רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
רוצים להיות בקשר עם הבית
חיסכו מאות שקלים אל שיחות מתאילנד לישראל
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
השכרת רכב בתאילנד
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בתאילנד
  • המשך ללוח שותפים »
מלונות בתאילנד
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
מידע רלוונטי על תאילנד
שווי מטבע בתאילנד
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בתאילנד
השעה ואזור זמן בתאילנד
תאילנד מקדימה את ישראל ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בתאילנד
מפת תאילנד
צפו בערים ומוקדים מעניינים בתאילנד על מפות של גוגל
מזג אוויר בתאילנד
תנאים נוכחיים בבנגקוק
מעונן בעיקר (ביום) 32 °C
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות לתאילנד ולמזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
השכרת רכב בתאילנד
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על תאילנד, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לתאילנד עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לתאילנד
לחיפוש כרטיס טיסה
הזמנת מלון ברחבי תאילנד עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בתאילנד:
בנגקוק
צ'אנג מאי
פאטיה
פוקט
קוסמוי
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בתאילנד
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לתאילנד
לפרטים והזמנת ביטוח

עזרה בתכנון המסלול בתאילנד - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
עזרה בתכנון המסלול בתאילנד
אורלי
31.07.10 18:15
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לתאילנד
[לחץ כאן להזמנה]
אנחנו 3 משפחות שמגיעות ב-15.9 לבנקוק .הזמנו אך טרם שלמנו טיול לקנמנבורי דרך המטייל .יש המלצה מי עוד יכול להציע לנו טיול השני רכבים פרטיים? ב-20 אנחנו טסים לקראבי ויש לנו 8 לילות .האם לחלק 4 קראבי ו-4 ריילי ביץ או חמישהו יש המלצה אחרת.
תודה
תגובה
RE: עזרה בתכנון המסלול בתאילנד
סאני 30
31.07.10 18:22
לגבי הטיול לקנצבורי,תבדקו גם עם אלרון ודן מהגרין האוס(תקישו את השם שלהם במנוע חיפוש למעלה,ותראו הרבה מידע שהם רשמו בפורום),לגבי קראבי וריילי ביץ',אז לידע כללי קראבי זה מחוז,שיש בו את אוננג(עיירת חוף),ריילי ביץ'(חצי אי),פרה ננג(אחד החופים הכי יפים בתאילנד),וקופיפי,בעיר של קראבי אין כל כך מה לחפש,ועדיף לא לישון שם אפילו לילה אחד,כמו כן עוד קצת מידע לגבי ריילי ואוננג,ריילי זה מקום קטן שהולכים אותו בכמה דקות הליכה,ואין שם הרבה אטרקציות,הפלוס אבל,שיש באזור חופים יפים מאוד,במיוחד חוף פרה ננג(רבע שעה הליכה מריילי),שניחשב אחד החופים הכי יפים בתאילנד,באוננג לעומת זה יש יותר אטרקציות,וגם יש יותר מבחר של חנויות,מסעדות,בתי מלון,וכו,אבל המינוס שהחוף ים שם לא משהו בכלל,כך שאם תחליטו לישון שם,שתרצו ללכת לים תקחו סירה לריילי או לפרה ננג(סיפור של עשר דקות סך הכול ),אני הייתי מציע לכם לחלק את הזמן 3 לילות בריילי,ו5 לילות בפוקט,ששם יש לכם הרבה יותר אטרקציות,רק תקחו בחשבון שהחוף הראשי(פאטונג),הוא לא
יפה במיוחד,וגם יש את התופעה של הזנות שם בכמויות גדולות, אז אם אתם רוצים אתם יכולים ללכת לחופים השקטים יותר שהם גם יותר יפים(קאטה או קארון),עוד אופציה זה לוותר בכלל על ריילי,ולשלב עם פוקט את קופיפי,ואז לעשות פוקט לילות,וקופיפי 3 לילות,קופיפי גם מקום שקט מאוד,אבל יחסית לריילי,הוא תוסס יותר חח.
לשיקולכם,תעשו חיים
תגובה
אורלי
31.07.10 19:50
סאני תודה
בגלל שחלקנו היו בפוקט וקופיפי החלטנו לשנות
המליצו לנו לעשות 4 לילות בגרנד ביץ ריזורט -האם זה אכן כל כך שווה כי הוא קצת יקר...ובריילי לקחת את הריילי ויליג.האמת שבפוקט היינו הטרה פטונג ונהנו מאוד מאוד .השאלחה אם יש משהו דומה באיכות ובמחיר בחופים אלוץבקרבי הבנתי שהמלון מדהים ונמא בחוף מבודד רק למלון.
תגובה
סאני 30
31.07.10 19:56
לא מכיר את הגרנד ביץ' ריזורט,כך שלא יכול להגיד לך אם הוא שווה מבחינת מלון,וגם לא מבחינת מיקום,על כל מיקרה 8 לילות להיות רק באזור של קראבי,ניראה לי הרבה יותר מדי(אפילו אתם מיתכונים לגוון בכמה חופים,אתם עדיין עלולים להישתעמם),לגבי הריילי ויליג',אישית אני לא ישנתי שם(כי זה היה יקר לי),אבל יש למקום הזה שם מצוין,והוא ניחשב אחד המקומות הכי טובים בריילי,ממוקם בצד המערבי,אישית לא ישנתי שם כי הוא ,יש עוד מקום אחד באזור של פרה ננג ,שהוא עוד יותר יוקרתי,אבל הוא מתאים רק למליינים שביננו(עלות של משהו כמו 600 דולר ללילה,אם מעניין אותכם אני יצרף לך את הקישור חח חח)
תגובה
סליחה על הכפילות של המילים :)
סאני 30
31.07.10 20:02
- אין תוכן -
תגובה
אורלי
31.07.10 20:18
ממליץ לעבור לאיזה אי? קופיפי קרוב ומדליק האם יש משהו דומה לו בסיסיה ? כמה זמן לוקח להגיע לקופיפי? ותמליץ לי על מלון.היינו בבי וויו ריזורט
תגובה
סאני 30
31.07.10 20:36
קופיפי זה אופציה טובה,מריילי לקופיפי זה משהו כמו שעה או שעה וחצי(לא זוכר בדיוק),לגבי מלון,אני אישית לא ישנתי במלונות יוקרתים כל כך,אלה במקומות די פשוטים,אבל למקום הזה יש שם טוב-
http://www.ppisland.com/
תבדקו בעוד אתרים כמו סוואדי,אגודה וכו,ותעשו השוואה של מחירים,אולי תמצאו דיל יותר טוב,זה אמור להיות בחוף שקט ומבודד,אז לא בטוח שזה יתאים לכם,אם תרצו משהו במיקום מרכזי יותר,אז יש את את זה-
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/cabana/
זה אמנם ניחשב אחד המקומות הטובים באזור המרכז של קופיפי,אבל מחלק האנשים שמעתי שיחסית למחיר,הוא לא מספק
את הסחורה
תגובה
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בתאילנד
[לחץ לחיפוש אירוע]
מגוון עבודות בתאילנד
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בתאילנד
[לחץ לחיפוש אירוע]