מומחה לתכנון מסלול אישי \ חבילות לנוסע העצמאי. מחירים ללא תחרות.
[למידע נוסף לחץ כאן]
רציתי לדעת אם יש להחליף מטבע בשדה תעופה ואיך אני ידע שלא עובדים עליי במסעדה ומקומות ציבוריים?? וכמה עולה חדר פרטי עם מקלחת בהוטל?
תגובה
RE: ארגנטינה חילופי מטבע
ערן יהב
¤
28.05.10 11:03
בשדה התעופה תקבל שער נמוך. לכן מומלץ לא להמיר שם כסף אלא אם כן אתה חייב ליום הראשון אז תפרוט מקסימום 50 דולר. הנסיעה למרכז בואנוס תעלה לך מקסימום 10 דולר.
אם תיגש לאכול במקדונלס ושאר רשתות, המחירים מתפרסמים בברור על הקירות. לגבי מסעדות קטנות תשב בהם רק אחרי שישבת בכמה מסעדות מסודרות ואתה יודע להעריך כמה עולה מנה.
בגדול האוכל בארגנטינה זול. במיוחד כל האכול כפי יכולתך. אם תוכל במקומות כשרים (בבואנוס) האוכל קצת יותר יקר אבל עדיין זול משמעותית מהארץ.
חדר פרטי עם מקלחת עולה החל מ 100 שקל למקומות מעופשים ועד 300 ש"ח למקומות טובים. במקרה של מטייל לבד עדיף לך לישון בחדרים משותפים, בד"כ החל מ 4 אנשים ועד 10. העלות בסביבות 30-50 ש"ח ללילה תלוי היכן.