מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...
 
...
 

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
טיול משפחות לתאילנד
04.05.08 14:05
גלית
אנחנו מתכננים טיול של 4 משפחות עם ילדים למשך 3 שבועות
בחודש אוג' אשמח לקבל המלצות לטיולים , למדריכים, ולבתי מלון
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
RE: טיול משפחות לתאילנד
04.05.08 23:53
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

גלית שלום,

טיול מורכב משלושה מרכיבים: לינה (בתי מלון), תחבורה (טיסות) וטיולים/אטרקציות.

לכן טיול מאוד דומה לטיסה.

כל הנוסעים ממריאים באותה שעה ונוחתים באותה שעה, אבל עדיין יש מחלקת תיירים, מחלקת תיירים משודרגת, מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה וכל אחד בוחר לו את המחלקה בה הוא יטוס לפי התקציב שלו ורמת הציפיות שיש לו מבחינת נוחות שהוא מגדיר אותה כסבירה במהלך הטיסה.

לכן צריך להחליט על לינה ברמה של מחלקת תיירים, מחלקת תיירים משודרגת, מחלקת עסקים או מחלקה ראשונה וכך גם לגבי הטיסות (שאגב לא משתלם להזמין דרכי או סוכן נסיעות בארץ אלא דרך אתרי האינטרנט של חברות התעופה בתאילנד) וכך גם לגבי הטיולים והאטרקציות.

כך אתם יכולים להרכיב את הטיול שהכי מתאים לכם מבחינת הציפיות מהטיול מצד אחד ותקציב הטיול מצד שני, כי אני מאמין שאין דבר כזה 'הטיול הנכון' אלא יש את 'הטיול המתאים' לפי הציפיות והרצונות שלכם כי רק אתם יודעים מה טוב בשבילכם.

סוכן נסיעות טוב ייתן לכם את כל האפשרויות השונות לפי הציפיות שלכם על מנת שתבחרו את הטוב ביותר בשבילכם.

תיכנון טיול טוב נותן מיצוי מלא של תקציב הטיול מצד אחד, בלי לפגוע באיכות הטיול מצד שני.

גיבוש מסלול טיול נעשה לפי הציפיות שלכם מהטיול: אוהבי טבע מול אוהבי ים, פעלתנים מול מחפשי רגיעה, טיולים מאורגנים מול טיולים פרטיים וכן הלאה.

לכן אם אני אכתוב את כל האפשרויות של מסלול, טיולים, מדריכים ובתי מלון כפי שביקשת, זה יהיה ספר... :)

את מוזמנת לכתוב לי מייל ואני אשמח לייעץ לכם בבניית הטיול לתאילנד.


טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

המייל שלי:
martin4travel@gmail.com
RE: טיול משפחות לתאילנד
05.05.08 10:40
דואר אלקטרוני: travel@greenhousebkk.com

גלית שלום,
נשמח לייעץ ולבנות איתך מסלול שיענה על בקשותייך.
מוזמנת לפנות אלינו במייל - travel@greenhousebkk.com


אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בבנגקוק.
אלרון ודן - איך תייעצו אם אינכם מכירים כלל את תאילנד?
06.05.08 10:15
aviron
השואלת לא שאלה על טיול במתחם הקאוסן. השואלת שאלה על טיול בכל תאילנד. עדיף שמישהו שיצא , ולא לפעם אחת, מתחומי הקאוסן, ייעץ לה. ואני לא מתכוון אליי - אני אמנם מכיר היטב את תאילנד - ובגין כך ועל פי כתבותכם המועתקות כאן ופורומים אחרים - אני גם קובע שאתם אכן לא מכירים .

אלרון - אגב: טעית ! זאת לא תימנייה ! זאת בת שבט האקה !

RE: טיול משפחות לתאילנד
09.05.08 20:24
נדיה
אני חייבת להגיד שהגרין האוס הם מצויינים למסלולים בתאילנד.
יש חברה בשם יש תיירות שהם עובדים איתם ויוכלו להתאים לכל המשפחה טיסות במחירים אטרקטיבים לתאילנד וטיול במחיר ממש טוב.
הם החברה שמופיע בכל הודעה באתר הזה והאתר שלהם הוא.
www.yeshtours.co.il
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |