כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בתאילנד
  • המשך ללוח שותפים »
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בתאילנד
[לחץ לחיפוש אירוע]
מלונות בתאילנד
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
מידע רלוונטי על תאילנד
שווי מטבע בתאילנד
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בתאילנד
השעה ואזור זמן בתאילנד
תאילנד מקדימה את ישראל ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בתאילנד
מפת תאילנד
צפו בערים ומוקדים מעניינים בתאילנד על מפות של גוגל
מזג אוויר בתאילנד
תנאים נוכחיים בבנגקוק
מעונן בעיקר (ביום) 30 °C
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות לתאילנד ולמזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על תאילנד, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לתאילנד
לפרטים והזמנת ביטוח
הזמנת מלון ברחבי תאילנד עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בתאילנד:
בנגקוק
צ'אנג מאי
פאטיה
פוקט
קוסמוי
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בתאילנד
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לתאילנד עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לתאילנד
לחיפוש כרטיס טיסה

תינכון מסלול לתאילנד - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
תינכון מסלול לתאילנד
אירה
02.07.10 13:57
כרטיסי טיסה
[לחץ כאן להזמנה]
שלום לכולם. אנחנו שתי חברות בנות 25 נוסעות לתאילנד ל-3 שבועות בסוף ספטמבר. רציתי להציג לכם את המסלול ולשמוע חוות דעת, ברמת העיקרון רוב הטיול מתוכנן מאוד בנאלי ולדעתי טיפה חבל ככה שאשמח לשמוע אם יש המלצות לשינויים.
1. טוב מתחילים בטיסה של אירוסוויט שנוחתת בשעה 3 וחצי בבנגקוק השאלה היא מה אפשר לעשות בשעות האלו בתאילנד?! - האם כדי להזמין מקום לינה מראש???
2. ההתלבטות השנייה היא האם להישאר לילה נוסף בבנגקוק או לא? אני יודעת שרוב המטיילים ממליצים לעזוב ישר לצפון כי בנגקוק משעממת אבל נראה לי יהיה קשה מאוד אחרי 19 שעות טיסה לטוס לעוד איזה שהוא מקום. כנראה ההחלטה היא כן להישאר מה דעתכם???
3. מגיעים מוקדם לצאנג' מאי- חשבתי מראש לקחת טיסה מוקדמת ככה שיצליח לקבוע מראש איסוף לטיול ג'יפים? השאלה היא כדאי לעשות אותו והוא לא מסחרי בטירוף??? יש לציין שזאת פעם ראשונה מחוץ לגבולות אירופה.  
4. להישאר עוד לילה נוסף בצאנג' מאי או לקחת טיסה ישירות לפוקט?? האם כדאי להזמין מלון מראש כי לדעתי יהיה מאוחר שנגיע....
5. התכנון בפוקט: היא גיחה לקו פיפי (זמן מומלץ?), לעשות בנג'י איפה כדאי???
6. מכאן המסלול ממשיך לקו סמוי - לא נראה לי שנקח טיסה, ישר מדי- מה הדרך להגיע ומה העלויות???
7. קו פנגן- שהייה בערך בין התאריכים 13/10-17/10, איזה מביסות מתוכננות לאותה תק' (באסה שאנחנו לא נופלות על פול מון, מגבלות לימודים שאני חייבת לחזור).
8. חזרה לקו סמוי וטיסה לבנגקוק לעוד יומיים שהייה+קניות.

אשמח אם תתנו לי בערך עליות של הטיול
שינה: אנחנו לא רוצות לישון במקומות מגעילים (מיטה נורמאלית, מזגן, מים חמים, אולי טלוויזיה) אך מצד שני לא מלונות 5 כוכבים. לא לשכוח שתי סטודנטיות.
אוכל: שילוב נחמד בין אוכל מקומי (רחוב), לג'אק פוד וקצת מסעדות בשביל להתפנק.
טיולים: רוצה לראות ולטייל, שילוב מנצח בין עצמאי לגיחות עם מאורגן כמו למשל הטיול ג'יפים, בנג'י (חובה), מה מומלץ ועל מה אפשר לוותר ומה העלויות.
טיסות: בינתיים חשבתי על 3 טיסות פנימיות במהלך הטיול ש-2 מהם אני יכולה לטוס עם אייר אסיה ואחרונה שממש מייקרת לדעתי את כל הסיפור היא טיסה בין קו סמוי בחזרה לבנגקוק- אשמח להמלצות גם לגבי העניין.
מעבורות: מה העלויות בין האיים+ הנסיעה לכיוון קו סמוי מקו פיפי וכמה זמן ייקח כל הסיפור? (אשמח עם למישהו יש תכנון אחר לשילוב בין הדברים).
קניות: חשוב מאוד, לא הולכת להשתולל אבל במידת הסביר.
תודה על התשובות...

תגובה
RE: פעם ראשונה בתאילנד.
03.07.10 04:52
שלום אירה
אני יכול לעזור לך בעניין הצפון
טיול ג'יפים של רד בריק עם האומגה וביום שאחרי הטיול את יכולה לעשות בנג'י , תיגרים ואולי גם מקדש דואי סוטפ

ומשם להמשיך הלאה במסלול...

בברכה
תגובה
03.07.10 13:16
אירה שלום

1. טוב מתחילים בטיסה של אירוסוויט שנוחתת בשעה 3 וחצי בבנגקוק השאלה היא מה אפשר לעשות בשעות האלו בתאילנד?! - האם כדי להזמין מקום לינה מראש??? -תחכי לטיסה של 6:40 ותטוסי לצפון.
2. ההתלבטות השנייה היא האם להישאר לילה נוסף בבנגקוק או לא? אני יודעת שרוב המטיילים ממליצים לעזוב ישר לצפון כי בנגקוק משעממת אבל נראה לי יהיה קשה מאוד אחרי 19 שעות טיסה לטוס לעוד איזה שהוא מקום. כנראה ההחלטה היא כן להישאר מה דעתכם??? - דעתי לא להשאר.ראשית עד שתסיימי את תהליך הכניסה יעבור שעה וחצי והנה כבר השעה 5:00. צ'ק אין במלון הוא ב-12:00.עדיף לטוס לצפון,הצ'ק אין הוא מוקדם,לנוח ובערב כבר לטייל.
3. מגיעים מוקדם לצאנג' מאי- חשבתי מראש לקחת טיסה מוקדמת ככה שיצליח לקבוע מראש איסוף לטיול ג'יפים? השאלה היא כדאי לעשות אותו והוא לא מסחרי בטירוף??? יש לציין שזאת פעם ראשונה מחוץ לגבולות אירופה. - טיול הג'יפים ממוסחר בטירוף,את צודקת.תוכלי לעשות טיולים יומיים.הרבה יותר אפקטיבי ולא מחייב לו"ז מדוייק וכפיפות לתכנית.
4. להישאר עוד לילה נוסף בצאנג' מאי או לקחת טיסה ישירות לפוקט?? האם כדאי להזמין מלון מראש כי לדעתי יהיה מאוחר שנגיע.... - להיות בצפון לפחות 5 ימים מלאים.הצפון מספיק גדול גם לשבועיים:)
5. התכנון בפוקט: היא גיחה לקו פיפי (זמן מומלץ?), לעשות בנג'י איפה כדאי??? - בנג'י תוכלי לעשות בצפון.קופיפי 3 ימים ו-3 ימים בפוקט.
6. מכאן המסלול ממשיך לקו סמוי - לא נראה לי שנקח טיסה, ישר מדי- מה הדרך להגיע ומה העלויות??? - עדיף טיסה.קצר ומהיר.
תוכלי גם לנוע בדרך יבשה/ים של 12 שעות.
7. קו פנגן- שהייה בערך בין התאריכים 13/10-17/10, איזה מביסות מתוכננות לאותה תק' (באסה שאנחנו לא נופלות על פול מון, מגבלות לימודים שאני חייבת לחזור). - כל ערב יש שם מסיבות.לא הפסדת כלום.
8. חזרה לקו סמוי וטיסה לבנגקוק לעוד יומיים שהייה+קניות.- מצויין.

אשמח אם תתנו לי בערך עליות של הטיול - בין 1,500$ ל-2,000$
שינה: אנחנו לא רוצות לישון במקומות מגעילים (מיטה נורמאלית, מזגן, מים חמים, אולי טלוויזיה) אך מצד שני לא מלונות 5 כוכבים. לא לשכוח שתי סטודנטיות.
אוכל: שילוב נחמד בין אוכל מקומי (רחוב), לג'אק פוד וקצת מסעדות בשביל להתפנק.
טיולים: רוצה לראות ולטייל, שילוב מנצח בין עצמאי לגיחות עם מאורגן כמו למשל הטיול ג'יפים, בנג'י (חובה), מה מומלץ ועל מה אפשר לוותר ומה העלויות.
טיסות: בינתיים חשבתי על 3 טיסות פנימיות במהלך הטיול ש-2 מהם אני יכולה לטוס עם אייר אסיה ואחרונה שממש מייקרת לדעתי את כל הסיפור היא טיסה בין קו סמוי בחזרה לבנגקוק- אשמח להמלצות גם לגבי העניין.
מעבורות: מה העלויות בין האיים+ הנסיעה לכיוון קו סמוי מקו פיפי וכמה זמן ייקח כל הסיפור? (אשמח עם למישהו יש תכנון אחר לשילוב בין הדברים). - בדרך כלל כל מעבורת 300 באט.
מקופיפי תצטרכי לישון ערב לפני בפוקט ולצאת בבוקר לכיוון סמוי.
קניות: חשוב מאוד, לא הולכת להשתולל אבל במידת הסביר.
תודה על התשובות... - אין לי תשובה על קניות.

בגדול,ממליץ להגיע סה"כ עם 3,000$ לאחת.

משה צ'אנג מאי
תגובה
אירה
03.07.10 15:59
תודה על התשובות. לפניכם פירוט ראשוני, אשמח להמלצות תתגובות:
29/9-המראה מישראל ונחיתה בתאילנד. ב 3 וחצי בלילה.
טיסה לצפון. (טיסה ראשונה של אייר אסיה ב 6:40 בבוקר)
30/9-1/10- צ'אנק מאי המלצות על מלון זול/ גסאהוס?
1/10-3/10- יציאה לטיול ג'יפים לצפון תאילנד. ( 2 לילות בטיול ג'יפים)
3/10-5/10- צ'אנק מאי בנג'י (חובה) ואולי עוד טיולים באזור, המלצות..
סך הכול : 5 לילות צפון.
5/10- טיסה לפוקט – אם איזה חברה עדיף, מה המחירים?
5/10-8/10- פוקט + גיחה לקו פיפי מה עוד מומלץ לעשות? טיול לאיים ( 4,7 גיימס' בונד וכד') איזה מומלץ?
סך הכול: 3 לילות שווה בכלל לטרוח לטוס בשביל 3 ימים? המלצות שינה.
8/10- מעבר בין קו פיפי לקוסמוי (ממה שביררתי הטיסה יקרה, מה הדרך היבשתית)
8/10-11/10- קוסמוי המלצות טיולים.. ושינה
11/10-16/10- קופנגן 14/10 (מסיבת חצי ירח) איפה הכי כדאי לישון, המלצות? רוב החלק הזה יסתכם במסיבות, שינה וים.
סך הכול: 8 ימים איים מזרחיים.
16/10- טיסה או מעבר יבשתי לבנגקוק מה העלויות ומה מומלץ.
16/10-19/10-בנקוק המלצת שינה
19/10- יציאה בבוקר לכיוון הנמל תעופה.
לסיכום כמה שאלות:
1. אשמח לקבל המלצות על מקומות מומלצים לפי הפירוט שציינתי במקומות נקיים +מזגן. לא מחפשת פינוק מחפשת נוחות, קרבה לחוף או על החוף בדרך כלל. לא מעניין אותי שהחדר קטן העיקר שאין בו חרקים
2. טיסות- חשבתי להזמין רק את הטיסה בין בנגקוק לצ'אנק מאי וכל השאר בהגעה, מה דעתכם?
3. תקציב לטיול בערך 1200$ לא כולל טיסות, מקווה לא לעבור את ה 200$ על טיסות.
4. ועוד בערך 600$ לקניות. השאלה היא אם יספיק???
תגובה
04.07.10 19:28
אירה שלום.

תודה על התשובות. לפניכם פירוט ראשוני, אשמח להמלצות תתגובות:
29/9-המראה מישראל ונחיתה בתאילנד. ב 3 וחצי בלילה.
טיסה לצפון. (טיסה ראשונה של אייר אסיה ב 6:40 בבוקר) -מצויין

30/9-1/10- צ'אנג מאי המלצות על מלון זול/ גסאהוס? - מנדלה האוס או אצלי בגסט האוס:)

1/10-3/10- יציאה לטיול ג'יפים לצפון תאילנד. ( 2 לילות בטיול ג'יפים)- בזבוז זמן וכסף,אבל זוהי דעתי האישית.

3/10-5/10- צ'אנג מאי בנג'י (חובה) ואולי עוד טיולים באזור, המלצות.. - אם תעשי טיול ג'יפים לא תוכלי לעשות יותר כלום.את מגיעה סחוטה והולכת לישון.למחרת תתחילי עם טיולים יומיים,דרך אגב טיול רגלי של יומיים זול הרבה יותר ויתן לך את כל האטרקציות של טיול הג'יפים.

סך הכול : 5 לילות צפון.
5/10- טיסה לפוקט – אם איזה חברה עדיף, מה המחירים? - טוסי עם אייר אסיה,היא הזולה ביותר.

5/10-8/10- פוקט + גיחה לקו פיפי מה עוד מומלץ לעשות? - מיותר לגמרי לעבור לקופיפי כשיש לך רק 3 ימים.

טיול לאיים ( 4,7 גיימס' בונד וכד') איזה מומלץ?-4 האיים לדעתי.

סך הכול: 3 לילות שווה בכלל לטרוח לטוס בשביל 3 ימים? - לא שווה לטרוח.
המלצות שינה.- אצל יוסי ומשה בפטונג.

8/10- מעבר בין קו פיפי לקוסמוי (ממה שביררתי הטיסה יקרה, מה הדרך היבשתית) - עדיף טיסה ולא מעבר שהוא סיוט דרך הקרקע.

8/10-11/10- קוסמוי המלצות טיולים.. ושינה - שנירקול ושייט.שינה בגסטהאוס ליד בית חב"ד בשוונג.

11/10-16/10- קופנגן 14/10 (מסיבת חצי ירח) איפה הכי כדאי לישון, המלצות? רוב החלק הזה יסתכם במסיבות, שינה וים. - יש הרבה גסטהאוסים כשתגיעי עם המעבורת תבקשי הסעה לחוף הדרין.יש שם סוכנת ישראלית נחמדה בשם מיק.
סך הכול: 8 ימים איים מזרחיים.

16/10- טיסה או מעבר יבשתי לבנגקוק מה העלויות ומה מומלץ.- טיסה(3,600 באט).

16/10-19/10-בנגקוק המלצת שינה - ניו וורלד ליד הנהר,10 דקות מהקאוסן.

19/10- יציאה בבוקר לכיוון הנמל תעופה.
לסיכום כמה שאלות:
1. אשמח לקבל המלצות על מקומות מומלצים לפי הפירוט שציינתי במקומות נקיים +מזגן. לא מחפשת פינוק מחפשת נוחות, קרבה לחוף או על החוף בדרך כלל. לא מעניין אותי שהחדר קטן העיקר שאין בו חרקים
2. טיסות- חשבתי להזמין רק את הטיסה בין בנגקוק לצ'אנג מאי וכל השאר בהגעה, מה דעתכם?
3. תקציב לטיול בערך 1200$ לא כולל טיסות, מקווה לא לעבור את ה 200$ על טיסות. - תקציב סביר.
4. ועוד בערך 600$ לקניות. השאלה היא אם יספיק??? - יספיק ברמה התרמילאית.

כתובות וטלפונים רק דרך המייל שלי:)
משה צ'אנג מאי.
תגובה
אירה
04.07.10 20:55
תודה על התשובה.

משה למה הכוונה רמה תרמילאית?

אנחנו רוצות להנות מתאילנד, מהים, מהטיולים ובכלל לכל מה שתאילנד יכולה להציע לצעירים.
לא באמת מעניין אותנו שהחדר יהיה בתוך מלון או תהיה בריכה או לא (בריכות יש לי בארץ ואם רציתי להינות ממלון הייתי נוסעת לטורקיה או ליוון לקלאבים של הכול כלול). הכוונה היא שאנחנו שתי בחורות צעירות שנוסעות לכייף, לא לשבת בחדר, זה אומר שאנחנו נצא כל יום לפאבים ומסיבות כך שמה זה משנה בפועל איפה ישנים כל המקום נקי ומסודר.

אשמח לפירוט רק יותר לגבי הגסטאוס שלך? אם יש לך לינק לתמונות של המקום אשמח לקבלו.

טיולים רגליים- לא ממש מתחשק לי לישון בחיק הטבע, אני מאוד אוהבת ציוויליזציה, תקן אותי אם אני טועה אבל ממה שלפחות לי יצא לקרוא טיולים רגליים אולי יותר אותנטיים אבל פחות מסודרים מבחינת תאי המחייה בגלל זה המחשבה הראשונית הייתה ללכת על טיול ג'יפים- אם כולם עושים אותו כנראה שהוא לא כזה גרוע. לפחות ככה אני מבינה את זה.

זהו לבנתיים, שאלות נוספות יבואו בהמשך...  
תגובה
מחשבה נוספת
אירה
04.07.10 21:14
אם כבר אני לא משלבת את האיים המערביים אז מה דעתך על האופציה של טיסה מצ'אנג מאי לסורט תאני, להיות שם שלושה ימים (מה מומלץ לעשות) ומשם להמשיך במעבורת לכיוון קו סמוי .
האם זה יהיה נכון יותר לייעל את הזמנים בצורה כזאת?
תגובה
05.07.10 04:00
שלום אירה.
טיולים רגליים-השינה היא בכפרים שיש בהם מבנה מיוחד רק לתיירים.מסודר מאוד ואתם ואנשי הכפר עושים את האוכל יחד ככה שאפילו בזה תהיה לכם שליטה.
הטיולים הרגליים בצפון ברמה גבוהה ומטבע הדברים קב"א האנשים שיוצאים לטיול זה גבוהה באופן קבוע.
טיול רגלי יעלה לך מ-1,000 באט ועד 2,000 באט ליומיים ויכלול את כל ה-MUST בצפון.
טיול ג'יפים יעלה לך 4,800 באט.עם התקציב שהגדרת,תוכלי לחשב לבד מה טוב לך.

גסט האוס-בגלל קיבולת מוגבלת של אתר זה אין לי אפשרות להעלות תמונות.זה נמצא במרכז שלי.ישנו כאן בעבר מאות אנשים אני מאמין שגם את תסתדרי:).יש גם מזגן.

אם כבר אני לא משלבת את האיים המערביים אז מה דעתך על האופציה של טיסה מצ'אנג מאי לסורט תאני, להיות שם שלושה ימים (מה מומלץ לעשות) ומשם להמשיך במעבורת לכיוון קו סמוי .- מיותר לגמרי להשאר בסוראטני.עיר קטנה ותו לא.ללא סממנים מיוחדים ובשליטה מוסלמית.
האם זה יהיה נכון יותר לייעל את הזמנים בצורה כזאת? - לא נכון לעשות זאת.

