מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
טיול לאיים באמצע אוגוסט
17.07.08 09:24
סיגל
אני ובעלי מתכננים חופשה באיים באמצע אוגוסט, אבל כיוון שאנו מוגבלים בזמן (שבועיים), חשבנו להתמקד באי אחד (בנוסף למס' ימים בבנקוק). אנחנו מתלבטים מאוד בין האיים- כל אחד אומר לנו משהו אחר... האם כדאי לנסוע לפוקט וקופיפי- בהתחשב במזג האוויר בתקופה הזו? או אולי עדיף לבקר בקוסמוי ובאיים הקרובים לו? מישהו אמר לנו שבאמצע אוגוסט יש יותר סיכוי לגשמים ולים סוער בצד של קופיפי ופוקט. האם זה נכון? אנחנו רוצים כבר להחליט ולסגור עניין! מצפה לתשובות בקוצר רוח!!!
כרטיסי טיסה
לקוסמוי
[לחץ כאן להזמנה]
RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 06:34
ארז
בני כמה אתם? פעם 1 בתאילנד? מה מחפשים בטן גב ומעט מסיבות וקניות או שקט מוחלט?
RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 06:53
סיגל
אנחנו בני 33 ו-34. פעם ראשונה בתאילנד(!!!!) ורוצים לשלב גם בטן גב וגם סיורים/אטרקציות וכמובן- קניות. אין לנו הרבה זמן, ולכן אנחנו מתלבטים באיזה איים לבקר.
RE: RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 07:31
ארז
תראי, פוקט וקופיפי זה באותו צד
פוקט זה אי ענקי עם המון מה לעשות, פיפי זה אי קטן אינטימי יותר ושקט.
בצד השני זה קוסמוי שהוא אי גדול מתויר ומודרני (אני אוהב אותו) ויש את קופנגן שהוא יותר מתאים לבטן גב מסיבות קצת והתפנקות שקטה.
הכי חשוב שתשאירו לכם כמה ימים בבנגקוק לקניות רצוי גם בסופש שתרוויחו את מכירות סוף השבוע.
אני אישית השנה נוסע עם אישתי לירח דבש בפוקט קוסמוי ופנגן. את קופיפי לא אהבנו במיוחד יותר מידי מבודד לדעתי
RE: RE: RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 07:59
סיגל
תודה על המידע! אבל:
1. האם יש יותר סיכוי לגשם וים סוער בצד של פוקט וקופיפי?
2. שמענו דעות שונות, ועל פי חלק מהן, קוסמוי לא מומלצת ("נראית כמו עזה"). האם זה נכון?
3. האם זו החלטה נכונה להתמקד רק בצד אחד של האיים (אם אנחנו נוסעים רק לשבועיים 11.8-24.8)? זה פשוט מאוד מפתה לבקר ב-2 הצדדים...
RE: RE: RE: RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 08:12
ארז
1. אני דווקא חוויתי יותר גשם בצד של קוסמוי אבל כעיקרון את צודקת.
2. אם עזה הייתה נראית ככה אז כנראה שהיינו בשלום איתם ומטיילים ל"עזה" כל סופ"ש.
קוסמוי זה אי גדול שמתחלק ל2 איים מרכזיים אחד שקט יותר והשני עמוס יותר שבעמוס זה כל מרכז העניינים המסעדות הפאבים המועדונים החנויות והכל, מזכיר יותר את אילת טבטח שלא את.....
3נכון שמפתה לבקר בשני הצדדים אבל בא לך להיות בכל אי 3 ימים ואז שוב לנוע למקום אחר?
RE: RE: RE: RE: RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 10:49
סיגל
אנחנו כנראה נתלבט עוד קצת, אבל נתת לנו חומר למחשבה. בכל מקרה, תודה רבה ותיהנו בירח דבש.
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
18.07.08 12:08
ארז
תודה
תהנו גם אתם אם את צריכה עוד טיפים רק תבקשי
RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
19.07.08 21:24
סיוון
היי, סיגל, אני נסעתי עם חברה לתקופה קצרה וגם לנו המליצו להתמקד בצד אחד של האיים. רוב ההמלצות היו לצד קוסמואי וקופנגן (ולא פוקט וקופיפי) בגלל חוסר הזמן. וכך עשינו ומאוד נהננו גם בקוסמואי וגם בקופנגן (לצד השני אסע בהזדמנות אחרת). ואכן מומלץ כמו שרשם ארז ל3-4 ימים אחרונים בבנקוק לשופינג בעיקר ובאמת כדאי לתכנן שם להיות בסופ"ש (שבת-ראשון) בעיקר בגלל שוק סופ"ש הענק והמגוון (נקרא צ'טוצ'אק). אבל אני מאמינה שתהנו בכל מקרה...
RE: RE: טיול לאיים באמצע אוגוסט
20.07.08 12:29
סיגל
תודה! נראה לי שזה באמת מה שנעשה!
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |