מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
המלצה למלון גסט אוס בוארנסי?
09.04.08 23:19
kea
אני איהיה עם אמא שלי בת 53 בוארנסי אני מחפשת מלון או גסט אוס עם נוף לגנגס, מקום נקי ונחמד...יש לכם מה להמליץ?
תודה!
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
RE: המלצה למלון גסט אוס בוארנסי?
11.04.08 15:29
דואר אלקטרוני: nilizio@gmail.com

היי, שהיתי עם בתי 11 לילות במלון "דיויה" בורנסי. אמנם אין לו נוף לגנגס (ואין נוף בכלל) אבל המלון נקי ומיקומו מצוין בעיניי הואיל והוא סמוך ל"האסי -גאט" שהיא גאט (גאט -גרם מדרגות שמוביל לגנגס ובמורדותיו עשוי להיערך טקס הפוג'ה מיד ערב בשבע ) שקטה ונעימה יותר, במיוחד ביחס לדאשושומוד, הגאט הראשית שהומה אלפי עולי רגל הינדים במשך שעות היום והערב ואיתם סוחרים טרחנים ומציקים. ג'אגדיז, מנהל המלון, נחמד. שילמנו 750 רופי ללילה, לחדר עם מזגן. צמוד למלון "דיויה" ,ממוקם מלון "חיפה " (השמועה אומרת שהבעלים פלשתינאים ) שגם לו חדרים טובים אך יקרים יותר. בשני הגסט-האוזים האלה מסעדות נחמדות. אישית אהבתי יותר את האוכל ב"חיפה". הביאו בחשבון שבורנסי , בשל רשת חשמל רעועה, ישנן הפסקות חשמל יומיות, יזומות ושאינן יזומות.ורנסי, עיר לא קלה לעיכול ולכן כדאי לישון במקום נוח ונקי שיאפשר לעדן את החויה ולהימלט קצת ומידי פעם מן ההמולה והשאון. יחד עם זאת - אל תוותרו עליה! מקום מדהים שהותיר בי רושם וזכרונות רבים .
המלצה למלון בוורנאסי
15.05.08 14:53
אביה
ב"פאנדי גאט"
מלון "vision hotel"
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |