פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
3 שבועות בתאילנד בספטמבר!מה דעתכם??
13.08.08 19:40
ר.ו.
אז ככה: אני טס עם אשתי לשלושה שבועות בספטמבר מה-4 עד ה-24. תגידו לי מה דעתכם: 4.9-המראה עם אל על לתאילנד 5.9-6.9נחיתה+הגעה לבנגקוק(יום שישי) 7.9-11.9- צ'אנג מאי+טיול של טאנה או רד בריק(3 ימים) 11-9.-17.9-קוסמוי 17.9-20.9-בנגקוק+קניות 21.9-22.9-קאנצאבורי(טיול של יומיים) 23.9-24.9-בנגקוק(קניות אחרונות+חזרה לארץ). מה דעתכם? עזרה לגבי טיסות פנימיות...550 שקל לזוג לטיסה הלוך חזור מבנגקוק לצ'אנג מאי דרך אייר אסיה זה מחיר סביר לא? מה בנוגע לטיסה מבנגקוק לקוסמוי וחזרה? מה המחיר הכי זול שמצאתם? אני מצאתי בסביבות ה-1300 שקל לזוג הלוך חזור. סך הכל 4 טיסות פנים בכ-1900 שקל זה סביר?
העניין הוא שאני אצטרך לוותר על קוסמוי לטובת פוקט. מה דעתכם? ייצא לי ככה: בנגקוק-ציאנג מאי(הלוך חזור)-270 שקל לבן אדם בנגקוק--פוקט(הלוך חזור)-233 שקל לבן אדם.
עדיף פוקט על קוסמוי אם כך? איזה אי טוב יותר? ב-14 לספטמבר יש את הפול מון, לא?
תלוי איזה סגנון אוהבים פוקט הרבה יותר סואנת ומזכירה באזורים מסוימים שוק גדול אבל יש איפה לבלות בלילות ויש את קאטה ביטץ שהוא סבבה. קופיפי חופים מדהימים והרבה יותר רגוע
עדיף בשדה תעופה בקומה 3 שאתה נוחת ומסיים את הבקורת דרכונים והמזוודות ביציאה החוצה תעלה לקומה 3 הקומה של הטיסות הפנמיות ויש שם את כל חברות התעופה ותברר מחירים.
יש לי טלפון של סוכן נסיעות ישראלי בבנגקוק שיוכל לייעץ לך . שמו גימי: 08-37701110