ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לארגנטינה
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לארגנטינה
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לארגנטינה
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בארגנטינה
  • המשך ללוח שותפים »
מלונות בארגנטינה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
למה לדבר עם הידיים?
קח קורס מזורז בספרדית לטיול שלך בדרום אמריקה
[לחץ לקבלת מידע נוסף]
מידע רלוונטי על ארגנטינה
שווי מטבע בארגנטינה
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בארגנטינה
השעה ואזור זמן בארגנטינה
ישראל מקדימה את ארגנטינה ב-5 שעות
מידע נוסף על זמנים בארגנטינה
מפת ארגנטינה
צפו בערים ומוקדים מעניינים בארגנטינה על מפות של גוגל
מזג אוויר בארגנטינה
תנאים נוכחיים בבואנוס איירס
מעונן בעיקר (בלילה) 27 °C
כרטיסי טיסה
חפשו אותנו בפייסבוק
מגוון עבודות בארגנטינה
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
תכנון מסלול אישי
מומחה לתכנון מסלול אישי \ חבילות לנוסע העצמאי. מחירים ללא תחרות.
[למידע נוסף לחץ כאן]
הזמנת מלון ברחבי ארגנטינה עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בארגנטינה:
ברילוצ'ה
אל קלאפטה
אושוויה
קורדובה
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בארגנטינה
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לארגנטינה
לפרטים והזמנת ביטוח
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לארגנטינה עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לארגנטינה
לחיפוש כרטיס טיסה

מסלול טיול - איך מגיעים ממקום למקום בדרך הכי טובה ומהירה בארגנטינה - פורום דרום אמריקה

פורום המזרח הרחוק הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מסלול טיול - איך מגיעים ממקום למקום בדרך הכי טובה ומהירה בארגנטינה
מתיה
06.01.08 11:15
מלונות בארגנטינה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
אנחנו זוג בסביבות גיל 60. נוסעים לארגנטינה ב-20 לפברואר הקרוב עד ל-13 במרץ. נודה על עזרה בתכנון מסלול עבורינו כולל איך מגיעים ממקום למקום בדרך הכי טובה ומהירה, מקומות לינה סבירים וכו'.
תגובה
RE: מסלול טיול
אלעד
06.01.08 11:54
כיוון שהזמן שלכם מוגבל הייתי ממליץ לקצר טווחים ע"י טיסה.
כמו טיסה לברילוצ'ה וטיסה לאל קלפטה, וכשמגיעים לשכור רכב למספר ימים כדי לטייל באזור.
זה ייקר את הטיול אבל תספיקו הרבה יותר.

לגבי מקוומות לינה פשוט תגיעו לשם ויש מבחר גדול מאוד. ואם כסף זה לא הבעיה, אז כלל לא יהיה לכם בעיה יש מספיק ביקתות ואכסניות ברמה טובה.
תגובה
מסלול טיול - למטייל הבוגר
06.01.08 12:26
אם אתם מוכנים להשקיע בטיסות פנימיות - תחסכו זמן. מנגד, הקשר היבשתי באוטובוסים הוא נפלא - בכלל לא דומה לשרות הזה בארץ !! בקוים הארוכים האוטובוסים נוסעים בלילה, אפשר לישון במושבים שדומים למח' עסקים במטוס, חוסכים מלון + זמן...
הצעה: לטוס לאל קלאפטה להנות מהקרחון המתנפץ, משם 3-4 שעות באוטובוס לאל צ'לטן. לחזור לאל קלאפטה ומשם לטוס לברילוצ'ה, שהיא מרכז איזור האגמים בו ניתן לטייל הרבה.
או, מבואינוס, לטוס או אוטובוס (23-20 שעות) לברילוצ'ה, משם למנדוסה המענינת, קורדובה או סלטה.
לטוס או אוטובוס (20 שעות) למפלי האיגווסו, שם להקדיש יום לצד הברזילאי (לא צריך ללון שם, אפשר לצאת ולחזור באותו יום אפילו בחבורה ציבורית).
אשמח לתת יותר מידע - הרגישו חופשיים לפנות אלי אישית, אני מהתרמילאים "הבוגרים" .......
תגובה
RE: מסלול טיול - איך מגיעים ממקום למקום בדרך הכי טובה ומהירה בארגנטינה
עדי
27.01.08 20:30
שמי עדי ואני בת 22. חזרתי לפני חודשיים מטיול של שנה בדרום אמריקה, כשאת 4 החודשים האחרונים הקדשתי לארגנטינה וצ'ילה. אימי הגיעה לטייל עימי למשך חודש וזה המסלול שעשינו ביחד:
6 ימים בבואנוס איירס, יומיים במפלי האיגוואסו בצד הארגנטינאי בלבד, טיסה מבואנוס איירס לפוארטו מדרין שם היינו 3 ימים ועשינו 2 טיולים יומיים - אחד לפונטה טומבו שם רואים מושבת פינגווינים ענקית ופילי ים ואחד בפוארטו מדרין עצמה שם עושים שייט לוויתנים. הטיולים ממומלצים בחום!!! משם טסנו לאל קלאפטה. יום אחד הקדשנו לקרחון המתנפץ (מומלץ להשכיר רכב ולהגיע לבד בזריחה מאשר לקחת טיול מאורגן דרך סוכנות נסיעות) ואת היום השני הקדשנו לשיט מדהים בין קרחונים. השיט עולה 100 דולר ושווה כל אגורה!! לא לפספס!! משם לקחנו אוטובוס של 3.5 שעות לעיירה קטנה שנקראת אל צ'לטן. באל צ'לטן ישנם 2מסלולי הליכה לעשות: טרק הפיץ רוי ולגונה טורה. בשבילכם אני ממליצה בחום לעשות את הטיול ללגונה כיוון שהוא אורך בערך 6 שעות הלוך חזור והמסלול קליל ביותר. הפיץ רוי הרבה יותר ארוך וקשה. לאימי היה בו קשה.
מאל קלאפטה טסנו לברילוצ'ה - עיר הבשר והשוקולד. מסעדת בשרים מומלצת היא דה אלברטו (תשאלו במקום- כולם מכירים). בברילוצ'ה היינו יומיים בהם הסתובבנו ברחוב הראשי, בין חנויות השוקולד הגדולות. בברילוצ'ה ישנו מלון קטן של ישראלים שנקרא הצבי האדום. (el ciervo rojo) תפנו אליהם, הם יעזרו לכם בכל מה שדרוש, כולל לארגן טיול ג'יפים של יום אחד שמראה תצפית על כל האזור. אימי ואני השכרנו רכב ל 4 ימים דרך הצבי האדום. התחלנו את הנסיעה לקילומטר ה 17 שזו תצפית עם רכבלים על כל 7 האגמים באזור - פשוט מדהים!!! משם המשכנו עד לסאן מרטין דה לוס אנדס דרך 7 האגמים -דרך יפהפייה!! ביום השני חצינו את הגבול לצ'ילה והגענו לפוקון. בפוקון יש את הר הגעש הויאריקה, שניתן לראות עשן מלמטה! ביום השלישי המשכנו לולדיביה שזהו כפר דייגים קטן, שהמיוחד בו הוא שוק דייגים שמגיעים כלבי ים ושחפים ממש עד הבאסטות לאכול שאריות דגים! ואת היום האחרון הקדשנו לחזרה לברילוצ'ה. כל יום נסענו בערך 8 שעות עם המון עצירות בדרך - לדעתי המסלול מומלץ ביותר!!
לנו מזג האוויר לא איפשר להגיע עד לאושוואיה, העיר הכי דרומית, אבל שמעתי שמיוחד שם. כמו כן, יש את פונטה ארנאס בצ'ילה שם יש את מושבת הפינגווינים הכי גדולה. אם כבר תראו פינגווינים בפוארטו מדרין מיותר להגיע לפונטה ארנאס.
הדרך הכי מומלצת להתנייד ממקום למקום היא בטיסות. טיסה ממוצעת עולה בסביבות ה 100 דולר. קחו בחשבון שלמרות שהאוטובוסים מאוד נוחים (כמו מחלקה ראשונה במטוס) הנסיעות מאוד ארוכות. למשל בין בואנוס איירס לאיגוואסו יש כ- 18 שעות נסיעה! אני ואימי לקחנו 5 טיסות פנימיות שביחד עלו לנו 1500 דולר. מקומות לינה וטיולים לא הזמנו מראש. כל מקום שהגענו אליו מצאנו די במהירות מלון או חדר זוגי בהוסטל של צעיריןם. האווירה נורא נחמדה ושמחה בהוסטלים.
אני אשמח לענות לכם על כל שאלה נוספת
עדי 0545409494
או שתשלחו לי מייל!!
טיול נעים!!
תגובה
אורן
14.05.10 18:17
היי עדי,
אנחנו זוג שמתכנן ירח דבש,
טיול של כחודש בארגנטינה ומשם נוסעים לארה"ב.
קודם כל נשמע אחלה מסלול שתיארת פה וכבר אנחנו מחכים בקוצר רוח להגיע לשם.
אבל רצינו לדעת כמה פרטים, כמו כמה עלה בערך חדר לזוג כזה כמו שהייתם בממוצע, כמובן אני מניח שהייתם בבתי מלון ו/או אכסניות בהם ישנתם בחדרים פרטיים.
דבר שני את הטיסות סגרתם מהארץ או שם?
ושאלה אחרונה כמה ימים מומלץ להקדיש לברילוצ'ה.
מה שאני חשבתי זה שבוע בואנוס, שבוע ברילוצ'ה ועוד כמה ימים שילכו פה ושם אולי על הקרחון המתנפץ והאיגווסו.
אשמח לקבל עזרה או קצת חומר כתוב אם יש לך משהו כזה.
תודה רבה.
אורן.
תגובה
ערן יהב ¤
15.05.10 21:18
חדר פרטי לזוג באכסניות טובות בארגנטינה עולות החל מ 200 פזו ומעלה.
שבוע בבואנוס לדעתי שיש לכם כל קצת זמן זה ביזבוז זמן. שלושה ימים יספיקו לבקר בריקולטה, בוקרה ושאר המקומות המעניינים.
במקום זה הייתי משקיע זמן יותר בברילוצ'ה ואזור האגמים, אל קלפטה ואל צ'לטן.

לברילוצ'ה וסביבותיה כדאי להקדיש החל משבוע תלוי מה תעשו.

האם אתם מתכננים טרקים או טיולי יום ? או יותר דברים רגועים שלא מצריכים הליכה מרובה
תגובה
אורן
15.05.10 23:01
היי,

קודם כל תודה על התגובה.
כנראה קצת נשנה את הטיול ונאריך את השהות בארגנטינה לחודש.
אנחנו לא מתכוונים לעשות טרקים, רק טיולים יומיים כאלה וגם לא דברים שמצריכים מאמץ או הליכה מרובה.
יש ספר שאתה ממליץ עליו שכדי לקנות על ארגנטינה?
האם תוכל לעזור לי לתכנן מסלול כללי בארגנטינה?
הערכה של 100 דולר ליום בממוצע לזוג כולל לינה, אוכל, וכניסה לאתרים זה נראה לך מספיק או קצת מידי.
שוב תודה.
תגובה
ערן יהב ¤
16.05.10 02:08
בואנוס איירס שלושה עד ארבעה ימים.
ברילוצ'ה יומיים שלושה, ביקור בקילומטר ה 17 שם יש תצפית מרהיבה. לשכור רכב לשלושה ימים ולטייל בין האגמים. אני ממליץ לנוסע לפוקון, שהוא בצד הצ'ילאני כ-7 שעות נסיעה או 10 שעות באוטובוס. שם יש טיפוס לויאריקה, ביקור במעיינות חמים, שיטולי טיולי אופניים, רפטינג ועוד הרבה דברים. ידרש סביבות 4 ימים.
לאחר מכן ניתנן לחזור לברילוצ'ה ומשם טיסה או אוטובוס של 30 שעות לאל קלפטה. יום אחד בקרחונים, עוד יום וחצי טרק הפיץ רוי. ומשם חזרה לבואנוס ואם יש זמן אפשר לרדת דרומה יותר.

100 דולר ליום זה מעט מדי לטיול של זוג שישנים בחדרים זוגיים. רק הלינה עולה לפחות 50 דולר ליום, מה עם אוכל, נסיעות ואטרקציות ?
תגובה
אורן
16.05.10 03:00
הכל נשמע מעולה,
בעניין הכסף זה מה שחשבתי, באמת נראה לי שמאה לא יספיק,
נראה לי שכדאי להצטייד בספר טוב שידריך אך ולאן להגיע לכל מקום.
אבל ראיתי שיש רק את הספר על כל דרום אמריקה ואין משהו על ארגנטינה, או שאולי פספסתי משהו?
המסלול שנתת נראה מעולה, נראה לי שנוותר על צי'לה נכון לעכשיו.
שאלה בעניין הטיסות הפנימיות, לסגור מהארץ, או משם?
תגובה
ערן יהב ¤
16.05.10 08:06
יש ספרים רק על ארגנטינה אבל באנגלית בלבד.

ראה בלינק המצורף.
תגובה
02.10.10 08:47
הספר הטוב ביותר למטייל על ארגנטינה והמעודכן ביותר , גם באנגלית הינוARGENTINA HANDBOOE CVUMT,בהוצאת FOOTPRINT נסו בחנות למטייל
תגובה
הופעות וארועי ספורט
שלב הופעה או משחק טוב בחופשה שלך בארגנטינה
[לחץ לחיפוש אירוע]
השכרת רכב בארגנטינה
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
למה לדבר עם הידיים?
קח קורס מזורז בספרדית לטיול שלך בדרום אמריקה
[לחץ לקבלת מידע נוסף]