מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
בתי מלון בתאילנד להזמין מארץ כן או לא
10.06.08 10:20
שירה
שלום רב
מרטין אני רואה שאתה ממליץ להזמין מלונות מעל 3 כוכבים כבר בארץ
אבל האם זה הגיוני להזמין מלון לפני שאתה רואה מה אתה מקבל?
זה לא קצת מסוכן?
תודה שירה
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
RE: בתי מלון בתאילנד להזמין מארץ כן או לא
10.06.08 13:59
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

שירה שלום,

האם זה הגיוני להזמין מלון לפני שאתה רואה מה אתה מקבל?

כן. זה הגיוני וכך נוהגים רוב התיירים בעולם.

לחלק מהישראלים החשדנים קשה להזמין מלון מראש 'בלי למשש את הסחורה', וזה בסדר, רק שלחשדנות הזאת יש מחיר שהוא לשלם מחיר גבוה יותר עבור אותו מלון בהזמנה מעכשיו לעכשיו במלון עצמו.

זה לא קצת מסוכן?

מה מסוכן בדיוק? שתגיעי למלון ותראי שמדובר במחנה אוהלים? שהגעת למלון ומצאת מגרש ריק שכתוב עליו 'ברוכים הבאים למדינת הפראיירים'?

אני לא יכול להעיד על סוכני נסיעות אחרים, אבל אני עובד רק עם מלונות שראיתי בעצמי כדי שאני אדע בדיוק מה הלקוח מקבל, ומלונות שבעבר קיבלו תלונות הפסקתי לעבוד איתם וכך התגבשה לי 'נבחרת' של מלונות שאני יודע שלא יהיו איתם בעיות.

בגללל ההיכרות עם המלון, אני יכול לראות האם אתר האינטרנט של המלון משקף את המלון כמו שהוא או שצריך לעשות תיאום ציפיות מול מה שהמלון מראה באתר שלו.

הסוד של סוכן נסיעות מוצלח הוא תיאום ציפיות - להבין מה הלקוח מחפש ולהתאים לו ממה שיש לתאילנד להציע.

תיאום ציפיות נכון מממש ציפיות מצד אחד ומצד שני מונע אכזבות.

בארץ, בשל התחרות העזה בין סוכני הנסיעות, כולם עברו לסופרלטיבים של 'מדהים', 'מהמם', 'חלומי' ושאר ירקות שיווקיים, כל בקשה של הלקוח נענית ב-'אין בעיה' ו-'כל מה שתרצה' והתוצאה היא פער בין הציפיות של הלקוח לבין מה שהוא קיבל בפועל.

זאת הסיבה שבבית המשפט לתביעות קטנות בישראל, התחום עם הכי הרבה תביעות הוא תחום התיירות, בשל הפער בין הציפיות לבין המציאות.

אני דוגל בגישה של 'אז מקסימום לא יקנו דרכי' ולכן אני מסביר ללקוח בדיוק מה הוא הולך לקבל ומה לא, האם מלון למשל אכן עומד בציפיות שלו ואז אין תלונות והלקוחות מרוצים ולי אין כאב ראש.

נקודה נוספת שצריך לחשוב עליה היא שבפועל, מתוך למשל 20 מלונות שאני מציע במקום מסויים, את הרי לא תעברי את כל ה-20 מלונות כדי לבדוק אותם אחד אחד (מה שייקח לך יומיים) ולרוב התוצאה היא שאחרי המלון השלישי או הרביעי מתעייפים ומתייאשים ופשוט לוקחים את המלון כי נמאס מכיתות הרגליים וסחיבת התיקים בחום ובלחות של תאילנד, משלמים יותר על המלון ויכול להיות שמלון אחר היה במחיר טוב יותר ומתאים יותר לציפיות שלך.

אז את צריכה להחליט האם את רוצה להנות ממחיר נמוך יותר עבור הזמנת מלונות או שאת מעדיפה לשלם יותר על אותו מלון בגלל חשדנות וחוסר אמון.

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק
RE: RE: בתי מלון בתאילנד להזמין מארץ כן או לא
10.06.08 15:00
שירה
מרטין שלום
איך אוכל לקבל את ההצעות שלך למלונות?
תודה
RE: RE: RE: בתי מלון בתאילנד להזמין מארץ כן או לא
10.06.08 18:11
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

שירה שלום,