-כיף.
תגובה
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על תאילנד, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
מגוון עבודות בתאילנד
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]