פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
נסיעה לאוס
lital
05.09.10 19:08
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים ללאוס
[לחץ כאן להזמנה]
אנחנו כרגע בקמבודיה ובעוד כמה ימים נעבור את הגבול ללאוס מה הדרך הטובה ביותר להגיע לאזור ואן ויאנג ולבירת לאוס וכמה זמן זה לוקח? ואם אפשר לקבל ויזה במעבר גבול יבשתי. תודה רבה
ליטל שלום. לא פשוט בכלל במעבר קרקעי.זה בדיוק בכיוון ההפוך. אפשר לקבל ויזה במעבר הגבול תמורת 30$.
עדיפה טיסה מסיאם ריפ לויאנטיאן הבירה. במעבר יבשתי תאלצו לחצות את תאילנד או ממערב לה.
משה צ'אנג מאי
תגובה
RE: נסיעה לאוס
lital
06.09.10 18:37
משה שלום אנחנו יודעים שזו אינה דרך פשוטה ,אולי לא הבנת אותי נכון. רציתי לדעת איך אני מגיעה מדרום לאוס איפה שהגבול בין לאוס לקמבודיה לואן ויאנג ולויאנטיאן. אני מודה לך על התגובה המהירה ותודה רבה על העזרה
הכי פשוט להכנס לסוכנות נסיעות שם ולהזמין כרטיס משולב.דווקא זול יותר מעצמאית כי תצטרכי 3 אוטובוסים וואן.
משה צ'אנג מאי
תגובה
הגר
08.09.10 16:03
היי ליטל - את צריכה להגיע לפאקסה, משם אוטובוס לויאנטיאן (10 שעות נסיעת לילה) וממנה אוטובוס לואנג ויאנג (משהו כמו 5 שעות) אבל שווה לך לבלות כמה ימים בדרום המהמם :) (עשיתי את זה השבוע בכיוון ההפוך- מואנג ויאנג, יומיים בויאנטיאן ועכשיו אני בפאקסה)
תגובה
lital
12.09.10 11:11
תודה רבה על העזרה עשינו בדיוק מה שאמרת לצערי לא יצא לי לראות את דרום לאוס אולי בפעם אחרת, שיהיה לך המשך טיול נעים!