מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
לאלו שכבר היו או מבינים
10.04.08 16:37
תומר
שלום חברים ..בערך בתחילת יוני אני מגיע לתאילנד לחופשה של שבועיים. אני מחפש טיפים לתכנון החופשה שבתוכה אני רוצה לכלול את קופאנגן קוסאמוי פוקט ולבסוף בנקוק .אני מחפש בגדול לעשות הרבה בטן גב בילויים ושופינג .לא רוצה טרקים ספארי או טיול תרמילאים .חשוב לי נוחות במלונות .
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
RE: לאלו שכבר היו או מבינים
12.04.08 10:09
a85
לגבי התכנון/טיפים... קודם כל קוסומי וקופנגן הם איים צמודים כלומר נסיעה/שייט עם מעבורת כ20-30 דקות בערך. האי פוקט נמצא בצד השני וצריך להגיע אליו בטיסה או בדרך קצת יותר ארוכה עם מעבורות וסיפור קצת יותר ארוך.. הטיסה אומנם יותר יקרה אבל חוסכת זמן (בערך שעה פחות או יותר ואתה מגיע). קופנגן זה אי המסיבות וכמובן יש שם את הפול מון פרטי. לגבי הקניות עדיף שתעשה בסוף בבנגקוק כי שם הכי זול. יש לך את קניון הMBK שהוא ענקי משו כמו 7 קומות ומלא שווקים..
טיול מהנה
RE: לאלו שכבר היו או מבינים
13.04.08 12:07
סיון
אכן כדאי לשמור את הקניות לבנקוק, האיים יותר יקרים.
אלרון ודן מהגריןהאוס בנקוק רשמו כאן המלצה רחבה לגבי מרכזי שווקים וקניות בבנקוק, כדאי לך לבדוק, כרגע זה נמצא בדף מספר 3 - מומלץ, גם אני נעזרתי בהם בעבר.
מניסיון הטיול שלי:
בבנקוק אני ממליצה לנסות להיות בסוף שבוע (שבת או ראשון) כי אז יש את שוק סוף השבוע - שוק ענק עם הרבה מציאות ומאוד אותנטי, נהניתי בו מאוד.
יש את שוק הלילה בפטפונג שגם שם קניתי הרבה.
בנוסף הייתי בסיאם פרגון סנטר - שם יש קניון מותגים אורגינליים, אומנם יקר אבל שווה לראות.
גם לקניון MBK מומלץ להגיע.
תהנה :-)
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |