ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר למזרח הרחוק
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים למזרח הרחוק
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים במזרח הרחוק
  • המשך ללוח שותפים »
השכרת רכב במזרח הרחוק
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך במזרח הרחוק
[לחץ לחיפוש אירוע]
מידע רלוונטי על מזרח הרחוק
מטבעות במזרח הרחוק
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים »
שעונים במזרח הרחוק
  • רשימת שעונים במזרח הרחוק
מפות של מזרח הרחוק
צפו בארצות דרום אמריקה ומוקדים מעניינים במזרח הרחוק על מפות של גוגל
מזג אוויר במזרח הרחוק
  • מזג אוויר במזרח הרחוק
  • מזג אוויר בארצות נוספות
ביטוח נסיעות
ביטוח נסיעות למזרח הרחוק הזול ביותר!
רק 1.25 $ ליום כולל מטען
מתאים לתרמילאים ולמטיילים רגילים
אפשרות להרחבות נוספות
אז למה אתם מחכים???
תלחצו, תבדקו, תשוו... תרכשו!!!
חפשו אותנו בפייסבוק
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על מזרח הרחוק, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
מגוון עבודות במזרח הרחוק
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה למזרח הרחוק עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה למזרח הרחוק
לחיפוש כרטיס טיסה
הזמנת מלון ברחבי מזרח הרחוק עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו ארץ במזרח הרחוק:
ויאטנם
קמבודיה
סין
הודו
תאילנד
ארצות נוספות...
לחיפוש מלון במזרח הרחוק
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות למזרח הרחוק
לפרטים והזמנת ביטוח

שכחתי לשאול.. - פורום המזרח הרחוק

פורום המזרח הרחוק פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם, מונגוליה, גאורגיה ושאר יעדים באסיה ובמזרח הרחוק.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
שכחתי לשאול..
08.01.07 16:15
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על מזרח הרחוק, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
ומהן העלויות (ברור שפחות או יותר) של הנסיעות ממקום למקום
זה חוצ מההוצאות החודשיות שפירטת בתשובה לורד מן הסתם
שוב תודה
תגובה
RE: שכחתי לשאול..
איתמר
08.01.07 21:24
סיוון עושה הרושם שאת לחוצה על התקציב. הנסיעות במזרח זולות משמעותית מבשאר העולם. מטייל אשר משתמש רק בתחבורה זולה, אוכל במקומות המקומיים, ישן בגסטהוסים הכי פשוטים ונמנע מאטרקציות יוקרתיות יוציא בחודש בערך:

תאילנד 400-700 דולר
לאוס 280-350 דולר
ויאטנם 250-450 דולר
קמבודיה 400-500 דולר
נפאל 250-450 דולר
הודו 250-450 דולר

כפי שאת רואה יש מנעד גדול בן אדם שנוסע לנפאל ומבקר רק בערים, ומוציא כך מעט כסף או בן אדם שנוסע ומבצע טרקים מאורגנים שיכולים לעלות הרבה יותר. בתאילנד מפתה מאוד להתפנק ורוב האנשים מוציאים סכום יותר קרוב ל700 אבל בהחלט אפשר לשרוד גם עם 400 דולר.
תגובה
ואוווו...
sivan7779
08.01.07 22:40
ואווו...תודה על התשובה :)
אז איך אתה ממליץ לי להתחיל... בדרום חודש ואז לללאו... ולחזור לצפון הודו..- מבחינת מזג אוויר..
תגובה
הממ
איתמר
09.01.07 19:08
תני לי תאריך יציאה וחזרה, או כמה חודשים בערך מתאריך היציאה ונראה מה אפשר לעשות.
לא הייתי מקדיש פחות מ3 שבועות למדינה, אלא אם כן את רק עוברת בה מכוונה תחילה, ובשביל הודו (שמהווה תת יבשת) הייתי מקדיש הרבה יותר מ3 שבועות.

נסי לתכנן את הטיול בצורה שלא תעשי "הלוך-חזורים" זה גם מהנה יותר חוויתית וגם זול יותר. למשל בגוש דרום מזרח נסי לנחות בתאילנד, לנסוע לצפון תאילנד, לחצות לצפון לאוס, לרדת את כל לאוס הדרום, כניסה לדרום ויאטנם, עליה עד צפון ויאטנם ומשם טיסה חזרה לבנגקוק ודרום תאילנד.

חלקי את הטיול לתקופה החמה והקרה. התקופה הקרה תיהיה עד מרץ והתקופה החמה תיהיה החל ממרץ. בחלקים הקרים תוכלי לטייל באיזורים היותר טרופיים (דרום הודו או דרום מזרח אסיה) ובתקופה החמה תוכלי לטייל באיזורים ההרריים (נפאל, צפון הודו).

אם תגידי לי בדיוק את החודשים ואת השאיפות אני אוכל להמליץ לך במדוייק מה יהיה אידאלי מבחינה עונתית-מסלולית.
תגובה
לאיתמר
09.01.07 20:32
מעריכה את זה.
הסוכנת שלי מחפשת לי כרטיס לסוף חודש זה, גג תחילת פברואר.
חשבתי להתחיל בדרום הודו- שזו עונה טובה עכשיו.
חברה שלי מהארץ מגיעה לתאילנד לקראת מרץ- חשבתי להיפגש איתה (למרות שרציתי להשאיר את תאילנד "לקינוח")...להיות איתה 3 שבועות- אני אישית רוצה לטייל שם בכפרים לא רק לישרוץ בחופים...אבל אם לא יסתדר לה מבחינה כספית אולי אחזור לתאילנד בסוף הטיול..בשביל לבקר במקומות שלא טיילתי (אטייל) איתה, פעם נוספת.
משם, מה שהבנתי כדאי לעלות לנפאל... ומכאן תצטרך לעזור לי.
אין לי הגבלת זמן
החיסונים נעשו...הכרטיס- הוקצב לו כסף.
וחוצ מזה לטיול עצמו----שיכלול שהייה, אוכל, טיסות נסיעות (דרך אגב אני ממש לא מהמפונקות..להפך), טרקים ורפטינג וכל מיני אטרציות (חוצ מצניחה ובנגי שאני לא!!! מתכוונת לעשות שוב פעם. הספיק לי---היה מעולה אבל זהו), יש לי כרגע תקציב של 4000$ בדיוק.
חשבתי להיות בהודו- דרום וצפון ---לכסות כמה שיותר, נפאל, לאוס, תאילנד, ואם זה ריאלי וישאר כסף...ויאטנם, אולי בורמה, קמבודיה...אתה מבין---"ילדה בחנות ממתקים" ,,, רוצה הכל ולא יודעת ליבחור ולעשות סדר עדיפויות.
אם תוכל לעזור לי מבחינת מסלול ולהיות ריאלית מבחינה תקציבית.
ערן החמוד גם עוזר לי מאד, וגם אתה בעבר ענית לי. איזה כייף שיש עזרה כזאת.
אודה לך...ושאלה- כדאי אכן להתחיל בדרום...להיות בחופים והסביבה ומשם לאילנד??? מה דעתך
זהו בגדול
תודה והמשך ערב נעים
סיון :-)
תגובה
RE: לאיתמר
איתמר
10.01.07 02:00
פברואר: אידאלי לדרום הודו או דרום מזרח

מרץ: מתחיל להתחמם עדיף להצפין (גם בהודו וגם בדרום מזרח... צפון לאוס/תאילנד יכול להיות סביר מאוד במרץ אבל עדיף כבר להיות בנפאל או בצפון הודו בסיקים או אוטראנ'צל)

אפריל: אותם איזורים כמו במרץ רק שהחום מתחיל ממש להעיק ורוב הסיכויים שתמצאי את עצמך כבר בנפאל או הודו

מאי: העונה בנפאל מתחילה להיגמר, הגשמים מאיימים לבוא - עלייך לעבור לצפון הודו אם לא עשית זאת עוד

יוני-אוקטובר: החודשים הבאים מהווים את תקופת המונסונים ברוב מזרח אסיה. הכי נוח לברוח לצפון הודו שם יש איזורים שבהם המונסונים לא מכים.

כפי שאתה רואה, החודשים האידאלים לדרום מזרח (תאילנד וסובבותיה) ולדרום הודו הם קצרים מבחינת פרק הזמן הזמין לך, ותצטרכי לבחור כנראה אחד מהם.

אני מעריך שאין לך תקציב לטייל אחרי אוקטובר. אם יהיה לך תוכלי באוקטובר נובמבר, לחזור לדרום מזרח או דרום הודו.

תגידי לי מה את חושבת על זה.
תגובה
מה דעתך איתמר
10.01.07 02:43
לפי מה שהבנתי אז אוכל:
בפברואר דרום הודו
במרץ תאילנד
אפריל נפאל
מאי לאוס? וויאטנם?
יוני צפון הודו
מה עם קמבודיה???
האם מכל יעד צריך טיסה או שיש אפשרות לאוטובוסים או רכבות???- יודע אולי מחירים
סיון
תגובה
RE: מה דעתך איתמר
איתמר
10.01.07 03:42
הגוש של תאילנד לאוס ויאטנם קמבודיה אפשרי בתחבורה גלגלית, בשביל להגיע אל הגוש של נפאל הודו צריך טיסה. טיסה מבגנקוק לנפאל עולה סביב ה200 דולר (צד אחד) טיסה לקלקוטה (מזרח הודו) עולה 120 דולר.

כמו שאמרתי תצטרכי לוותר או על דרום הודו או על דרום מזרח, אחרת תצטרכי לטייל בקצב לא מהנה, וגם לפי התרשים שהצעת תצטרכי לטוס הלוך ושוב מהגוש המערבי של הודו לגוש של דרום מזרח (הסתכלי היטב במפה). בשביל הגיוון הייתי מציע שתוותרי על דרום הודו, תנחתי בבנגקוק ותטיילי בתאילנד וסביבתה בפברואר ומרץ. את אפריל ומאי תוכלי להעביר בנפאל ואת השאר בצפון הודו.

נכון שבצורה זאת לא תקבלי את תאילנד קקינוח אבל תתנחמי בכך שה"שוק של המזרח" יבוא לך בהדרגה...

עונות זה לא דבר מחייב אבל זה דבר מומלץ בהחלט. אפשרי לטייל בדרום מזרח גם במאי אבל חם להחריד ואפשרי גם לטייל ביולי אבל צפי מדי פעם לימים רצופים של גשם מטורף. כלומר אם את ממש רוצה לשים את תאילנד בסוף זה יהיה במחיר של לסבול את המונסונים.
תגובה
sivan7779
10.01.07 04:36
אז אתה מציע ? שלהתחיל בתאילנד..לאוס ויאטנם קמבודיה ואז לקראת מאי להגיע לצפון הודו???
מתי כדאי אם ככה להגיע לנפאל? הבנתי שהתקופה היא במרץ...

בעיקרון זה נשמע טוב.. השאלה אם יש מה לעשות בתאילנד כמעט חודשיים??? וכן אני רוצה לשלב בין החופים לשבטים וגונגלים. יש שם טרקים???
מצטערת על כל השאלות..פשוט אני מאד מבולבלת ומתכננת את הכל לבד. וחייבת לסגור טיסה. בגלל זה אני בלחץ
תגובה
דודי
10.01.07 09:11
חבל לפספס את נפאל.
הייתי במקומך דואד להגיע לנפאל באמצע סוף מרץ.
בתאילנד אין טרקים, יש טיולי יום אבל הם ממש לא קרובים לטרקים של נפאל וצפון הודו. גם לא ממש נעים לעשות טרקים בחום של 35 מעלות.

שבטים כדי להשאיר ללאוס, כיוון שתאילנד מאוד ממוסחרת ואילו בלאוס רואים שבטים החיים בצורה מעניינת מאוד וללא משחק בשביל התיירים
תגובה
sivan7779
10.01.07 12:26
התייאשתי
מה לעשות איפה לנחות. הסוכנת "מציקה" לי שניזדרז...ואני כבר לא יודעת.
יש מצב לעבור בדרום הודו בסוף הטיול??? בקיץ??
אני חייבת היום לסגור טיסה :-(((
תגובה
איתמר
10.01.07 13:58
לא תיהי בתאילנד חודשיים. תוכלי להיות גם שבועיים בתאילנד, 3 שבועות בלאוס ו3 שבועות בויאטנם.
לאחר מכן באפריל תוכלי לטוס לנפאל ומשם להמשיך לצפון הודו. זה יותר פשוט ממה שזה נשמע.
תגובה
איתמר
sivan7779
10.01.07 15:38
ישנה אפשרות להגיע לדרום הודו לקראת סוף הטיול? אחרי שאראה את הצפון?? זא להמלצתך- להשאיר את דרום הודו לסוף הטיול- חצי שנה מעכשיו בערך??
כמובן- אם יש טעם

אבא שלי מעוניין גם להיפגש איתי בטיבט---אם ארצה- איך לדעתך אוכל לשלב זאת בטיול???
:-) :-)
מיליון תודות
ויום נפלא
סיון
תגובה
סיוון ואיתמר שימו לב
ערן יהב ¤
10.01.07 16:56
השירשור בפורום יכול להגיע עד עומק של 10 רמות.
אם אתם רוצים עוד לפתח את הנושא ולדון תפתחו נושא חדש.

תודה :)
ערן
תגובה
RE: סיוון ואיתמר שימו לב
איתמר
10.01.07 19:55
סיוון אני נותן לך מענה בנושא חדש.
תגובה
[לחץ כאן להזמנה]
מלונות במזרח הרחוק