שוב הי
מקוסקו לארחנטינה לפניך שתי אופציות עיקריות:
טיסות קוסקו-לימה + לימה-בואנוס איירס, או אוטובוסים דרך בוליביה.
גם טיסה מקוסקו ללימה ומשם אוטובוסים דרך בוליביה ו/או צפון צ'ילה באים בחשבון.
בצפון מערב ארחנטינה, תוכל לטייל בפרובינציות של חוחוי, סלטה וטוקומן, בין מדבריות מטורפים הצבועים בשלל גוונים ועמוסים תופעות טבע מיוחדות, במספר פארקים לאומיים באזורי אקלים שונים, בקבראדות (קניונים) היפהפיות, בין עתיקות מעניינות וכפרים שלווים.
כמו כן תוכל להנות מן התרבות והמאכלים היחודיים לאזור זה, ומחברתם הכיפית של התושבים האדיבים ומסבירי הפנים.
אם לרשותך 10-14 יום לפחות, אותם אתה מוכן להקדיש לצפון ארגנטינה, בהחלט הייתי ממליץ לך לעבור ולבקר באזור מקסים זה.
אם תעבור בבוליביה בדרכך, תוכל להתעכב בין השאר בקופקבאנה (איי השמש והירח), לה פאס וסביבתה, סלאר דה אויוני ועוד...
ללא עיכובים, המסלול קוסקו-פונו-קופקבאנה-לה פאס-טופיסה-לה קיאקה-חוחוי, יקח לך לפחות יומיים וחצי של נסיעות;
אם תבחר לעבור בצפון צ'ילה (תוכל לעשות זאת גם דרך בוליביה בנתיבים סחאמה-לאוקה/אויוני-סן פדרו), תצטרך לעבור בסן פדרו דה אטאקאמה (עם אופציה לבקר בסלאר הסמוך) ומשם לנסוע לעיר הארגנטינית סלטה. אני מעריך שהעסק יקח לך עוד יום נסיעה לפחות;
טיסות מלימה לסלטה/חוחוי היו פותרות לכולנו הרבה בלאגנים... אלא שהטיסות מלימה לצפון ארחנטינה עוברות בבואנוס איירס, ועולות בהתאם...
בנוגע למחירים תוכל להוועץ עם סוכנות הנסיעות אותה אני מייצג:
"קאסה זולה", בואנוס איירס, ארחנטינה
מייל: info@casazoola.com.ar
טלפון: 54-11-43421187
מספר טלפון ישראלי במחיר שיחה כמו בארץ: 03-7229339
להתראות, יותם