היכן אני יכולה למצוא מחירי טיסות פנים ומרחקים על מנת לתכנן נסיעה קצרה בברזיל ארגנטינה וצילה ? תודה על העזרה
תגובה
RE: מחירי טיסות ומרחקים בארגנטיה וצילה
אסף
25.04.10 10:41
תפרט מהיכן להכין אתה מעוניין להגיע. בכללי, נסיעות בצ'ילה, ארגנטינה וברזיל ממקום מעניין אחד למשנהו לוקחות בד"כ החל מ 3 שעות ועד 40 שעות.
תגובה
יונה
25.04.10 15:36
אני נוחתת בסאן פאולו אהיה גם בצילה אני מעויינת לראות את מפלי האיגואיסו את ריו דה ז'נרו ואת הקרחונים המתפוצצים. אני יודעת שהמרחקים עצומים לכן אני רוצה לדעת איך כדאי לתכנן את הסיבוב ואם כדאי קודם לטוס למפלי האיגואיסו או כדאי לטוס מצילה למפלי האיגואיסו ?
תגובה
חגית
25.04.10 19:27
חחחח ... קרחונים מתנפצים :)
ריו למפלי האיגואזו - 24 שעות לכן כדאי טיסה. בסביבות 100-120 דולר תלוי בתקופה (כדאי לרכוש באינטרנט). אחרי זה אפשר אוטובוס לצד הארגנטינאי ומשם 17 שעות באוטובוס לבואנוס איירס או טיסה של שעה. מבואנוס איירס כדאי לקחת טיסה לאל קלפטה לקרחונים אחרת מדובר ב 48 שעות נסיעה.
תגובה
יונה
25.04.10 19:56
תודה מכל הלב, האם במקרה ידוע לך על חברת תעופה שכדאילהזמין באינטרנט ?
תגובה
חגית
25.04.10 20:10
LAN ו- TAM בעיקר אבל ישנם עוד חברות.
תגובה
חגית
25.04.10 20:10
גם argentinian airline
תגובה
יונה
25.04.10 20:22
עזרת לי מאד אשמח לטיפים נוספים תודה תודה תודה
תגובה
RE: : מחירי טיסות ומרחקים בארגנטיה וצילה
עידן
26.04.10 00:00
אם מזמינים מספיק זמן מראש. לדוגמא שלושה שבועות לפני המחירים זולים יותר, אם תזמין חודשיים לפני המחירים יהיו עוד יותר זולים. לכן אם יש לכם זמן קצר ואתם יכולים לתכנן את הטיסות מראש, מומלץ לעשות את זה כמה חודשים מראש וכך לקבל מחירים טובים.
תגובה
RE: : מחירי טיסות ומרחקים בארגנטיה וצילה
יונה
26.04.10 10:05
שוב תודה אנחנו מתכננים לנסוע בתחילת פברואר 2011 ואנחנו בשלבי תכנון ראשוניים איסוף הטיפים עוזר לי מאד.