מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מלון ללילה ה1 בתאילנד
19.03.08 01:57
לילך
היי כולם!
אני נוסעת עוד כמה ימים לתאילנד והאמא הפולנייה שלי לוחצת עלי להזמין מלון לפחות ללילה הראשון בבנקוק.
האם זה במאת יותר טוב להזמין מלון מראש ואם כן אני זקוקה להמלצה על מלון טוב ולא יקר
תודה
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
RE: מלון ללילה ה1 בתאילנד
19.03.08 02:42
ברק
מה התאריך המדוייק שלך? אני גם את היומים הראשונים מעביר במלון
19.03.08 12:52
ש
מלון D&D INN ברחוב הקוואסן קרוב למטייל או לקשר הישראלי רחוב אחד מתחת בית חב"ד מחיר בין 700 ל1000 באט תלוי בחדר ,מלון טוב עם ארוחת בוקר וברכה על גג המלון
כשהגעתי למלון לא היה חדרים פנויים , הצתרחתי להמתין יום ולכן עדיף לסגור לפני
אם את מתפשרת על מקום רק כדי להתקלח ולישון אז אין צורך להזמין מראש תגיע לגרין הווס ליד חב"ד מחיר בין 600 ל750 באט
19.03.08 13:31
a85
עדיף להזמין מהארץ.. או שפשוט לבוא לשם ולהתחיל לחפש.. כל הישראלים והמקומות היותר זולים נמצאים באיזור הקוואסן. אני ממליץ על rikka in hotek מקום חדש ונקי ושאני הייתי חדר לילה עלה בסביבת 700-800 באט. יש גם את הקוואסן פאלאס. לא הייתי בו אבל שמעתי שהוא טוב. אישית כדאי להזמין מראש מלון לפחות לילה הראשון כי לא כדאי ולא נעים לרוץ לחפש ולעבור בין מקום למקום ולברר..
20.03.08 15:14
אלי כהן
היי לילך

אנחנו נוסעים 3 חברים בתאריך 27.3 עם אותה התלבטות ללינה בלילה הראשון .אם יהיה לך פתרון או לנו נשמח להעביר מידע .

תודה מראש
28.03.08 11:32
דואר אלקטרוני: travel@greenhousebkk.com

לילך שלום רב,
תנסי להיעזר בקישור הבא לשם מציאת מלון/בית הארחה באזור רחוב הקאווסן.

טיול מהנה,
אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בבנגקוק.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |