מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
טיול בחודש יולי המלצה לטיול ***
23.04.08 09:38
עפרה
שלום לאנשי הפורום
ססגרתי את הטיול על פי המלצותיכם השאלה שלי אם החלוקה שלי היא נכונה לפי מספר הימים בכל איזור אני עדיין יכולה לשנות את טיסות הפנים וזמני הטיסות.ואם יש מה להוסיף מבחינת אתרים נוספים הטיול הוא 19 יום נטו.
תודה מראש עןפרה
טיסה ב8.7 בשעה 2305
9.7 יום 1 - נחיתה בבנקוק וטיסה לצ'אנג מאי
10.7 יום 2 -טרק טיול גיפים
11.7 יום 3-טרק טיול גיפים
12.7 יום 4-טרק טיול גיפים
13.7 יום 5 - טיול למקדשים ועבודות אומנים
14.7 יום 6- טיסה לפוקט בשעה-12.50
15.7 יום 7 -פוקט
16.7 יום 8 -פוקט
17.7 יום 9-פוקט
18.7 יום 10-מעבר לקופיפי
19.7 יום 11-קופיפי
20.7 יום 12-קופיפי
21.7 יום 13 - טיסה לבנקוק בשעה 9.35
22.7 יום 14- טיול לקנצ'נבורי
23.7 יום 15- טיול לקנצ'נבורי
24.7 יום 16- טיול לקנצ'נבורי
25.7 יום 17- בנגקוק:
26.7 יום 18- בנגקוק: טיול
27.7 יום 19- קניות וחזרה לארץ בשעה 16.20
כרטיסי טיסה
לצ'אנג מאי
[לחץ כאן להזמנה]
RE: טיול בחודש יולי המלצה לטיול ***
23.04.08 20:25
דואר אלקטרוני: martin4travel@gamil.com

עפרה שלום,

המעבורת האחרונה מקו פיפי לפוקט יוצאת ב-14:30 ולכן כדאי להמשיך ישר לשדה התעופה ולקחת את הטיסה של תאי ב-18:25 חזרה לבנגקוק ולישון את הלילה בבנגקוק ואז הרווחת את ה-14.7 כיום נוסף לטיול שלכם.

אם תקחי את הטיסה של 09:35, המשמעות היא להיות בשדה התעופה ב-08:35, כלומר לצאת ב-07:30 לדרך כלומר לקום ב-06:30 בבוקר... הטיסה נוחתת בבנגקוק בשעה 11:00, עד שתצאו משדה התעופה השעה תהיה 12:00 ועד תשגיעו למלון השעה תהיה 13:00 בצהריים ובפועל היום הלך...

החדר בגסט האוס הוא עם מזגן, שירותים ומקלחת מים חמים בחדר.

הזמנת טיול הג'יפים

ניתן להזמין דרכי את טיול הג'יפים ובהזמנת הטיול אני גם מתאם עבורכם איסוף חינם משדה התעופה בצ'אנג מאי לגסט האוס/מלון של חברת הטיולים וגם יכול להזמין עבורכם חדר במלון/גסט האוס בחברת הטיולים ללינה ללילה שלפני הטיול.

הזמנת הטיול אינה כרוכה בתשלום מראש והתשלום מתבצע ישירות לחברת הטיולים כשאתם מגיעים לצ'אנג מאי.

מחיר הטיול (4,500 באט) זהה בין אם תזמינו דרכי ובין אם תזמינו ישירות מחברת הטיולים באמצעות מייל או כשאתם מגיעים לצ'אנג מאי.

הזמנת הטיול היא ללא מחוייבות ובמקרה וחל שינוי של הרגע האחרון אין כמובן דמי ביטול.

במידה ותזמינו מלון בצ'אנג מאי, יקחו אתכם למלון שהזמנתם וגם יאספו אתכם ממנו בבוקר הטיול.

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

martin4travel@gamil.com
RE: RE: טיול בחודש יולי המלצה לטיול ***מרטין שלום
23.04.08 21:09
עפרה
מרטין לא הבנתי את התשובה
א.לגבי הטיסה לצאנג מאי אני נוחתת בפוקט אז אתה מציע להמשיך ישר לקופיפי כי לא הבנתי כל כך את התשובה שלך.
ב.לגבי המעבר לבנקוק שעת הטיסה אכן ב9.35 איזה שעת טיסה אתה ממליץ.
ויותר פשוט אם תוכל להצמד לתאריכי הטיסה שלי ולהעביר
את ההמלצה שלך ,אני יכולה לשנות את שעות ותאריכי הטיסות פנים.
לגבי הטרק אהיה מעונינת שתזמין לי את הטיול אולם נראה לי שאקח מלון אחר.
תודה עופרה
RE: RE: RE: טיול בחודש יולי המלצה לטיול ***מרטין שלום
25.04.08 02:20
דואר אלקטרוני: martin4travel@gamil.com

עפרה שלום

אני דיברתי על החזרה מקו פיפי לבנגקוק.

בגלל שלקחת את הטיסה ב-09:35 בבוקר מפוקט לבנגקוק זה אומר שאתם צריכים לישון את הלילה הקודם בפוקט, כי אין מעבורת מספיק מוקדמת מקו פיפי לפוקט כדי לתפוס את טיסת הבוקר באותו יום.

לכן הולך לכם חצי יום בקו פיפי כי המעבורת האחרונה מקו פיפי לפוקט יוצאת ב-14:30 והולך לכם עוד חצי יום בגלל שאתם לוקחים טיסת בוקר מפוקט לבנגקוק

לכן ההמלצה שלי הייתה שאם אתם יוצאים מקו פיפי ב-14:30 לפוקט, כדאי ל'שרוף' את היום לגמרי ולהמשיך ישר לשדה התעופה ומשם טיסה לבנגקוק כדי להרוויח למחרת יום שלם בבנגקוק.

עכשיו מובן? :)

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

martin4travel@gamil.com
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |