מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
ויזה לתאילנד
11.06.08 12:20
מיכל
רציתי לדעת, אם אני עושה ויזה לתאילנד בארץ. ועוברת את הגבול ללאוס לכמה ימים (לפני שתוקפה של הויזה שהנפיקו לי בארץ נגמר), האם הויזה מתבטלת לי?
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק
ציוד לטיול
כן, הויזה מתבטלת כי היא לכניסה חד פעמית לתאילנד
ל"ת
11.06.08 13:34
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

- ללא תוכן -
RE: כן, הויזה מתבטלת כי היא לכניסה חד פעמית לתאילנד
12.06.08 06:54
אלכסיי
צריך וויזה מישראל לתאילנד?!!!
כן למי שרוצה לשהות בתאילנד מעל חודש ובלי לצאת מהמדינה עצמה
ל"ת
12.06.08 10:08
מיכל
- ללא תוכן -
תנאי הויזה לתאילנד
12.06.08 10:37
דואר אלקטרוני: martin4travel@gmail.com

אלכסיי שלום,

על פי חוקי ההגירה, המגיע לתאילנד יקבל ויזה חינם ל-30 יום אם ברשותו כרטיס טיסה החוצה מתאילנד בתוך 30 יום או פחות.

אם אין ברשותו כרטיס טיסה החוצה מתאילנד בתוך 30 יום או פחות הנוסע חייב לעשות ויזה לתאילנד מראש.

לכן מי שמגיע לתאילנד ורוצה לטייל בעוד מדינות מחוץ לתאילנד ואין לו כרטיס טיסה החוצה מתאילנד בתוך 30 יום או פחות או מטיילים שיש להם נגיד כרטיס חזור לארץ מתאילנד אחרי יותר מ-30 יום (נגיד כרטיס פתוח לשנה) או שהם בכלל חוזרים מממדינה אחרת לארץ ואחרי הטיול בתאילנד הם ממשיכים למדינה אחרת שממנה הם יחזרו לארץ (מהודו או הונג קונג למשל) - הם חייבים ויזה לתאילנד מראש.

זה החוק, אבל בפועל בהגירה של שדה התעופה בודקים רק לחלק מהנוסעים האם יש ברשותם כרטיס טיסה החוצה מתאילנד בתוך 30 יום או פחות ואז מטיילים רבים התלונו ש-'הכרחתי' אותם לעשות ויזה לתאילנד ובכלל לא בדקו להם את כרטיס הטיסה האם הוא לתאריך של 30 יום או פחות ליציאה מתאילנד והם סתם ביזבזו כסף עבור הויזה.

אני מחוייב להגיד מה לשון החוק ואני כמובן ממליץ לא לקחת צ'אנס שאולי יסרבו לנוסע כניסה לתאילנד היות ואין לו כרטיס טיסה החוצה מתאילנד בתוך 30 יום או פחות והוא לא עשה ויזה מראש.

מי שרוצה להישאר בתאילנד לחודשיים למשל כמובן חייב בויזה מראש.

טיול מהנה,

מרטין מסוכנות הנסיעות Martin4travel בבנגקוק
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |