שלום אתי
1.לפי החישוב שלי אנחנו בטח נגיע עם כל העיכובים והטיסות הפנימיות וההלם הראשוני בסביבות הערב לצפון.מה לעשות אז?עד איזו שעה אפשר להגיע לסוכניות הישראליות למידע והזמנת טיול?אנחנו מתכוונים להגיע לתאילנד ושם לעשות את כל ההזמנות של ה אטרקציות. יש לנו סיבה למה אנחנו לא רוצים להזמין דברים מראש(בטח תייעצו לי זאת אז מראש מציינת זאת) - תנחתו בשלום בצפון ותוכלו ליצור איתי קשר על מנת לעזור בשיבוץ של טיולים.אני אתאם לכם איסוף משדה התעופה בצ'אנג מאי אליי:)עדיף באמת לנחות ולהתאפס ורק אח"כ להזמין.
2.באיזו שנה נהוג לפנות מלונות בתאילנד?ואז מה עושים עם הציוד במידה ומפנים כמו בישראל בצהריים- ואנחנו בכלל נמצאים לדוגמא בטיול יום? - מלונות שמוזמנים אצלי הצ'ק אאוט הוא ב-15:00.לגבי הציוד,תוכלי להשאיר אותו בשמירת חפצים בחינם במלון.
3.מה מומלץ בעונה זאת מבחינת מסלול?רד בריק או טאנה?- תלוי מה את רוצה לראות,את צ'אנג ראי או פאי.הטאנה נוסעים לצ'אנג ראי והרד בריק לפאי.התכנים זהים בעיקרון וברד בריק יש תוספת של מספר מסלולי אומגה.
במידה ותרצי תוכלי להזמין זאת כשתגיעי ללא עמלה.
4. מה עם המלצה למלונות בצאנג מאי+קופנגן+קוסומוי+בנקוק?
עד 200230 שקלים גג לזוג.- לא חסר מלונות ובטח לא מקום בכל המקומות שציינת.לגבי צ'אנג מאי עדיף לסגור את הלילה הראשון ואז להחליט הלאה.כל שאר המקומות רק כשתגיעי.אין צורך להזמין מראש.
צ'אנג מאי תוכלי לשהות בפלאזה,צ'אנטרה או מפינג בתקציב שהגדרת בחדר דלוקס.
5.מעבורות עובדות כל שעות היום?כנ"ל לתחבורה האחרת...- כעת המעבורות יוצאות פעמיים עד 3 ביום.תגיעי ותקבלי עידכון:)
6.עשינו חיסונים-מה עם הכדורים שממומלצים למגיעים לצפון?
למה אתם חושבים שאנשים בדרך כלל לא לוקחים אותם?(עד כדי כך גרוע לקחת אותם?)בעלי פשוט אחד שנדבק בקלות מדברים... :-) - בעיקרון רק רופא יכול להמליץ בנושאים רפואיים.במסלול שציינת אין כבר מלריה...20 שנה:)
7. הכי חשוב-האם אפשר להוציא כסף עם כרטיס אשמורת והוט של הבינלאומי?( - אפשר להוציא עם כל סוג כרטיס שתרצי.מראש תבררי בחברה שהוציאה לך את הכרטיס אם הוא פתוח לחו"ל.ישנם כרטיסים מקומיים בלבד המתאימים רק למדינת המוצא.
בכל מקרה כדאי להצטייד בכרטיס אשראי דולרי על מנת להקטין עמלות.
משה צ'אנג מאי