מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מתכנן טיול ביולי הקרוב...עזרה:)
24.04.08 23:57
:)
שלום לכולם! אני חדש באתר ורציתי להגיד כל הכבוד למארגני הפורום הזה, אתם באמת נותנים עצות מעולות לכולם ואני מאמינה שעזרתם לכולם לארגן טיולים מעולים.
אז גם לי יש כמה שאלות...
אני מתכנן לטייל ביולי בתיאלנד עם חברתי ורציתי לשאול איך העונה בתקופה הזו? ניתן לטייל ללא חשש מגשם שיהרוס את הטיול או שזה בקטנה..?

דבר שני,הסתכלתי על תגובות שנתתם וקראתי שיש שני טיולי ג'יפים של חברות שונות- הרדברי' והטאנה. הם טיולים דומים בתוכנם? אם אני רוצה לעשות טיול של 3שבועות בערך זה סבבה לעשות את שני הטיולי ג'יפים או שמספיק רק אחד מהם...ואם כן אז מה מומלץ? וכדאי להוסיף גם את הטראק הרגלי? האם הוא קשה ?..משו שבנות יכולות לסבול?

דבר שלישי,מי הוא הסוכן הישראלי? אפשר לקבוע איתו כבר מהארץ?
ורביעי והאחרון- באט,מה זה??המטבע שלהם? וכמה הוא שווה בשקלים?
תודה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
RE: מתכנן טיול ביולי הקרוב...עזרה:)
25.04.08 16:03
דואר אלקטרוני: travel@greenhousebkk.com

שלום רב,
לגבי מזג האויר בחודש יולי - גשום, מדובר בתקופה בה מתרחשים המונסונים, עדיין חם ועיקר הגשם מופיע בד"כ בשעות הערב.. יתכנו גם ימים שלא ירד גשם - מדובר במזג אויר טרופי ולא ניתן לצפות אותו מראש. חשוב לציין כי הגשם לא מפריע לטייל ולא פוגע בהנאה :) אפילו מדובר בחוויה מרעננת.
לגבי הצפון - שם ניתן להנות מטיולי ג'יפים - יש 3 חברות גדולות שמוציאות את הטיול ג'יפים: הרד בריק,הטאנה והפיק, עלות הטיול זהה בכל החברות ועומדת על כ - 4,500 באט לאדם (את הלילה האחרון ניתן לבלות בבית ההארחה של חברות הטיולים ללא תוספת תשלום).
את הטיול ג'יפים ניתן להזמין מאיתנו באמצעות שליחת מייל אלינו - אנו נדאג לאיסוף שלכם, התשלום כולו מתבצע בעת הגעתכם לצפון.
אתה יכול לצאת לטיול ג'יפים עם חברה אחת (ראה יש פירוט של הטיולים שעידכנו בפורום)ובמידה והינך מעוניין ניתן לטייל עצמאית באזור אם הטיול ג'יפים לא מיצה, ישנם גם טיולי יום לכל המקומות בצפון.
לגבי הטרק הרגלי - לא מדובר בטיול קשה:
הליכה רגלית בג'ונגלים של צפון תאילנד נותן הזדמנות אמיתית לבקר בכפרים אותנטיים של שבטי הרים, להנות מנוף מדהים, לשחות במפלים, לרכב על פילים, רפטינג במים גועשים ולהתחבר לטבע של צפון תאילנד בצורה ייחודית וקצת אחרת מטיול הג'יפים
הטיול הרגלי יוצא בשעה 09:00 מצ'אנג מאי ונוסעים כשעה צפונה לשוק מקומי לקנייה של מוצרי בסיס ועשבי בישול תאילנדיים. שם יבשלוSHANאחרי הקניות ממשיכים בנסיעה לביקור בכפר שבט הרים
עבורכם ארוחת צהריים מהמצרכים שקנינו בשוק. לאחר הארוחה ומנוחה קלה ממשיכים לטרק רגלי של 3 שעות לכיוון כפר שבט LAHU שם תתארחו בביתו של ראש השבט, בערב תהנו מריקוד השבט
המסורתי בזמן ארוחת הערב.
ביום השני אחרי ארוחת הבוקר, תצאו לטרק רגלי של 3 שעות לכפר שבט
הרים קארן שעיקר עיסוקם גידול פילים ותהנו משחייה במפל מים יפיפה ליד הכפר ושם גם תאכלו ארוחת צהריים תאילנדית.
לקראת השקיעה תצאו לרכיבה על פילים ובמחנה הפילים תאכלו ארוחת ערב ושם גם תישנו את הלילה.
היום השלישי יהיה ברובו בנהר MAE TANG עם רפטינג גועש בסירות גומי מקצועיות ולאחר מכן שיט רגוע ברפסודות במבוק. אחרי ארוחת צהריים בכפר שבט SHAN נמשיך לכפר שבט הרים AKHA. ובסביבות השעה 16:00 תחזרו בנסיעה לצ'אנג מאי.

נשמח לייעץ ולעמוד לשירותכם בכל נושא.

אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בבנגקוק".
RE: RE: מתכנן טיול ביולי הקרוב...עזרה:)
25.04.08 16:22
:)
קודם כל, תודה רבה לכם ! עניתם מאוד מהר בנוסף!..
יש לי עוד כמה שאלות רק... טיול עם חברת טיולים מסויימת ממצה את הצפון או שאפשר לקחת 2טיולים כאלה עם שני החברות? לא הייתי בתאילנד ואין לי מושג איך זה הולך...אמרתם הרי שכל חברה עושה טיול במיקום אחר בצפון תאילנד.
ואת ההזמנות באמת נעשה דרכם ממש עוד מעט שנתקרב לתאריך הטיול...עם איזה חברת טיולים אתם עובדים?
תודה רבה מראש אתם אחלה:)
RE: RE: RE: מתכנן טיול ביולי הקרוב...עזרה:)
26.04.08 08:12
דואר אלקטרוני: travel@greenhousebkk.com

היי,
אנו עובדים עם כל החברות וניתן להזמין מאיתנו איזה טיול שאתה מעוניין..
הייתי ממליץ לצאת לטיול ג'יפים אחד ולא לשניים וזאת מכיוון שהפעילויות די חופפות בטיולים והאטרקציות זהות, במידה ואתם מעוניינים ניתן לצאת לטיול עם חברת הרד בריק לדוגמא בן 3 ימים ולאחריו להנות מטיול יום נוסף לצ'אנג ראי ומשולש הגבולות וכך להנות גם מאזור נוסף בצפון.

נשמח לייעץ ולעזור במה שניתן, מוזמן לפנות אלינו למייל :)

שיהיה טיול מהנה,
אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בבנגקוק.
RE: RE: מתכנן טיול ביולי הקרוב...עזרה:)
28.06.08 16:29
דואר אלקטרוני: danl@go-big.biz

שלום אלרון ודן, עושה רושם שאתם ממש מקצועיים בתחום הטיולים, האם משפחה עם ילדים בני 10,15,18 והורים "זקנים" בשנות הארבעים יכולים לעמוד בטרק הרגלי של השלושה ימים בלי לבעס את החברה הצעירים באותו הטרק. האם ניתן לשלב בין טיול ג'פים וטרק רגלי בצפון וכך להוריד את הבן הגדול מהראש שלנו.אנחנו מדברים על 24-26/7 את הטרק.
בתודה מראש, אנחנו כבר עובדי עצות.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |