דואר אלקטרוני: guy1engel@gmail.comשלום רב, אני ואשתי בגילאי ה-50, חזרנו מטיול בצפון תאילנד עם מדריך מקומי מדהים בשם יאנג (YOUNG), שדובר אנגלית מצויינת וכמה מילים בעברית. הגענו אליו דרך המלצה של חברים, שטיילו אצלו עם ילדים קטנים והיו מאוד מרוצים מהשירות, היחס והתמורה ולכן יצרנו איתו קשר וביחד בנינו מסלול שיתאים לאופי הטיול שרצינו. חשוב לי לציין, שלפני שפנינו אליו היינו בקשר עם מדריך ישראלי שגר שם ובמקביל עם עוד מדריך מקומי והמחירים שהם רצו היו דיי מופקעים ולא מוצדקים. לאחר שיאנג אמר לנו את המחיר די הופתענו (לטובה כמובן) וקצת חששנו שאולי זה מעיד על מלונות זולים, מסעדות גרועות וכו`... כבר בפגישה הראשונית איתו הבנו שיש לנו עסק עם משהו רציני, יאנג הוא בחור בסביבות גיל ה-30 (להערכתנו, למרות שכל התיאלנדים נראים צעירים ב-20 שנה...) ויש לו ג`יפ חדש ומאובזר. את הכסף שלמנו מראש ומאז לא הוצאנו את הארנק אפילו פעם אחת (למעט מתנות, הרבה מתנות).
יאנג דאג למלונות 5 כוכבים כפי שדרשנו, ולמרות שראינו אותם באינטרנט לפני, הם היו הרבה יותר טובים במציאות (כלולים במחיר והתקציב שקבענו מראש). כל המסעדות שאכלנו בהם היו מסעדות יקרות בלשון המעטה וכמובן שגם שם לא שילמנו ולמרות זאת יאנג בחר לנו את המנות הטובות והיקרות ביותר (ניתן היה לראות שהוא לא מנסה להרוויח על חשבוננו את העוד כמה דולרים). בכל האטרקציות שהיינו יאנג דאג שלא נעמוד בתורים והכניס אותנו במעברים המהירים ובקיצור עשה לנו טיול של החיים.
הסיבה שכל כך השקעתי בתגובה הזו ואפילו הבטחתי ליאנג שבזמן הקרוב אף אבנה לו אתר באינטרנט, היא שהוא כל כך הרשים אותנו בתור בן אדם- הוא מאוד חברותי וחם ויחד עם זאת צנוע והבטחנו לו שלא נחסוך באמצעים ונכתוב תגובה אמיתית על הטיול ונעזור לו לפרסם עצמו. אז לסיכום, אם אתם רוצים טיול חלומי, בין אם אתם זוג או קבוצת משפחות עם ילדים (יש לו עוד ג`יפים שהוא עובד איתם בשת``פ וגם וואן), כדאי לכם לפנות אל יאנג והבטחה אישית- אתם לא תתאכזבו.מכיוון שאני עומד מאחורי הדברים שכתבתי אני כותב את הטלפון האישי שלי והמייל ומי שרוצה את פרטיו של יאנג ועוד מידע מוזמן ליצור איתי קשר ואעזור ככל שניתן.
גיא
טלפון : 0528550504
GUY1ENGEL@gmail.com