כל התשובות הן על דעתי האישית בלבד ומנסיוני:).

משה צ'אנג מאי
תגובה
אירה
05.07.10 05:16
תודה על התשובה...

אני בטוחה שאני יסתדר וזה ממש נחמד שיש מזגן (אומרת בעודי לומדת למבחן בחוזים עם מאוורר תקרה) :)

מה המחיר של לילה, מתי צריך להזמין?

אתה ממליץ על טיסה ישירה לקו סמוי גם בהתחשב שזאת הטיסה הכי יקרה שתהיה, יש צורך לשקול זאת.

המסגרת של התקציב נקובה בגלל שמועות שאפשר להסתדר עם סכום זה. 3000$ לזוג, כולל טיסות פנימיות זהו לא תקציב כזה נמוך, תקן אותי עם אני טועה. אני הולכת לטייל עם חברה בלי שאנחנו הולכות להיפרד במשך כל הטיול.
תגובה
05.07.10 06:23
שלום אירה.
המשפט הקבוע שאני שומע מהתיירים בצ'אנג מאי אחרי יומיים בערך הוא "הכסף עף כאן" :)
וזה נכון.בגלל שזול פה כל כך רמת הצריכה עולה בטור הנדסי(את לומדת חוזים עכשו,חחח).

גסטהאוס-300 באט ללילה לזוג עם מזגן ו-200 לזוג ללא מזגן,ללא ארוחת בוקר.הכל בהזמנה מראש.במקום תוסיפי 100 באט ללילה.

היות ואין לך בעיית זמנים תוכלי לטוס מצ'אנג מאי לבנגקוק ומבנגקוק לסוראטני ולעבור לקוסמוי במזח "דונסק".

אם תתמידי בגסטהאוסים או בתי מלון לא יקרים התקציב בהחלט יספיק.
את הכסף תפני לפעילויות ופאבים:)

משה צ'אנג מאי
תגובה
אירה
05.07.10 20:54
משה ממש תודה על העצה...

איך אפשר להגיע אלייך בצ'אנג מאי?

כדי להישאר אצליך בגסט האוס צריך להזמין מראש או שאני יכולה פשוט להגיע ביום הרלוונטי ויהיה מקום.

ניתן דרכך לתאם את הטיול הג'יפים של טאנה או את הטיול הרגלי או שצריך לדאוג לזה מראש כנ"ל גם הדרכה להגיע למקום של קפיצת בנג'י.

איך חיי הלילה של צ'אנג מאי - לאן שווה ללכת (בלי יותר מדי ישראלים) ואיזה מקומות בילוי עוד אתה יכול להמליץ עליהם.

המון תודה על הזמן שאתה משקיע על לענות לשאלות שבטח נשאלו כבר אינספור פעמים.  
תגובה
06.07.10 07:27
שלום אירה ותודה.אני יושב קרוב לרד בריק.
טלפון מהארץ בעלות שיחה מקומית אליי 057-9453030.
תוכלי להיות בקשר איתי במייל לגבי הגסטהאוס.
ניתן לתאם דרכי טיולי ג'יפים וכל סוג טיול אחר שתרצי.לגבי ישראלים,בטוח תמצאי פחות אנשים בטיולים הרגליים.
יש כאן מקומות בילוי איכותיים,מועדונים ומסעדות.אעדיף לתת לך את הפרטים במייל ברשותך.

משה צ'אנג מאי
תגובה
רמת העיקרון -זה טוב ,העיקר זה העיקרון.
סוואדי
03.07.10 20:41
- אין תוכן -
תגובה
RE: רמת העיקרון -זה טוב ,העיקר זה העיקרון.
אירה
04.07.10 19:13
מצטערת אני ממש לא מבינה את כוונתך, רוצה לפרט?
תגובה
רוצים להיות בקשר עם הבית
[לחץ כאן להזמנה]
מגוון עבודות בתאילנד
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
רוצים להיות בקשר עם הבית
[לחץ כאן להזמנה]