למישהו יש מושג מה הדרך הגעה הכי נוחה מקוסטה ריקה לברזיל? אני צריכה להגיע לצפון ברזיל אבל גם הגעה לריו או מקום אחר יהיה טוב.
תגובה
RE: דרך הגעה מקוסטה ריקה לברזיל
איתי
10.05.07 08:09
פשוט מאוד... טיסה ! נסיעה באוטובוסים תתארך כשבוע לפחות, אבל לא זה העניין. צריך לעבור בדרום פנמה ובוונצואלה ומסוכן שם. הנסיעות מיהיו יקרות וקשות אז ברור שכבר עדיף טיסה.
תגובה
ענבר
11.05.07 01:30
קיימות טיסות ישירות מקוסטה ריקה לברזיל? אני לא מוצאת כאלה בכלל. ואם מישהו מכיר טיסות יחסית זולות זה בכלל יהיה מצויין. תודה.
תגובה
ליאת
11.05.07 13:57
יש טיסות. אומנם אני טסתי הפוך מברזיל לקוסטה ריקה. תגשי לסוכניות בקוסטה ריקה ותשאלי. אל תסתפקי בחיפוש באינטרנט
תגובה
ענבר
12.05.07 12:59
תודה. כמה עלתה לך טיסה מברזיל לקוסטה? את יודעת אם יש טיסות רק מריו או גם ממקומות אחרים?
תגובה
אלעד
13.05.07 01:35
אני טסתי מברזיל לקוסטה ריקה ב500 $ דרך סוכנות נסיעות אופיר טורס. הם היו הכי זולים.
תגובה
ערן יהב
¤
13.05.07 01:59
לא מדויק אלעד, הם לא הכי זולים!
אני טסתי מברזיל לקוסטה ריקה ואחרי שלושה שבועות מקוסטה ריקה לגואטמלה ושני הטיסות הללו עלו לי 520 דולר, דרך ויה-ברזיל Via Brazil, שהם אחלה סוכנות. החברה הינה חברה ישראלית ויושבת בארץ, אך הזמנתי את הכרטיסים מברזיל ותוך 5 ימים הם הגיעו לדואר בסלבדור לא רחוק מהאכסניה בה שהיתי.
תגובה
ענבר
21.05.07 13:16
ושוב היי, נתקלתי בבעיה ואני לא מצליחה ליצור קשר עם VIA BRAZIL. אתה יכול בבקשה לרשום לי את השם של האתר שלהם/ טלפון שאפשר לדבר שם עם מישהו? תודה רבה רבה
תגובה
שרון
17.10.07 18:54
טלפונים של ויה ברזיל... אשה ממש נחמדה בשם אנג'לה דיברתי איתה אתמול רק תדאגי שיהיה לך תאריכים מדוקים ככה היא בודקת את המחירים בהצלחה...
תגובה
מגוון עבודות בברזיל
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על ברזיל, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
תכנון מסלול אישי
מומחה לתכנון מסלול אישי \ חבילות לנוסע העצמאי. מחירים ללא תחרות.