מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
hi
04.02.08 21:15
liatq
היי לכולם ולמי שמטייל
אני כרגע בברילוצה והייתי אמורה לעשות את הקארטרה אוסרטל לכיוון דרום והחלטתי לוותר על זה כי כרגע זה ממש כאב ראש ולא מצאתי אנשים טובים מדי כדי שאני אחליט ללכת על זה בלב שלם;
אם אני לא עושה את הקארטרה אני מוותרת לגמרי על דרום ארגנטינה! והשאלה שלי היא
לאן מפה? לחווה? לפוקון? אני כבר פה שבוע ודיי מבזבזת את הזמן שלי!! אשמח להצעות מכולכם !
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
כרטיסי טיסה לדרום אמריקה
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
RE: hi
04.02.08 22:00
ערן יהב ¤
השתגעת ???
את כבר שם ולוותר על דרום צ'ילה וארגנטינה ??
קודם כל אני ממליץ לך להתאמץ ומצוא אנשים, אפילו תזרמי אני בטוח שכבר תמצאי אנשים בדרך.

בכל מקרה, אם הבעיה היא הקרטרה, הרי שלא חייבים לעשות את הקרטרה.
את יכולה לנסוע ישירות לאל קלפטה, ומשם לאל צ'לטן ואחרי זה לטורוסים ועוד ועוד ... למה לוותר ?
ויש עוד אופציות -
04.02.08 22:57
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

1.לנסוע לסן מרטין, שהיא עיירה מקסימה בפני עצמה, משם לנסוע לפוקון - חובה. לנסות לעלות על הר הגעש ויאריקה, טרק הנמלים....
2. לחזור לברילוצ'ה ולצאת לקרטרה אוסטראל בטיול המאורגן של יענקלה שאותו ניתן לסיים באל צ'לטן... והנה את כבר בדרום....

ערן צודק כל כך, איך אפשר לוותר על דרום פטגוניה, בעקר כשאת במרחק "יריקה" משם ???!!!
מצד שני - לא חייבים כלום...
RE: hi
05.02.08 19:23
יפעת
אני מסכימה עם ערן ופחות עם קרני, אסור לוותר. לא שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, כי נראה שאת רוצה להגיע לשם אבל לא מצליחה למצוא קבוצה טובה לרדת איתה לשם, אבל זה לא תירוץ מספיק טוב בשביל לוותר על המקום המטריף הזה !!!!!!!!
RE: RE: hi
05.02.08 19:47
liatq
hi lekulam
תודה רבה לכולם אני מחר יורדת לאל בולסון וכנראה שמשם יהיו לי כמה ימים להחליט מה קורה איתי ואני מקווה שאני אמצא אנשים טובים לרדת איתם לדרום
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |