אני מגיעה בסוף מאי לארגנטינה.. ואני יודעת שהמג האויר לא כזה להיט.. האם אתם ממליצים לקחת טיסה למדינה אחרת או שאפשר לסבול את זה??? והאם מבחינת כספית זה משתלם??
תגובה
RE: עזרה.. בבקשה!!
דניאל
26.04.10 23:19
היי אני מגיע לשם ב21-5,אם איזה חברה את טסה? היכן יושנתתתת.?
תגובה
סימה
27.04.10 04:06
היי.. אני מגיעה דרך דיזנהויז.. מממ עם אל על ואיברייה.. כנראה בהסטרויל.. מתי אתה מגיע? עם מי? לאן?:) נחיתה שם או שאתה כבר מטייל??
תגובה
ערן יהב
¤
27.04.10 09:00
אפשר לטייל בצפון, באזור בואנוס איירס, ולבדוק מזג אוויר באזור ברילוצ'ה והאגמים ואולי להספיק לטייל שם לפני שהחורף מכה. אפשר גם לקחת טיסה ללימה בירת פרו ולטייל בה בעונה טובה. מחירי טיסות אפשר למצוא באינטרנט בסביבות 500- 600 דולר. אפשר כמובן לעשות את זה יבשתית ולטייל תוך כדי תנועה, אפשרות נוספת היא לטייל בצפון ארגנטינה ומשם לעבור לחודש בבוליביה ולבסוף עוד חודש עד חודשיים בפרו ללא צורך בטיסות
תגובה
סימה
27.04.10 14:10
מה אתה חושב אם נרצה לרדת לקרחון בכל זאת? עד כמה קר זה? מבחינת בגדים אנחנו מסודרות... מה אתה חושב??
תגובה
ערן יהב
¤
27.04.10 16:55
לבקר בקחרונים יחסית זה לא בעיה. אומנם קר מאוד אבל מדובר בסיור תיירותי. שעתיים באוטובוס עד לשמורה, הליכה של 10 דקות במסלול נוח ומוסדר ממנו אפשר על הקרחון. ניתן לקחת גם שייט של שעה ולהתקרב לקרחון. לכן גם אם מאוד קר זה לא ממש מפריע. לא מדובר בטיול של יום שלם או בטרק של מספר ימים. רק כדאי לוודא שהיום שאתם מתכננים להגיע לאל קלפטה הוא לא יום סוער שאז יהיה קשה לראות משהו כיוון שיהיה גשם, עננים וערפל
תגובה
סימה
27.04.10 20:20
אוווקי סבבה!! תודה הרגעת אותי קצת:) תודה רבה על הכל.. טרקים של פחות מיום של כה שעות לא יהיה אפשר לעשות??
תגובה
ערן יהב
¤
27.04.10 23:12
דמייני לך רוחות מקפיאות, גשם חזק, ערפל ועננים... למה שתרצי לעשות טרק ולא לראות כלום. כל הרעיון בטרק זה לראות את הנופים שמסביב... תקווי שיהיה לך מזג אוויר טוב.