פורום המזרח הרחוק מכסה את הארצות הבאות: הודו, נפאל, סין, בורמה, תאילנד, לאוס, קמבודיה, ויאטנם.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
תאילנד-שאלה על חיסונים ומדריך ישראלי בצפון
26.08.08 10:28
מירי
שלום לכולם.
אני ובן זוגי טסים לתאילנד בדיוק בעוד חודש.אני מתלבטת לגבי חיסונים - איזה לעשות והאם הם יהיויעילים לעוד קצת פחות מחודש? האם מישהו מכיר מדריכים ישראלים בצ'אנג מאי וצ'אנג ראי?
את הולכת ללשכת הבריאות או דרך כללית לעשדות חיסונים.
יש שם ד"ר שמסביר בכללי לכולם איך להתנהל בטיול מבחעיינה בריאותית. לאחר מכן כל אחד נכנס באופן אישי אל הרופא ואומר לו לאן הוא טס ולכמה זמן. הרופא נותן מענה ואומר לך איזה חיסונים לעשות. מיד את עוברת לאח/אחות ומקבלת את החיסונים שציין הרופא.
חיסון זה חיסון ובוודאי שהוא יעיל אחרי חודש. תחשבי מה זה חודש שלם בשביל גוף האדם? חיסון פעיל כבר אחרי 3 ימים. ופרט חיסונים לתאילנד הם טטנוס- מי שעשה בצבא זה תופס לו ל10 שנים אז הרופא לא נותן. צהבת איי וצהבת בי. ועוד חיסון נגד דלקות בבטן.
אם נוסעים גם ללאוס אז מקבלים בנוסף חיסון דלקת מוח יפני.
מירי היי! אני ובעלי טסים גם בעוד חודש... תקבעי לך תור במרפאה למטייל בדיזנגוף סנטר והם כבר יתנו לך הסבר איזה חיסון לעשות הכל תלוי באיזה אזור אתם הולכים לבקר... כעיקרון הם ממליצים על חיסון נגד צהבת נגפית A,טיפוס הבטן וטטנוס... את החיסונים הם עושים על המקום קצת יקר, אבל קופ"ח משתתפת בהוצאה (: בהצלחה