שלום למישהו יש המלצות לאיך או מאיפה להשיג טיסות פנימיות זולות בארגנטינה ובכלל בדרום אמריקה, אני מגיע עוד 5 ימים לארגנטינה והייתי רוצה להתחיל לסדר את כל זה תודה
תגובה
RE: מה לעשות עם הטיסות הפנימיות?
איתי
12.02.09 21:06
תתחיל במסעות ע"י לחיצה על הבאנר שיש בהודעה שלך, משם יש מחירון. דבר שני, אינטרנט! חפש דרך חברות תעופה באינטרנט.
תגובה
תודה אבל...
יוסי
12.02.09 21:22
רציתי על דעת על איזה סוכנות שנמצאת שם כי הבנתי שזה הכי זול
תגובה
RE: תודה אבל...
ערן יהב
¤
12.02.09 21:32
ממש לא מדויק. שאני חפשתי שני טיסות מברזיל-קוסטה ריקה-גואטמלה. קבלתי הצעות מסוכניות בברזיל של 900 דולר עד 1200 דולר. ובסוף הזמנתי כרטיסים מישראל מחברת וייה ברזיל ב 550 דולר + 35 דואר מהיר שהגיע לדואר בסלבדור היכן שהייתי באותה עת בתוך 4 ימים.
תגובה
קאסה זולה
יותם
13.02.09 16:21
אהלן בכל הנושא של טיסות פנים בארגנטינה, טיסות באמריקה הלטינית, ומעבר לכך, בכל הקשור בטיול באמריקה הלטינית בכלל ובארגנטינה בפרט, אתה בהחלט מוזמן לפנות אלינו ! אשמח לעזור בכל שאלה ובקשה נוספת ! להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
תגובה
RE: קאסה זולה
יוסי
13.02.09 20:16
שמעתי רק דברים רעים על ה קסה זולה לא נראה לי שאני יתקרב לשם
תגובה
RE: קאסה זולה
רוית
14.02.09 12:20
כמו על כל דבר, במיוחד אצלנו הישראלים, על כל דבר יגידו דברים טובים ורעים. אני ממליצה לך לקחת הכל בעירבון מוגבל ולראות בעצמך. אם באמת רע שם, אחרי יום תעבור למקום אחר. מצד שני יכול להיות שהמקום סבבה, ואנשים טובים ועוזרים ואז חבל שלא הגעת.
שלום רב! בטיסות פנימיות תוכל להעזר בנו או בכול סוכנות אחרת בארגנטינה אך אכן תוכל לפעמים למצוא גם בארץ את הטיסות במחירים דומים נשמח לעזור בהמשך צוות רד בואנוס איירס