מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
02.06.08 14:30
אורטל
הי,
אני נוסעת עם אחותי לטיול של כ-3 שבועות בתאילנד וחלק מהתכנון זה עם הנחיתה בבנגקוק לטוס לצ'אנגמאי לטיול ג'יפים, ואנחנו מתלבטות אם לקחת את הטיול של טאנה או של הרד-בריק, מישהו יכול להמליץ איזה מהם עדיף?
הבנתי שמדובר באותו מחיר רק איזורים קצת שונים...

תודה,
אורטל
טיסה לתאילנד ב $849
עם חברת התעופה הטובה בעולם
[לחץ כאן להזמנה]
RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
02.06.08 16:15
ניר
גם אני טס באוגוסט לתיאלנד כל החברים שלי שהיו כבר עשו את הטרק דרך טאנה אם תעברי בדפים פעילים למעלה לדף 6 תחפשי טרק לצפון על שמי ניר יש שם את כל המידע של המסלול בשני סוגי הטרקים...באיזה תאריך את טסה?
RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
03.06.08 20:20
אורטל
הי ניר,
אנחנו טסות ב 24.7 עד 19.8,
מתי אתה טס?
RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
04.06.08 16:14
ניר
היי אורטל
אני טס ב14.8 עד 11.9 אולי נתראה שם שאני יגיע את כבר תסיימי כמעט את הטיול... דרך איזו חברה אתם טסים לתיאלנד?
RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
05.06.08 09:25
אורטל
אנחנו טסות באלעל,
פעם קודמת טסתי באוסטריין איירליינס, והפעם החלטתי לחסוך לי את הכמה שעות בוינה.
איך אתה טס?
RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
05.06.08 15:51
ניר
אני גם טס באלעל השגתי מחיר טוב...כמה עלה לך הטיסה?
ואני מבין שזאת פעם שניה שלך בתיאלנד,יפה.
אז איך לא עשית את הטרק בצפון?
RE: RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
07.06.08 08:20
אורטל
בפעם הראשונה עשיתי טיול מקוצר בצפון, כלומר יום אחד ובו עשינו גם טיול ג'יפים, גם מופע פילים ורכיבה על פילים אח"כ וגם ראפטינג (שהיה מדהים). הפעם יש לנו יותר זמן אז החלטנו על טיול מלא של 3 ימים...
הזמנת מקום לקופנגן? אני בדיוק מחפשת ואשמח לקבל רעיונות...
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
08.06.08 09:53
ניר
מה זאת אומרת מקום בקופנגן?לפולמון?אם כן אז לא זה יוצא בדיוק יום אחרי שאני נוחת אז כנראה שאני יפספס אותו...אני יבדוק אולי בספטמבר זה יוצא בתאריך שאני שם, אולי את יודעת את התאריך?
07.06.08 19:16
דואר אלקטרוני: R1254@WALLA.COM

היי ניר, אנחנו 2 בנות, ואנחנו טסות בדיוק בתאריכים שלך...
יוצאות ב 14/08 בשעה 11 בלילה, וחוזרות ב 11 לספטמבר (אסון התאומים??) בשעה 8 בבוקר - נוחתות בארץ.
מה התכנון שלך?? אצלי למען האמת זאת פעם שנייה, ואצל חברה שלי זאת פעם ראשונה. נראה לי די מיותר לחזור שוב לצפון (את כל האטרקציות אפשר לעשות גם בקנצ'נבורי...).
בן כמה אתה?
08.06.08 09:46
ניר
היי רינת
גם אני נוסע עם עוד חבר אני מתכנן להיות בשישי שבת בבנקוק ןאז במוצ"ש לטוס לצפון.
את טסה באלעל? אה...אני בן 25 בת כמה את?
RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
03.06.08 05:15
דואר אלקטרוני: travel@greenhousebkk.com

אורטל שלום רב,
מה שלומך?
בנוגע לטיולי הג'יפים בצפון: כל טיול שתצאי תהני, בכל החברות האטרקציות די זהות אך יש הבדל באיזורים כפי שרשמת.. אנו מצרפים את הפירוט של טיולי הג'יפים לעיונך.
את ההזמנה ניתן לבצע כבר מהארץ ע"י שליחת מייל בעברית אלינו ואנו נדאג להזמין עבורך את הטיול הכולל איסוף שלכן משדה התעופה. התשלום כולו מתבצע בצפון בעת הגעתכן.
נשמח לעמוד לשירותכן בכל נושא במייל - travel@greenhousebkk.com

טיול מהנה,
אלרון ודן מסוכנות הנסיעות של ה"גרין האוס" בבנגקוק.

טיולי הג'יפים:
צפון תאילנד – טרק ג'יפים כשלושה ימים ושלושה לילות, אנו עובדים עם 3 חברות שונות.
הטיול כולל ארוחות,לינה,ג'יפ 4*4,מדריך/נהג צמוד,כניסה לכל האתרים השונים והאטרקציות.
העלות הינה – 4,500 באט לאדם.
הרד בריק: ביום הראשון עולים צפונה,הנסיעה הינה נסיעת שטח,עצירה ראשונה היא לשם רפטינג בסירות גומי בנהר, המשך נסיעת שטח ובדרך נעצור לראות מופע פילים וכמובן שאי אפשר לוותר על רכיבה על הפילים דרך הג'ונגל ובנהר,משם נמשיך לחוות הזוחלים לראות מופע נחשים,מופע קופים,ביקור בחוות הסחלבים והמטרה היא הגעה לפאי – כפר מדהים בצפון בו תוכלו להנות במפלים שבאזור,בנוסף נבלה את הלילה הראשון בגסט האוס עם ספא של מעיינות חמים.
בבוקר מתארגנים ליציאה לאזור מה הונג סון – אזור מדהים ביופיו,ביקור במערת נטיפים גדולה,ביקור בשבטי הרים שונים,מפלים,נסיעת שטח מאתגרת במהלך היום והגעה למה הונג סון לשם לינה.
בבוקר השלישי נבקר בשבט ארוכות הצוואר וארוכות האוזניים,רחיצה במפלים,שייט על רפסודת במבוק ולקראת הערב חזרה לצ'אנג מאי שבמהלך החזרה נבקר בשמורת הטבע דוי אינתאנון.

טאנה: מטיילים ב"גליל העליון" של צפון תאילנד (צ'אנג ראי – מאה סאי) וגם ב"גליל התחתון" של צפון תאילנד (פאי – מה הונג סון).
הטיול באזור הגליל התחתון זהה לטיול של הרד בריק מבחינת המסלול. ניתן לבחור את המסלול השני הכולל – יציאה מצ'אנג מאי לכיוון מאה רים (כחצי שעה נסיעה) צפייה במופע נחשים,מופע פילים ובהמשך רכיבה על פילים בג'ונגל התאילנדי.
ממשיכים לרפטינג על סירות גומי לאורך הנהר ומשם לביקור במערת נטיפים בצ'אנג דאו,ישנו ביקור בשבט פלנג ונסיעת שטח אתגרית.
ביום השני יוצאים לביקור בשבט ארוכות הצוואר,ביקור בגן הפרחים ובגן החיות הפתוח,משם ממשיכים למאה סאי,על הגבול עם בורמה ומשולש הזהב (חיבור הגבולות של תאילנד,בורמה ולאוס),שיט על נהר המקונג וזמן לקניות בשוק הדיוטי פרי של לאוס.
ביום השלישי מבקרים במפל מים קון קום ומשם נסיעה להרים הגבוהים לשם תצפית על אזור צ'אנג ראי וביקור במעיינות החמים.
דרך חברת הטאנה ניתן גם לצאת לטרק רגלי בצפון למשך יומיים או שלושה.

הפיק: מטיילים באזור הגליל התחתון של צפון תאילנד (פאי – מה הונג סון), טיול אתגרי הכולל רפטינג בנהר,רכיבה על פילים וצפייה במופע פילים,ביקור בשבטי ההרים השונים ובשבט ארוכות הצוואר והאוזניים,ביקור במפלים,נסיעות שטח אתגריות.
בנוסף דרך חברת הפיק ניתן להירשם לקורסים שונים כמו – טיפוס הרים/צוקים,טיולי אופנועים/טרקטרונים,קורסי בישול ועוד.
אטרקציה נוספת שמוצעת דרכם היא טיול בן יומיים עד שלושה על רפסודה באזור צ'אנג מאי הכולל לינה וארוחות על הרפסודה,טיפוס צוקים,דיג ועוד.
07.06.08 18:26
אלון
שבוע טוב רצינו לשאול מה קורה אם נרצה את הטיול ללא הרפטינג בנהר נשמח לקבל תשובה מהירה תודה
07.06.08 22:31
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

אלון שלום,

לא חייבים לעשות אף פעילות במהלך טיול הג'יפים.

לכן אם אתם לא רוצים לעשות את הרפטינג למשל, אתפ פשוט מחכים ליד הג'יפים עד שהמטיילים האחרים חוזרים מהרפטינג.

כמובן שלא ישאירו אתכם לבד וחלק מהמדריכים נשארים ליד הג'יפים.

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק
תיקון טעות בתיאור מסלול הטיול ג'יפים של הרד בריק
07.06.08 23:05

בטיול הג'יפים של חברת הטיולים של הרד בריק כבר לא מגיעים ביום השלישי לדוי אינתנון.

היה ניסיון לשלב את דוי אינתנון בטיול אולם התברר שלא מספיקים להגיע לשם בזמן ובמקרים רבים הגיעו בשעות אחר הצהריים המאוחרות ולכןברד בריק החליטו להוריד את דוי אינתנון מתכנית הטיול.

אז מי שחשב שאפשר להנות מביקור בדוי אינתנון כחלק מטיול הג'יפים של הרד בריק אז שיידע שצריך להקדיש לדוי אינתנון יום טיול נפרד.

ואני חשבתי שבבנגקוק הכי מעודכנים.... :)

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות של Martin4travel בבנגקוק
RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
18.06.08 17:18
אלון
מרטין ערב טוב הבנתי שיש ימים קבועים לטיולים אנחנו יוצאים ביום א ה13/7 בשעה 1300 מישראל בטח נגיע מאוחר מה המלצתך לגבי מועד היציאה שלנו לטיול
RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
18.06.08 19:15

אלון שלום,

טיול הג'יפים של הטאנה יוצא על יום ושל הרד בריק כל יום חוץ מיום שבת.

לכן תוכלו לצאת ביום שנוח לכם.

ניתן להזמין דרכי את טיול הג'יפים ובהזמנת הטיול אני גם מתאם עבורכם איסוף חינם משדה התעופה בצ'אנג מאי לגסט האוס/מלון של חברת הטיולים וגם יכול להזמין עבורכם חדר במלון/גסט האוס בחברת הטיולים ללינה ללילה שלפני הטיול.

הזמנת הטיול אינה כרוכה בתשלום מראש והתשלום מתבצע ישירות לחברת הטיולים כשאתם מגיעים לצ'אנג מאי.

מחיר הטיול (5,000 באט) זהה בין אם תזמינו דרכי ובין אם תזמינו ישירות מחברת הטיולים באמצעות מייל או כשאתם מגיעים לצ'אנג מאי.

הזמנת הטיול היא ללא מחוייבות ובמקרה וחל שינוי של הרגע האחרון אין כמובן דמי ביטול.

במידה ותזמינו מלון בצ'אנג מאי, יקחו אתכם למלון שהזמנתם וגם יאספו אתכם ממנו בבוקר הטיול.

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק
RE: RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
20.06.08 08:44
אלון
צהריים טובים מרטין סליחה על הבורות אבל אני מבין שזה עסק יקר כמה תעלה לנו הטיסה מבנקוק לארבעתינו והלינה אם הבנתי נכון רק הטיול עצמו עולה לנו בערך 600 דולר יש לך הערכה כדי שנוכל לשקול היטב תודה מראש אלון
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: המלצות לטיול לתאילנד - יולי-אוגוסט
20.06.08 12:04

אלון שלום,

אם 50 דולר ליום לאדם לטיול על בסיס 'הכל כלול' (מים, ארוחות, דמי כניסה לאתרים ולינה) נראה לך יקר, אני ממליץ לך לשקול שוב את הנסיעה שלכם לתאילנד.

הסיבה היא שעלות טיול יום או טיול שייט בתאילנד עולה בין 30 ל-40 דולר לאדם (ואז זה כולל רק ארוחת צהריים, ללא ארוחת בוקר וערב ולינה שיעלו את אותם 10-20 דולר), מה שאומר שתאילנד לכל אורך הטיול תיראה לך מאוד יקרה.

אם תישנו בגסט האוסים ממש זולים של 400 באט ללילה לחדר לשניים (וחשוב לזכור שגסט האוס זה לא מלון עם ארוחת בוקר ובריכה ושאר פינוקים אלא חדר פשוט, לפעמים זה יהיה רק עם מאוורר ולא מזגן והמקלחות המשותפות נמצאות בסוף המסדרון) ותאכלו רק במסעדות תאילנדיות זולות שבה עלות ארוחה תעלה 100 באט לאדם, כבר הגענו לעלות של כ-20 דולר לאדם ליום.

וזה בלי מקדונלדס או פיצה או גלידה או שתייה קלה או שייק פירות או מוניות או מסאג'ים או טיולים או בילויים או דמי כניסה לאטרקציות וכמובן הטיסות.

אז איזה טיול אתה מתכנן? רק לסמן וי בכל מיני מקומות בתאילנד ולהגיד שהיית אבל לא תטייל באותם מקומות?

אני מבין את החשיבה של 'אם נעשה את זה לבד זה יעלה לנו פחות' אבל בפועל טיול עצמאי עולה יותר מטיול מאורגן.

בוא ניקח את טיול הג'יפים למשל.

עלות השכרת ג'יפ: 1,200 באט ליום.
עלות דלק: 1,500 באט ליום

כבר הגענו ל-84 דולר ליום, שהם 21 דולר לאדם + אותם 20 דולר ליום על לינה וארוחות וזה בלי האטרקציות כמו רפטינג או רכיבה על פילים וכן הלאה תוך שאני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע בדיוק לאן לנסוע (כולל נסיעת השטח).

אם תרמילאים יוצאים לטיול בידיעה שהם הולכים לעשות טיול זול בעלות של 40 דולר ליום שבו הם מחשבים כל דולר שיוצא מהכיס, אתה רוצה לצאת לטיול משפחתי בעלות נמוכה יותר?

כשכולם אומרים 'תאילנד זולה' הכוונה היא שתאילנד היא מדינה זולה לטיול בהשוואה לאירופה או ארה"ב למשל.

מכאן נובעת ההמלצה שלי שתשקול מחדש את הנסיעה שלכם לתאילנד או שתגדיל את התקציב שלכם לנסיעה, אחרת אתה תגיע לפה ופשוט תסבול כי הכל ייראה לך יקר.

לגבי הטיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי.

בחברות התעופה הזולות של תאילנד, ככל שהמטוס הולך ומתמלא כך מחיר הטיסה עולה ולכן הזמנה מוקדמת מבטיחה מחיר נמוך יותר.

לכן כדי לדעת מחיר מדוייק, צריך לבדוק את עלות הטיסה לפי תאריך הטיסה ומחיר הטיסה יכול לנע בין 40 ל-70 דולר לאדם.

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |