מלונות בארגנטינה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
שלום כולם,
קוראם לי ליגל , והגעתי לאתר כי אני מחפשת קצת חומר על ארנטינה בשביל טיול שאני הולכת לעשות בחודש יולי- אוגוסט.
בעיקרון אני לא טסה לטיול תרמילאים או משהו כזה אני טסה עם ידיד שלי מהעבודה ואנחנו טסים לבקר חברה טובה שלנו מבואנוס איירס. לפי מה שהצלחתי לברר מזג האוויר באותה תקופה לא ממש מזהיר... ומן הסתם יכול להיות שאני אהנה מפחות דברים שיכולתי להנות אם הייתי טסה בזמן אחר.
אז ככה... רציתי שאם כמובן אתם יודעים שתייעצו לי לאן שווה ללכת במיוחד במזג האוויר הזה ...(רוב הזמן שלנו יהיה בבואנוס.) אבל חשבנו לנסוע לברילוצ'ה (איך זה מבחינת מזג אוויר?) בנוסף רצינו גם לסוע לחלק השני שזה למפלי איגוסואו ... שאמרו לי ששם זה המקום כמעט הכי קר באזור בחודשים האלה.
אז ככה אם תוכלו לתת לי עצות גם מה לעשות בבואנוס איירס עצמה למרות שאני יודעת שהרבה הרבה אין מה לעשות ולראות .. כאילו דברים מאוד בסיסיים כמו שכונות , גן חיות , לונה פארק, כל מיני שווקים , ... בסכ"ה דברים ששיש לנו בארץ... אבל יש עוד דברים ועל המלצות של בתי מלון או אכסניות אם אתם מכירים.
אממ לגבי ברילוצ'ה דרכי נסיעה מה יותר עדיף טיסה או נסיעה באוטובוס? כנ"ל לגבי הנסיעה ל איגוסואו..
את כרטיס הטיסה כבר יש לי התאריכים הם מה - 12.7 עד ל 17.8 זה לא ממש הרבה זמן אבל אני באמת מקווה למצות ולהנות מהזמן הזה.
אממ זהו אז אם אתם יכולים להביא לי עצות לגבי מקומות לינה, עלויות של נסיעות ומקומות לינה עוד כל מיני מקומות ללכת אלהם אני ממש אודה לכם . :)
טנקס ...
ליגל.