מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
ויזה לויטנאם
05.05.08 13:45
רוני
האם משיהו עשה ויזה לויטנאם מהארץ דרך האתר
http://www.israel-vietnam.com
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
RE: ויזה לויטנאם
05.05.08 20:55
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

רוני שלום,

אין לי מושג לגבי האתר שציינת, אולם הוצאת ויזה לוייטנאם דרך האינטרנט (או אי מייל) היא קלה ופשוטה.

שולחים פרטים אישיים (שם, מספר דרכון ותוקף דרכון), משלמים ואחרי כמה ימים מקבלים את הויזה במייל.

למעשה לא מדובר בויזה אלא במכתב הזמנה רשמי שמאפשר לך לקבל ויזה עם הגעתך לוייטנאם.

עלות: 110 ש"ח

תשלום להגירה בשדה התעופה בוייטנאם: 25 דולר

שים לב שהויזה טובה לכניסה אווירית ולא לכניסה יבשתית.

את הויזה ניתן לעשות דרכי.

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

המייל שלי:
martin4travel@gmail.com
RE: RE: ויזה לויטנאם
13.07.08 15:00
zohar
אני עשיתי ויזה דרך האינטרנט אבל שילמתי 20$ לאדם ולא 110 ש"ח כמוצע ע"י סוכן הנסיעות ועוד 25$ בכניסה לויטנאם, האתר www.visa-vietnam.org.
RE: RE: RE: ויזה לויטנאם
14.07.08 14:58
רפי
זוהר אתה טועה ומטעה.
אין מצב שלא משלמים בכניסה לוויטנאם עבור stamping fee.
גם אני ומשפחתי שמסייעים ומפרנסים אנשים בוייטנאם על ויזות משלמים כמו גדולים...ואנו חיים בוייטנאם.
אני מדבר על קבלת ויזה בכניסה!
לגבי מחירים, כל אחד יעשה כטוב בעיניו. אנו מחזיקים משרדים בארץ ובוייטנאם כגיבוי למקרה שיש בעיות ויש מדי פעם.
אז מתגלה כמה "חכם" היה לחסוך כמה שקלים בנסיעה של אלפי דולרים. לכל דבר יש עלות. שקט שווה לפמים קצת יותר.
נסיעה טובה לכולם.
RE: ויזה לויטנאם
07.05.08 01:07
דואר אלקטרוני: rafi@israel-vietnam.com

רוני שלום,
החברה שלנו משרתת קהל רחב ובעיקר אנשי עסקים. לחברה יש צוות בישראל ובוייטנאם כך שיש גיבוי מלא ויש למי לפנות בארץ ובוייטנאם במקרה של תקלות.
עד היום טיפלנו במאות רבות של מטיילים ואני שמח לבשר לך שלא הייתה ולו תקלה אחת (מקווה שלא פתחתי פה ל...).
אכן, הדרך הקלה לקבלת אישור לויזה (מהווה אישור עליה למטוס לוייטנאם- מוכיח שהויזה ממתינה בשדה התעופה)מילוי פרטים באתר וקבלת האישור תוך מספר ימים.

נסיעה טובה,

רפי
האנוי וייטנאם
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |