מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
עוד שבוע...
16.05.08 14:41
מיכל
הי,
אני ובעלי טסים בשבוע הבא (יום חמישי) ל-3 שבועות בתאילנד... (הזמנתי את הכרטיסים יום לפני האסון בבורמה)
רציתי לדעת מספר דברים:
1. איפה אני מצליחה לבדוק אם בטוח מבחינת סופות וכאלו לטוס לשם כעת?.... כמעט ושינינו את היעד למקסיקו (עדיין יש לי כרטיסים בSTAND BY)....
2. האם מזג האוויר שם במאי-יוני הוא עד כדי כך גשום? אם כן - היכן מומלץ לשהות הכי הרבה זמן על מנת שלא "לסבול" ממנו..?
3. האם מומלץ לטוס גם לצפון לאור הסופה שהיתה בבורמה (שיותר קרובה יחסית לצ'אנג-מאי)?... ואם כן - בכמה ימים ניתן למצות את הצפון?
4. האם מבנקוק רצוי לטוס לפוקט או לקוסמוי קודם..?
תודה רבה
טיסה לתאילנד ב $849
עם חברת התעופה הטובה בעולם
[לחץ כאן להזמנה]
RE: עוד שבוע...
16.05.08 22:12
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

מיכל שלום,

1. איפה אני מצליחה לבדוק אם בטוח מבחינת סופות וכאלו לטוס לשם כעת?.... כמעט ושינינו את היעד למקסיקו (עדיין יש לי כרטיסים בSTAND BY)....

מי יכול להתחייב לך על מזג האוויר? אכן הייתה סופה איומה בבורמה, בתאילנד ירד בגלל זה קצת יותר גשם מהרגיל אבל למה ללחוץ על כפתור הפניקה אם אפשר לרקוד עליו... :)

2. האם מזג האוויר שם במאי-יוני הוא עד כדי כך גשום? אם כן - היכן מומלץ לשהות הכי הרבה זמן על מנת שלא "לסבול" ממנו..?

מזג האוויר בתאילנד בתקופת המונסונים הוא מזג אוויר טרופי ולא יציב

המונסונים מתחילים באמצע-סוף חודש אפריל, בגשם חזק שיורד כשעה פעם בשבוע בערך. לקראת סוף חודש מאי תדירות הגשם עולה לפעם בכמה ימים, והגשם נמשך כשעה, פעם או פעמיים ביום. לאט לאט, עם ההתקדמות לתוך עונת המונסונים, תדירות הופעת הגשמים מתגברת

אז יהיה גשם. השאלה היא כמה גשם. יכול להיות שיהיו כמה ימי גשם רצופים שיורד גשם כל היום ואח``כ כמה ימים רצופים שמש

ויכול להיות שלא

ויכול להיות גשם פעם או פעמיים ביום למשך שעה-שעתיים ואז מעונן

ויכול להיות שלא

ויכול להיות יום כן ויום לא

לסיכום, גשם בחודשי המונסון זה עניין של מזל

יחד עם זאת כדאי לזכור שגשם בתאילנד מאוד שונה מגשם בישראל

בשביל ישראלים, גשם=קר ורטוב ואילו בתאילנד, גם כשיורד גשם, מזג האוויר נשאר חם ולח ואין תחושת חורף כשיורד גשם בתאילנד

אין אי שניתן לחזות בוודאות אם יהיה גשם או לא ובשורה התחתונה מדובר במזל אם יירד גשם או לא בדיוק בזמן בו שהיית באותו אי, בין אם זה בצד של קוסמוי ובין אם זה בצד של פוקט

סטטיסטית יורד יותר גשם בצד של פוקט מאשר בצד של קוסמוי, אבל כמו שכתבתי קודם, זה עניין של מזל.

אם תהיו בפוקט ויהיה שמש, כמובן תשמחו. ואם לא יהיה מזל ויירד גשם, המטיילים האחרים יגידו לכם 'איזה מין סוכן נסיעות זה? הוא לא יודע שבקוסמוי עדיף?' ואתם תהיו פחות שמחים...

3. האם מומלץ לטוס גם לצפון לאור הסופה שהיתה בבורמה (שיותר קרובה יחסית לצ'אנג-מאי)?... ואם כן - בכמה ימים ניתן למצות את הצפון?

בוודאי שמומלץ לטוס לצפון.

את הצפון ניתן למצות ב-25 עד עד 40 יום בערך (רק צפון תאילנד לבדה גדולה מישראל פי 4).

בטיול של שלושה שבועות תקדישו לצפון 5 ימים, לא כולל את יום ההגעה ויום העזיבה.

4. האם מבנקוק רצוי לטוס לפוקט או לקוסמוי קודם..?

זה לא משנה.

תודה רבה

בבקשה.

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק
RE: RE: עוד שבוע...
17.05.08 05:40
מיכל
הי מרטין,
תודה רבה על התשובה...
ויש לי עוד שאלה נוספת:
כרטיס טיסה מבנקוק לציאנג מאי ומג'אנג מאי לקוסמוי היית ממליץ להזמין מהארץ על מנת להוזיךל עלויות?... אם כן-באיזה חברת תעופה הכי מומלץ?
כנ"ל לגבי מלונות?
תודה רבה!!!
RE: RE: RE: עוד שבוע...
17.05.08 09:04

מיכל שלום,

בחברות התעופה בתאילנד, ככל שהמטוס הולך ומתמלא כך מחיר הטיסה עולה, לכן הזמנה מוקדמת מבטיחה מחיר נמוך יותר.

לכן כדי לדעת איזה חברת תעופה מומלצת לפי העלות, אני צריך לדעת מה תאריך הטיסה שלכם מבנגקוק לצ'אנג מאי (והאם אתם טסים לצ'אנג מאי ישר אחרי הנחיתה בבנגקוק או שאתם טסים אחרי כמה ימים בבנגקוק) ומה תאריך הטיסה שלכם מצ'אנג מאי לקוסמוי.

מלונות זה המון מידע - מומלץ לפנות אלי למייל.

טיול מהנה,

מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק
RE: RE: RE: RE: עוד שבוע...
17.05.08 10:04
מיכל
הי מרטין,
אנחנו נוחתים ב-23/5 בתאילנד בשעה 14:20 (אלעל), ומעוניינים להמשיך צפונה עוד באותו היום ולתפוס שם טיול ג'יפים של רד בריק ל-3 ימים ולאחריו להמשיך ישר לקוסמוי או פוקט, כלומר לעזוב בצפון ב-27/5 בבוקר...
להערכתי באיי המזרח נישאר כ-7 ימים ועוד 8 ימים באיי המערב. קצת מתלבטים אם לטיוס גם לקארבי...
הטיסה חזרה לארץ היא ב-11/6/08 בחצות.
ראיתי שבחברת תאי יש מעין מבצע של עד 3 טיסות ב-199 דולר לאדם... איך מזמינים את זה באתר? והאם זה בכלל מומלץ?...
ושוב תודה רבה על הכל!
מיכל
קיבלתי את המייל שלך ועניתי לך שם :)
ל"ת
17.05.08 12:11

- ללא תוכן -
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |